Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOK

Anna Skura chwali się wycieczką na zaproszenie arabskiego księcia oskarżonego o morderstwo.

Polecane posty

Gość SZOK

Co sądzicie o akcji? Dla mnie to nie do pomyślenia! taka obywatelka świata a taka sprzedajna!

Gość gosc

Ja mam z nia problem od dluzszego czasu. Polecial unfollow za reklamowanie wszystkiego, w doslownie kazdym poscie. Klamca i tyle, niby taka swiatowa, a nic nie wie o wydarzeniach na swiecie. Zaraz pewnie zleci gdzies jej maz, wielki podroznik i obronca ucisnionej. Trzeba byc serio tepo zapatrzonym w Insta, zeby jej uwierzyc. 

Gość omatko

zenada i tyle

Gość gosc

Chyba tylko na Kafeterii ta pani może zostać nazwana „obywatelką świata” 😂 Dla mnie ona jest ucieleśnieniem powiedzenia, że człowiek może wyjechać ze wsi, ale wieś z człowieka - nigdy. Ile razy by nie była na Bali, nigdy nie będzie „światowa”, więc akurat zupełnie mnie nie dziwi taka akcja z jej strony. Niestety znam sprawę tylko z portalu plotkarskich, ona zmieniła profil na insta na prywatny, a ja już od dawna jej nie obserwuję.

Gość gosc
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Chyba tylko na Kafeterii ta pani może zostać nazwana „obywatelką świata” 😂 Dla mnie ona jest ucieleśnieniem powiedzenia, że człowiek może wyjechać ze wsi, ale wieś z człowieka - nigdy. Ile razy by nie była na Bali, nigdy nie będzie „światowa”, więc akurat zupełnie mnie nie dziwi taka akcja z jej strony. Niestety znam sprawę tylko z portalu plotkarskich, ona zmieniła profil na insta na prywatny, a ja już od dawna jej nie obserwuję.

nie masz czego zalowac ze jej nie obserwujesz. reklamy i kody na daniela lelingtona. 

Gość Gość

A teraz tak bez cienia zlośliwości: jak ona to robi, ze non stop jest w podrozy, a ma kilkumiesieczne dziecko? Nie oceniam jej, kazdy ma swoje zycie, ale zastanawia mnie tylko, jak to jest fizycznie mozliwe. Ledwo wrocila z Arabii,  a juz jest w Laosie. Bez dziecka Oo

Gość gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

A teraz tak bez cienia zlośliwości: jak ona to robi, ze non stop jest w podrozy, a ma kilkumiesieczne dziecko? Nie oceniam jej, kazdy ma swoje zycie, ale zastanawia mnie tylko, jak to jest fizycznie mozliwe. Ledwo wrocila z Arabii,  a juz jest w Laosie. Bez dziecka Oo

No jest fizycznie możliwe - pępowina odcięta, więc fizycznie nie ma żadnego problemu 😂 Ania przecież wręcz uważa, że jej życie jest nieprzeciętne i że niektórych zostawianie noworodka na całe tygodnie będzie inspirować 😂😂😂 Mnie osobiście szkoda dziecka, ale wiadomo, rodziców sie nie wybiera.

Gość jijjiijn

Wiadomo, dziecko tez ma ojca, ale teraz sa w tym Laosie razem, we dwojke 😕

Gość goscc
9 godzin temu, Gość gość napisał:

No jest fizycznie możliwe - pępowina odcięta, więc fizycznie nie ma żadnego problemu 😂 Ania przecież wręcz uważa, że jej życie jest nieprzeciętne i że niektórych zostawianie noworodka na całe tygodnie będzie inspirować 😂😂😂 Mnie osobiście szkoda dziecka, ale wiadomo, rodziców sie nie wybiera.

hahaha, super komentarz :D:D

no drama juz ucichla a ona dalej sra zarem na story. ja to chyba serio jara ze ma taki hejt na swoj temat.

Gość gość
15 godzin temu, Gość goscc napisał:

hahaha, super komentarz :D:D

no drama juz ucichla a ona dalej sra zarem na story. ja to chyba serio jara ze ma taki hejt na swoj temat.

Ona jest akurat typem „influencerki”, dla której nie ważne co mówią, byle nie przekręcali nazwiska. 

Gość Dyt

Melodyjka ...i wszystko na temat . Sorry , ale nie kumam fenomenu Anny skury 😕

Gość Nutka

Nie rozumiem jak można tak poniewierać takie malutkie dziecko, które potrzebuje regularnego trybu funkcjonowania. A tu wiecznie zmiana klimatu, strefy czasowej, te wszystkie brudne lotniska itp. Ja pieska bym tak nie męczyła, a co dopiero dziecko. Dla mnie to jest igranie z losem, a nie nieszablonowe życie... Social media ponad wszystko, ich wybór...

Gość Dsvedp

Są dzieci i dzieci

jej mała jesy spokojna, spi wszedzie. Ja bym się z moimlodym bała na spacer

wyjsc. Taki był wyjec- samolot buhaha raz

do Hiszpanii- darxie ryk dramat umęczenie 😅 nie ma spania jest wrzask

tskze, se z takim jak ta mała to i można