Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava1231234

In vitro 2019

Polecane posty

Gość Lexy
8 minut temu, Gość Patrycja napisał:

Kochana milo ze pytasz 😘

U mnie w porządku, maluszek rosnie bardzo ładnie, krwiak jest dalej ale sie nie powieksza jak na razie wiec lekarz kazal sie nie martwic. 

Dzis mam 11+0tc a usg prenatalne 30.01. Dwa dni wczesniej mam sie zglosic na krew do testu Pappa, a Ty robisz jeszcze jakies dodatkowe badania prenatalne poza usg?? 

Ciesze sie ze u Ciebie wszystko w porzadku 😀😘 Póki co robie tylko USG i Pappa, jezeli to wyjdzie ok to chyba nie będę robić żadnych dodatkowych badan, a Ty robisz jakieś dodatkowe? 😊

Gość Kinga1234

Mags✊

9 godzin temu, Gość Weronika napisał:

Ja też mam na sztucznym biorę cały czas estrofem, encorton , 3x2 luteina dowcipnie i 3x2 podjęzykowe. Aktualnie jest 5tc 😞 juyro jadę na 10 do mojej gin. Umrę chyba z nerwów . A podbrzusze boli mnie cały czas od początku ciąży 

Szczerze, mnie też podbrzusze prawie cały czas boli, myślę że to od tych wszystkich tabletek. Ja biorę teZ dopochwowo lutinus 3x2 a do tego podjęzykowo 3x4 , więc może lekarka Ci zwiększy. Daj znać po wizycie, trzymam kciuki ✊

Gość Monia
14 godzin temu, Mags1706 napisał:

Dziewczyny.... jutro moj wielki dzien. Jade na kolejny transfer, ktory poprzedzony byl okresem czasu,ktory zdziwil mnie sama najbardziej... mianowicie: zupelnie inne podejscie niz miesiac temu. Oczywiscie wszystkie medykamenty jak lekarz zalecil , tylko jedna kawa dziennie I raczej zdrowe, domowe jedzenie. Zmienilismy troszke taktyke : embryo glue I nacinanie otoczki I zastrzyki z Neoparinu raz dziennie . Nie robie tym razem akupunkture przed I po transferze I zamierzam monitorowac progesteron po transferze. W zaleceniach man tylko Bete w 10 dpt ale doloze sama sobie badania progesteronu. 

Czym roznily sie Wasze kolejne transfery?

Czy zmienil sie Wasze podejscie lub zmienilyscie cos?

Prosze o Wasze kciuki I modlitwe jutro po 13tej 🙏🙏🙏🙏

Trzymam kciuki 🍀

Gość Monia
13 godzin temu, Ona2019 napisał:

Ja również dołączam do trzymania kciuków ✊✊✊Powodzenia 😉

Powodzenia 😘✊✊

12 minut temu, Gość Kinga1234 napisał:

Mags✊

1 minutę temu, Gość Monia napisał:

Trzymam kciuki 🍀

Dziekuje za kciuki I doping🤗🤞✊

Juz jem sniadanko I o 9:30 ruszam  odebrac moje malenstwo z zimowiska w gdynskiej Gamecie:) ❄❄❄

Boje sie bardzo ale wierze, ze tym razem sie uda. 

Gość Karolina
10 godzin temu, Gość Lexy napisał:

u mnie wszystko ok, 12tc 😊 w środę idę na prenatalne, a dzisiaj byłam na wizycie i mam podraznienia od luteiny, lekarz przepisał tantum rosa i jeszcze coś tam do smarowania,  ogólnie czuje sie dobrze, dziękuję ze pytasz 😘

12 t jak szybko to leci. Razem zaczynałyśmy patrz jak zleciało. Super że wszystko dobrze.  Ja jutro druga weryfikacja. Jak to się mówi trzęsę gaciami 😉

Gość Monia

Małgosia a Ty jak się czujesz po wielkim dniu? 😚 Oszczędzaj się, wypoczywaj, rozpieszczaj, to Twój czas kochana myślami jestem z Tobą 🍀

