Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosny

do mojej ukochanej się kleją faceci

Polecane posty

Gość zazdrosny

Nie podoba mi się to

Czujesz się zagrożony? Chwiejna samoocena?... Kobieta nie jest Twoją własnością, zawsze może odejść wedle uznania, i vice versa. Nie zrobisz nic ponad bycie najlepszą wersją siebie i dbanie o własne życie.

Gość zazdrosny

to ja jej nie chce jak ma odejść

Gość Adam

Do mojej też startowali gdy jeszcze z sobą chodziliśmy. Nie obawiałem się konkurencji. Moja partnerka jest atrakcyjna więc takie sytuacje mają miejsce i to jest normalne. Ważne, że miałem do niej zaufanie. Ona od razu dawała tym wszystkim facetom kosza. Miałem satysfakcję z tego powodu, że nikt oprócz mnie nigdy nie będzie z nią i nie będzie jej miał. Po naszym ślubie faceci też do niej startowali.Jeden z nich proponował jej romantyczny spacer o zachodzie słońca. My nie nosimy obrączek więc facet miał nadzieję, że ona była wolna. Więcej się nie pojawił gdy dowiedział się od mojej żony o jej stanie cywilnym. 

1 godzinę temu, Gość Adam napisał:

Do mojej też startowali gdy jeszcze z sobą chodziliśmy. Nie obawiałem się konkurencji. Moja partnerka jest atrakcyjna więc takie sytuacje mają miejsce i to jest normalne. Ważne, że miałem do niej zaufanie. Ona od razu dawała tym wszystkim facetom kosza. Miałem satysfakcję z tego powodu, że nikt oprócz mnie nigdy nie będzie z nią i nie będzie jej miał. Po naszym ślubie faceci też do niej startowali.Jeden z nich proponował jej romantyczny spacer o zachodzie słońca. My nie nosimy obrączek więc facet miał nadzieję, że ona była wolna. Więcej się nie pojawił gdy dowiedział się od mojej żony o jej stanie cywilnym. 

To ona powinna spławiać adoratorów. Jeśli od razu im mówi, że jest zajęta to ok. Jeśli flirtuje to raczej jest do odstrzału bo prędzej czy później się wciągnie i przekroczy granicę.

Gość gość w dom

Taaa... każda jej pozycja to już propozycja:classic_unsure:

Gość gość

A jakie imię albo litera twojej ukochanej

26 minut temu, Gość gość napisał:

A jakie imię albo litera twojej ukochanej

Pewnie M.

Gość nie ma takiej opcji

Nie ma facetow co kleja sie do kobiety jak jest zajeta. Twoja kobieta autorze to zwykla dziwka.

Gość Eloy
3 minuty temu, Gość nie ma takiej opcji napisał:

Nie ma facetow co kleja sie do kobiety jak jest zajeta. Twoja kobieta autorze to zwykla dziwka.

Mylisz się. Do mojej partnerki przystawiał się facet, który był tak zdesperowany, że nie obchodziło go to, że ona była w moim towarzystwie.Rozumiem,że chciał atrakcyjnej partnerki, ale powinien jej szukać wśród wolnych dziewczyn. 

18 minut temu, Gość Eloy napisał:

Mylisz się. Do mojej partnerki przystawiał się facet, który był tak zdesperowany, że nie obchodziło go to, że ona była w moim towarzystwie.Rozumiem,że chciał atrakcyjnej partnerki, ale powinien jej szukać wśród wolnych dziewczyn. 

Jeśli jego oko Cie gorszyło trzeba było mu je wyłupić. Ocalałym rozsądniej wybierałby obiekty adoracji.

Gość gosc
30 minut temu, Gość nie ma takiej opcji napisał:

ale teraz bzdure napisales/as . Z ciekawosci , jestes facetem czy kobieta ? 

Gość ulala
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

ale teraz bzdure napisales/as . Z ciekawosci , jestes facetem czy kobieta ? 

Na pew o kobieta do ktorej sie nikt nie klei, i teligencja tez nie grzeszy