Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_Ola

Sypiam ze swoim szefem

Polecane posty

Gość Ola_Ola

Czesc dzewczny,

Prosze Was o rade. Jestem mloda i glupia dziewczyna, wiec nie musicie po mniej jechac, tylko doradzcie 🙂

Od 7 miesiecy pracuje w duzej firmie i niestety wdalam sie w romans ze swoim CEO, ktory ma zone (zajmujaca sie domem) i dwoch synow 14 i 16 lat.

Nestety nie zarabiam kokosow. Dokladnie na reke wychodzi mi 4 tys. Podrozuje z moim szefem do roznych klientow, najczesciej 1 klasa. On placi za restauracje i dostalam kilka prezentow jak drogie buty, za 4 000 zl sukienke za 650 zl, kolczyki ( nie znam ceny) i ostatnio bluzke za 350. Wlasnie dostalam od niego kolejne obowiazki i zero podwyzki. Czuje sie oszukana bo jednoczenie jestem dobrym pracownikiem i dziewczyna do seksu. Co powinnam zrobic?

Gość aniks

zabic sie bo nigdy nie dorównasz do przemka prawika.

Gość spoko

Zmienić pracę na taką w której szef da ci za twoją "dobrą" pracę 😉 nie 4 ,a 8 tysi 😄 

Widocznie szef nie łączy spraw łóżkowych z zawodowymi (co mu się chwali).

Daje Ci prezenty jak kochance, ale traktuje Cię jak przeciętną pracownicę.
Jak rozumiem w pracy wyróżniasz się tylko tym, że nadstawiasz tyłka, ale to akurat do Twoich obowiązków zawodowych nie należy.

Gość gość 123

Masz w prezentach podwyżkę. Przelicz, ile za godzinę numerków Ci wyszło, czy choć jak przyzwoitej prostytutkę, czy ulicznej szmatce? Masakra :/

Gość gosc
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Widocznie szef nie łączy spraw łóżkowych z zawodowymi (co mu się chwali).

Daje Ci prezenty jak kochance, ale traktuje Cię jak przeciętną pracownicę.
Jak rozumiem w pracy wyróżniasz się tylko tym, że nadstawiasz tyłka, ale to akurat do Twoich obowiązków zawodowych nie należy.

Dokladnie dostajesz prezenty jako kochanka , ale widocznie jako pracownica jeszcze sie nie wykazalas . A nawet jesli to nie wiadomo czy on to doceni ..

Gość aaa

chwalisz się czy żalisz? hahahah

Provo.. madra dziewczyna po pierwszym numerku wyciagnela by podwyzke I obnizenie obowiazkow..

Gość gosc
1 minutę temu, Lola114 napisał:

Provo.. madra dziewczyna po pierwszym numerku wyciagnela by podwyzke I obnizenie obowiazkow..

a ty dostalas ?,

Gość gość

Jasno daje ci znać że ma nową dupę na widoki i chce cię spławic dowalając obowiązkami, jeżeli cię zwolni lub w inny sposób wywali z roboty mozesz w ramach zemsty przy swiadkach na koniec powiedziec = jestem chyba w ciąży z tobą i mógłbyś mnie przetrzymać parę miesięcy bym poszła na zwolnienie. Efekt zemsty murowany, mina jego będzie bezcenna i nie tylko jego.

Gość Szeffff

Tak. To najlepszy sposob splawienia niewygodnej kochanki:). Bedzie ci dowalal obowiazkow az sama odejdziesz..zagrywka stara jak swiat i znana wsrod szefow..

Gość szef wszystkich szefów

W szpitalu pracujesz u szefa czy w ośrodku zdrowia ?