Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kobieta się mnie wstydzi przed ludźmi

Polecane posty

Gość Gość

Warto się z taką zadawać??

Gość asdfg

Nie warto bo widocznie jej się nie podobasz lub twój status społeczny uważa za niski więc się wstydzi. Nic z tego nie bedzie

Dowiedz się, z jakiego powodu się wstydzi i jeśli jest zasadny, wyeliminuj go. Tak na własny użytek i na przyszłość. W każdym razie, nie, nie ma sensu ''zadawać się'' z kimś, kto Cię nie akceptuje (wstyd za drugą osobę jest oznaką braku pełnej akceptacji).

Gość Gość H

Najczęściej prawdopodobnie nie, ale z kimś z nieco innego świata a mimo jakoś bliskim jak np . pewna Honorata z przeszłości to taki wstyd mógłby mnie nawet kręcić.

Gość sratatata
2 minuty temu, Gość Gość H napisał:

Najczęściej prawdopodobnie nie, ale z kimś z nieco innego świata a mimo jakoś bliskim jak np . pewna Honorata z przeszłości to taki wstyd mógłby mnie nawet kręcić.

Honorata ma wyje/bkę na ciebie.

Nie, nie warto.

Nie rokuje to dobrze na przyszłość.

Nawet gdybyś był zaniedbany to nie powinna się ciebie wstydzić tylko próbować na ciebie wpłynąć byś zaczął o siebie dbać.

Gość Gość H

Może jakimś sadomosochista jestem, ale chyba mogło takie pożegnanie jakimś pocałunkiem kręcić jak musiałbym wyjść jakby się mnie wstydziła.Natomiast groteska, żenada i tragedia to się może zrobić jak jakaś większa fajnosc osoby jest podrabiana i wynikiem kompleksów.To są straszne sytuacje.

Gość Honorata
6 minut temu, Gość Gość H napisał:

Może jakimś sadomosochista jestem, ale chyba mogło takie pożegnanie jakimś pocałunkiem kręcić jak musiałbym wyjść jakby się mnie wstydziła.Natomiast groteska, żenada i tragedia to się może zrobić jak jakaś większa fajnosc osoby jest podrabiana i wynikiem kompleksów.To są straszne sytuacje.

Za to ja nie jestem masochistką. Tego kwiatu pół światu. Żegnam.

Gość VfB

Jak to się objawia? Może wyolbrzymiasz? 

Gość Gość

Na przykład jak jesteśmy sami to nawet inicjuje przywitanie a przy kimś udaje że nie zna

Gość xxx

Prawdopodobnie to zwykła szmata. Będzie się puszczała z innymi za twoimi plecami. A przed Tobą będzie udawała świętą. Zrani Cię i zniszczy.