Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiop

słyszeliście o tej aferze z euroweek? gdzie od lat lewicowe organizacje integrują nieletnie polki z arabami?

Polecane posty

Gość uiop

euroweek to organizowane co roku zjazdy, gdzie uczniowie i uczennice integrują się z równieśnikami w swoim wieku z innych krajów świata.

W Polsce organizatorzy zapraszają głównie czarnoskórych mężczyzn i arabów.

Ale by było ciekawiej, na te zjazdy zapraszani są głównie mężczyźni w wieku 20-30 lat, rzekomo to uczniowie i oni mają integrować się z dziewczynkami w wieku lat 10-16.

Jedna z dziewczynek wrzuciła do sieci filmik, gdzie opisywała jak arabski mężczyzna z tej ich integracji euroweek wysyłał jej zdjęcia swojego penisa... dziewczynce w wieku lat 15...

wyciekły też zdjęcia, gdzie ci dorośli mężczyźni obłapują te nastolatki, łapią za biodra, każą im się całować w policzek, jest też jedno zdjęcie, gdzie arab (z wyglądu około 30 lat) kazał się dziewczynce (około 14 lat z wyglądu) pocałować w usta...

Ten euroweek jest organizowany co roku przez lewicowe organizacje NGO

Do tego znaleziono masę wpisów na facebooku i twitterze, gdzie dziewczynki opisywały jak ci mężczyźni przychodzili nocą do ich pokojów, częstowali marihuaną, proponowali seks.

Gość Gość

Na bank przykrywka dla pedo. 

Czytałem... i mi się ku'rwa słabo robi na myśl, że takie rzeczy się w Polsce dzieją i to jeszcze wszystko legalnie i nikt tego nie sprawdza.

Banda arabskich pedofilów ewidentnie dobiera się do nieletnich, co jasno wynika z materiałów które wyciekły i cisza.

Dobrze, że to wyszło na jaw. Dobrze, że wreszcie policja i politycy zaczęli się interesować.

Natomiast szokuje mnie, że przez pierwsze dni tej afery główne media w Polsce nabrały wody w usta!

Dopiero dziś pierwszy raz mówili o tym w teleekspresie i wiadomościach... a wcześniej? Cisza!

Gość Jesika

A kto tam wysyła córki, nikt normalny, też lewacy, może im to pasuje :classic_ninja:

Jak zobaczyłem ten filmik to mnie zmroziło... ta nastolatka próbowała bronić tych "wolontariuszy" z krajów arabskich, a na końcu nieświadomie przyznała, że jej koleżanka otrzymała na telefon zdjęcia penisa od swojego "opiekuna"...

www.twitter.com/DariuszMatecki/status/1073230660922429440

Gość kjdfhfds

Będzie gruba afera, bo ten cały Dariusz Matecki to wpływowy pisowiec,  i on właśnie otrzymał na swój mail te nagrania co tam te czarnuchy i ciapaki na tym euroweeku wyprawiają. Ponoć prokuraturę już zawiadomił, a poza tym ten Matecki fragment nagrania jakie dostał na twitter wrzucił.

Gość ...
3 minuty temu, Gość kjdfhfds napisał:

Będzie gruba afera, bo ten cały Dariusz Matecki to wpływowy pisowiec,  i on właśnie otrzymał na swój mail te nagrania co tam te czarnuchy i ciapaki na tym euroweeku wyprawiają. Ponoć prokuraturę już zawiadomił, a poza tym ten Matecki fragment nagrania jakie dostał na twitter wrzucił.

Masz link do tego nagrania post wyżej.

Gość polaczkizasrane

HAHAHA STOp.

to jest kłamstwo, dziewczynki tylko robiły sobie zdjęcia z opiekunami, trudno żeby opiekunem był ktoś w ich wieku...

co jest złego w przytuleniu i zrobieniu sobie usmiechnietego zdjęcia z opiekunem pod koniec pobytu...

problemem jest plec wiek i pochodzenie dla was...

pojedynczy przypadek mógł się zdarzyć, ale oskarzać niesłusznie każdego opiekuna, tylko przez wiek i pochodzenie? za usmiechniete zdjecie? wy nienormalni jesteście. to jest żałosne, to nie wasze dzieci, nie przezywajcie tak tego.

Gość JPRDL

Szkoda, że blokują wklejanie linków bo na facebooku wyciekły rozmowy tych pedofilów-wolontariuszy z tymi nastolatkami z 2016 i 2017 roku i ewidentnie wynika z nich, że dzieciom proponowano seks :s

Gość gość

Sam jesteś zasrany kozisynu! Wracaj walić osły!

"to nie wasze dzieci, nie przezywajcie tak tego"

Właśnie, nie przeżywam tego bo nie mam córki. Niestety ale okazuje się, że tak cukierkowo jak ty opisujesz to tam nie było :(

Gość Macho

Lewactwo nie tylko wichruje psychicznie swoje bękarty, ale jeszcze podsuwa na tacy brudasom... No nie zyeby genetyczne? 🤠

Gość Macho

Chociaż czemu się dziwić jeżeli jedne zabijają żeby mieć miejsce na regał z książkami, to dlaczego tych żywych by nie mieli podsuwać brudasom... bolszewickie geny i tyle 🤠

Gość Macho

Dlaczego zapłakanych? Na zdjęciach lewaczki wyglądają na zadowolone... nawet tutaj może ich matki się udzielają, wychwalają egzotycznych dżentelmenów 🤠

Gość hehe

Na wykopie był nawet screen zdjęcia chu'ja tego ciapaka, który wysłał to na telefon do 14 latki, ale modki jak zwykle najlepsze smaczki usunęli...

15 godzin temu, Gość hehe napisał:

Na wykopie był nawet screen zdjęcia chu'ja tego ciapaka, który wysłał to na telefon do 14 latki, ale modki jak zwykle najlepsze smaczki usunęli...

Ale ta dziewczyna co mówią o tych Perfidnych zagrywkach, mówiła o białym facecie, trzeba było obejrzeć cały film a nie fragmenty.  

Gość ciamciag

słyszałem, jakies małolaty sie pchają z mokrą cipką na dużo starszych, a opinia publiczna glosi o wykorzystanych dzieciach mających miec traume do konca zycia 😄

Plan realizowany. I dwie pieczenie na jednym ogniu pieczone - plan calergii wdrażany w życie i legalizacja pedofilii

Gość lewaki to tępaki

Lewactwo = choroba umysłowa