Gość Karolina
2 minuty temu, Mags1706 napisał:

Juz jem sniadanko I o 9:30 ruszam  odebrac moje malenstwo z zimowiska w gdynskiej Gamecie:) ❄❄❄

Mags powodzenia !!!!!!!!!❤️

Gość Patrycja
9 godzin temu, Gość Lexy napisał:

Ciesze sie ze u Ciebie wszystko w porzadku 😀😘 Póki co robie tylko USG i Pappa, jezeli to wyjdzie ok to chyba nie będę robić żadnych dodatkowych badan, a Ty robisz jakieś dodatkowe? 😊

No ja planuje tak samo jak Ty, jesli usg i Pappa wyjda ok to nie bede wiecej robic. Mialam chęć na Nifty ale jego cena jest powalająca 😲

Gość Lexy
1 godzinę temu, Gość Karolina napisał:

12 t jak szybko to leci. Razem zaczynałyśmy patrz jak zleciało. Super że wszystko dobrze.  Ja jutro druga weryfikacja. Jak to się mówi trzęsę gaciami 😉

Mi tez bardzo szybko lecą te dni. Daj znac kochana jutro po weryfikacji 😘 wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki ✊✊😘

35 minut temu, Gość Patrycja napisał:

No ja planuje tak samo jak Ty, jesli usg i Pappa wyjda ok to nie bede wiecej robic. Mialam chęć na Nifty ale jego cena jest powalająca 😲

Dokładnie cena powala. Ale wierzę ze testy wyjdą u Ciebie i mnie dobrze 😘

1 godzinę temu, Mags1706 napisał:

Dzisiaj Twoj dzień, zabierasz kropka ze sobą, wierzę ze juz z Tobą zostanie ❤❤

Weronika, czekamy na dobre wieści!! 😊 wierzę ze wszystko bedzie dobrze❤🙏

Gość Weronika
19 minut temu, Gość Lexy napisał:

Mi tez bardzo szybko lecą te dni. Daj znac kochana jutro po weryfikacji 😘 wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki ✊✊😘

Dokładnie cena powala. Ale wierzę ze testy wyjdą u Ciebie i mnie dobrze 😘

Dzisiaj Twoj dzień, zabierasz kropka ze sobą, wierzę ze juz z Tobą zostanie ❤❤

Weronika, czekamy na dobre wieści!! 😊 wierzę ze wszystko bedzie dobrze❤🙏

Właśnie jadę do szpitala 😞 trzymajcie kciuki 

1 godzinę temu, Gość Monia napisał:

Małgosia a Ty jak się czujesz po wielkim dniu? 😚 Oszczędzaj się, wypoczywaj, rozpieszczaj, to Twój czas kochana myślami jestem z Tobą 🍀

Hej Monia ☺️ Leniu...e, jem ananaaa i czytam książki ☺️ Potrzebowałam bardzo tego wolnego bo praca tez ostatnio dała mi w kość. Czuje od wczoraj ze bąbelek coś tam walczy żeby pozostać 🥰 No kuje podbrzusze co jakoś czas. Jestem pozytywnej myśli ale nie daje się zwariować ☺️

a Ty jak tam??? 😘

Gość Lexy
49 minut temu, May1223 napisał:

Lexy paczuszka wysłana 😘

To miło 😀 dziękuję serdecznie jeszcze raz 😘😘

Gość Weronika

Dziewczyny Wyszłam od lekarza . 
Maluch jest w środku ale może się kosmówka odklejać stąd plamienie 😞  Serduszka nie widać jeszcze .
 Gin mówi że musimy maluchowi dać trochę czasu czy sobie poradzi i mam przyjść w pt na wizytę. Jak nie będzie serduszka to wtedy oznaczymy betę i będziemy się martwic

2 minuty temu, Gość Weronika napisał:

Maluch jest w środku ale może się kosmówka odklejać stąd plamienie 😞  Serduszka nie widać jeszcze .
 Gin mówi że musimy maluchowi dać trochę czasu czy sobie poradzi i mam przyjść w pt na wizytę. Jak nie będzie serduszka to wtedy oznaczymy betę i będziemy się martwic

