Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Kalina

Rozczarowanie youtubem?

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

馃槀馃槀a gdzie maja sie lansowac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lala
Dnia 16.12.2018 o 17:53, Go艣膰 Lucja napisa艂:

Nie wiem co vlogerki widza w tych dlugich rzesiskach... widuje takie osoby czasem w pracy i nie podoba mi sie to, wcale to nie jest atrakcyje 馃槙

A ja dodam 偶e nie ka偶dej kobiecie te rz臋sy pasuj膮. Wal膮 wszystkie do kosmetyczki i sobie robi膮 te rz臋sy jakby mia艂y je upi臋kszy膰. A najbardziej 偶a艂osne s膮 takie kt贸re niezbyt dbaj膮 o siebie, ale rz臋sy sobie robi膮. Jak ju偶 wzi臋艂y si臋 za to patolki to przesta艂y mi si臋 podoba膰 sztuczne rz臋sy.Kiedy艣 nawet my艣la艂am aby te偶 sobie zrobic cho膰 raz, ale jak widz臋 偶e ka偶da patola tak robi to mi si臋 odechcia艂o bo wydaje mi si臋 ju偶 to takie tandetne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mruuuu

Bo to jest tandetne, tak samo jak d艂ugie szpony i brwi jak od flamastra. Zero elegancji.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Niestety. 99% kana艂贸w to teraz banery reklamowe. Byle kasa si臋 zgadza艂a.W kazdym fimie jakies reklamy. Dziewczyny z lgs kiedys takie swoiskie teraz " na bogato" . Styl贸wki Ka艣ki jak dla damesy 40+ . Do niedawna ogl膮da艂am " no to jestem" ale tez juz jej nie trawi臋. Prozis, prozis, prozis...ile mo偶naa??? I to jej samouwielbienie.Szusz zrobi艂a z siebie rafalale kochaj膮c膮 marki , metki i wielkie logo.Zero tresci w jej filmikach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dnia 17.12.2018 o 03:23, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Mam podobne odczucia i te偶 my艣l臋, 偶e era jutuba powoli si臋 ko艅czy. Ja kiedy艣 ogl膮da艂am Kobus, i bardzo jej kibicowa艂am, ale przesta艂am jak zacz臋艂a uwa偶a膰 si臋 za niewiadomo kogo a聽teraz nie jestem w stanie obejrze膰 ani sekundy jej filmu, bo s膮 tak nudne! Nic si臋 nie dzieje! Zreszt膮 czy to nie jest 偶enuj膮ce, 偶e np. dosta艂a paczk臋 PR (prawdopodobnie z sephory bo identyczne perfumy w tym czasie dosta艂y 3 inne vlogerki i niekt贸re nie 艣ciemnia艂y 偶e same sobie kupi艂y) a wciska艂a 偶e to konkubent jej kupi艂.

Poros艂a聽w pi贸rka. Odk膮d urz膮dzi艂a salon w piwnicy i zrealizowa艂a projekt c贸rka (przestymulowana wszechobecn膮 kamer膮 i chaotycznym trybem 偶ycia matki) poczu艂a si臋聽omnipotentna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
Dnia 14.04.2019 o 14:25, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Zapraszam na kanal Maziowa Szkocja聽

A ja si臋 zastanawiam kiedy i czy锘柯爓 og贸le Youtube przestanie emitowa膰 nic nie warte wypociny takich wytwor贸w jak Mazia. Z drugiej strony wsp贸艂czuj臋 uzale偶nienia takich miernot od nagrywania.聽 Mazia twierdzi, 偶e to uwielbia,ale mi to wygl膮da聽锘縩a rodzaj chorego uzale偶nienia, kt贸re t艂umaczy si臋 hobby, a tak naprawd臋 nie potrafi膮 ju偶 偶y膰 bez pokazywania siebie.聽聽

Udost臋pnij ten post

Od艣wie偶am w膮tek. Kt贸ra youtuberka/youtuber okaza艂 si臋 dla was najwi臋kszym rozczarowaniem?

Udost臋pnij ten post

47 minut temu, ariana1422 napisa艂:

Od艣wie偶am w膮tek. Kt贸ra youtuberka/youtuber okaza艂 si臋 dla was najwi臋kszym rozczarowaniem?

Doncia. Zapowiada艂a si臋 fajnie a sko艅czy艂a jako zblazowana, aspo艂eczna i infantylna聽dzidzia piernik w za ma艂ych ubraniach.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