Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam brzydkie dziewczyny na studiach...

Polecane posty

Gość gość

Miałem nadzieję, że będa jakieś fajne, na studiach, które będzie można poznać, a na moim kierunku są 1)brzydkie dziewczyny lub 2) ładne, ale grube Trochę mnie to denerwuje, ale co zrobić...

Gość gość
nikt nic nie napisze? jakbym wstawil foty tych lasek, to byscie się ze strachu obs)rali

Gość marcin_wawa
Ja do 4 roku studiów też same brzydkie dookoła, w technikum na najmłodszym roczniku były ładne (ja 4 klasa), na drugim wydziale takie 8-10/10 widzę tylko na korytarzach. Pech :-D

Gość gość
Ciekawe czy sami tacy piękni jesteście. Z doświadczenia wiem, że tacy "jurorzy wyborów miss", którzy wszedzie tam gdzie są dziewczyny scanują je wzrokiem i oceniają je w wiadomej skali sami są z reguły max 5/10.

Gość Człowiek nikt
U mnie na wydziale biologi było pełno pięknych dziewczyn. Co roku na rok co raz piękniejsze i było na zajęciach zdecydowanie więcej dziewczyn niż chłopaków. A co z tego jak jestem nikim wobec o 6 lat młodszych studentów co ogarniają życie lepiej ode mnie.

Gość marcin_wawa
Ładne, ale grube. Ciekawy paradoks. Tylko po twarzy oceniasz? SERIO?

Gość gość
Współczuję, że jesteś nikim. Myślałeś o femdomie?

Gość Człowiek nikt
Nie ma skrzywionej seksualności. Gdybym miał podstawy budowania zdrowej relacji z kobietą, którą bym kochał to bym to zrobił. Jedyna alternatywa w tej sytuacji to gnicie w samotności.

Gość gość
Słabo. Ja siedzę drugi rok w jednej ławce z bardzo ładną i zgrana dziewczyną. Z przodu i z tyłu też niczego sobie dziewczyny siedzą. Stąd też lubię chodzić na konwersatoria. Patrzeć godzinami na kark, ramiona, dłonie, włosy dziewczyny siedzącej tuż przede mną.

Gość gość
W ogólniaku było pełno pięknych dziewczyn z młodszych roczników. Na starsze i równolatki nie zwracałem uwagi. Na studiach tych ładnych było mniej, ale jak jakaś się trafiła to była adorowana przez wielu studentów. Nie było sensu włączać się do tej nagonki.

Gość marcin_wawa
Gość z biologii - idź do fryzjera, na siłkę. One nie gryzą - na płaszczyźnie koleżeńskiej dziewczyny to zwykli ludzie. Dosiądź się, pogadaj. Nabierz pewności. Zacznij od jednego pytania, z czasem się oswoisz. A na początek tylko usiądź bliżej, nie zagaduj, jak się boisz. Zawsze to jakaś korzyść. A casanovą pewnie już nie będziesz, cóż. Ja też nie :-D Mi też przy 11/10 ręce się trzęsły ostatnio, za drugim razem już nie, ale suchą rozmową wrażenia na niej nie zrobiłem :-D Wszystko jedno, po prostu żal było nie spróbować. 11/10 to anomalia w przyrodzie.

Gość gość
Autorze ladne kobiety to pustaki i prostytutki

Gość gość
ho ho ho..

Gość gość
gość dziś bzdury, można być ładnym i inteligentnym

Gość gość
Autorze, to jest lekcja życia dla ciebie i radzę Ci ją przerobić bo nigdy się nie uwolnisz od tej karmy. Chodzi o to abyś zbliżył się do tych dziewczyn, poznał je jako ludzi i tym samym przestał prymitywnie i przedmiotowo oceniać kobiety po wyglądzie.Czas dorosnąć.

Gość gość
No właśnie ! 23.13 ma racje. Pomyśl jakie by byly twoje notowania gdziekolwiek gdyby oceniano Ciebie tylko po wyglądzie. Słabo co?

Gość gość
21:08 jakaś zakompleksiona paniusia która każdemu facetowi odbiera prawo głosu bo "on sam jest max 5/10". Może rzeczywiście są brzydkie, po co by zakładał o tym temat?

Gość gość
Studentki są ładne, brzydkie to się wszystkie zaczynają robić tak około 28 roku. Wtedy zatęsknisz za tymi nawet brzydkimi ze studiów.

Gość gość
A co to za magiczny wiek 28 lat?

Gość Człowiek nikt
Dzięki, ale nie skorzystam. Ja wiem że dziewczyny to zwykli ludzie, ale problem jest gdzie indziej. To ja jestem na poziomie dużo niższym niż zwykły człowiek. Ani fryzjer ani siłownia tu nie da rady. Mojego wnętrza to nie zmieni.