Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 la luna

Czy ktos jeszcze ma tak samo beznadziejny dzien jak ja?

Polecane posty

Go艣膰 la luna

bo ja mam tragiczny 馃槥

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 la luna

Facet chyba ze mn膮 zerwa艂 po 3 latach, pok艂oci艂am sie z matk膮 i jeszcze kilka innych niemi艂ych rzeczy... Ogolnie to mam wszystkiego dosc 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 la luna

chyba wola艂abym jednak z艂ama膰 paznokie膰 馃槈 Mo偶e straci膰 noge to faktycznie niekoniecznie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Dziewczyno teraz czujesz sie tragicznie ale potem bedziesz zie z tego smiac! Ja mialam narzeczonego i w swieta okazlo sie ze on caly czas mial jeszcze 2 dziewczyne! Nie moglam uwierzyc ze to mnie spotkalo i po roku czasu spotkalam innego i myslalam ze on bedzie inny. Nawet sobie do dekla nie pomyslalam ze moze mnie jeszcze raz taki kanal spotkac i co po kilku miesiacach..okazalo sie ze facet mial zone :)) po takich akcjach juz mam wyjebke na wszystko i nic mnie nie rusza i nie zaskakuje 

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 la luna
  Dnia 7.12.2018 o 18:55, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Dziewczyno teraz czujesz sie tragicznie ale potem bedziesz zie z tego smiac! Ja mialam narzeczonego i w swieta okazlo sie ze on caly czas mial jeszcze 2 dziewczyne! Nie moglam uwierzyc ze to mnie spotkalo i po roku czasu spotkalam innego i myslalam ze on bedzie inny. Nawet sobie do dekla nie pomyslalam ze moze mnie jeszcze raz taki kanal spotkac i co po kilku miesiacach..okazalo sie ze facet mial zone :)) po takich akcjach juz mam wyjebke na wszystko i nic mnie nie rusza i nie zaskakuje 

Mnie te偶 si臋 wydaje, 偶e w kolei ten m贸j mo偶e kogo艣 mie膰 馃槥 

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 la luna

Chcia艂abym miec tak jak Ty wyjebke na wszystko, ale dzisiaj to dla mnie za trudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Kiedys i ty bedziesz miala. Nie ten to inny. Teraz uwazasz, ze ten jest naj naj ale kiedys przyjdzie lepszy :)) pozdrowionka 

Udost臋pnij ten post