Biedna wiem co przeżywasz ja też jestem na etapie czekania na serduszko. Martwię się bo 23dpt nie było jeszcze widać. Idę teraz w piątek na USG to będzie 31dpt i liczę na to że zobaczę ♥️ o której w piątek masz wizytę ? To dla nas ważny moment będzie

Gość Karolina
1 godzinę temu, malagosia napisał:

Hej Monia ☺️ Leniu...e, jem ananaaa i czytam książki ☺️ Potrzebowałam bardzo tego wolnego bo praca tez ostatnio dała mi w kość. Czuje od wczoraj ze bąbelek coś tam walczy żeby pozostać 🥰 No kuje podbrzusze co jakoś czas. Jestem pozytywnej myśli ale nie daje się zwariować ☺️

a Ty jak tam??? 😘

Małgosia odpoczywaj masz rację dbaj o siebie  zaraz będziesz mamą.  Powodzenia. Kiedy betujesz ??

Gość Karolina
10 minut temu, Gość Weronika napisał:

Lez wypoczywaj, dbaj o siebie,  do piątku szybko zleci.  Wszystko się ułoży,  będzie dobrze . Trzymam kciuki za To !!!

Gość Weronika
7 minut temu, Izka87 napisał:

Biedna wiem co przeżywasz ja też jestem na etapie czekania na serduszko. Martwię się bo 23dpt nie było jeszcze widać. Idę teraz w piątek na USG to będzie 31dpt i liczę na to że zobaczę ♥️ o której w piątek masz wizytę ? To dla nas ważny moment będzie

W pt mam dopiero na 18 bo prywatnie idę 

Też mam nadzieję że będzie serduszko i że te brązowe plamienia ustąpią 😞 ehh a Ty o której masz wizytę ?

Gość Weronika
2 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Lez wypoczywaj, dbaj o siebie,  do piątku szybko zleci.  Wszystko się ułoży,  będzie dobrze . Trzymam kciuki za To !!!

Dzięki 😘 tez na to liczę . Wracam do domu i się kładę 

18 minut temu, Gość Weronika napisał:

Kochana nie martw się na zapas bądź dobrej myśli odpoczywaj dużo 😚trzymam kciuki żeby w piątek było wszystko bardzo dobrze 

6 minut temu, Gość Weronika napisał:

W pt mam dopiero na 18 bo prywatnie idę 

Też mam nadzieję że będzie serduszko i że te brązowe plamienia ustąpią 😞 ehh a Ty o której masz wizytę ?

Ja szybciej o 9:30 dam znak. Myśl pozytywnie odpoczywaj  nie denerwuj się trzymam mocno kciuki aby było dobrze!

11 minut temu, Gość Karolina napisał:

Małgosia odpoczywaj masz rację dbaj o siebie  zaraz będziesz mamą.  Powodzenia. Kiedy betujesz ??

Lekarka mowila zeb 30 zrobiła bete. Ale oczywiście zastanawiam się czy wcześniej nie mogę 🙊 dostałam 5dniowa blastke. Co uważasz? 
kiedy dziewczyny wcześniej robiły? 

22 minuty temu, Gość Weronika napisał:

Weronika wiem ze to nie łatwe ale staraj się nie martwić póki co ♥️ Wierze ze wszystko dobrze się poukłada, a stres teraz nie jest wskazany 🙏🏼🍀✊🏼 Modle się za Ciebie 😘

Gość Karolina
42 minuty temu, malagosia napisał:

Lekarka mowila zeb 30 zrobiła bete. Ale oczywiście zastanawiam się czy wcześniej nie mogę 🙊 dostałam 5dniowa blastke. Co uważasz? 
kiedy dziewczyny wcześniej robiły? 

Brałaś jakiś  zastrzyk ??? Z lh ??? Ok. 6 dtp

Przed chwilą, Gość Karolina napisał:

Brałaś jakiś  zastrzyk ??? Z lh ??? Ok. 6 dtp

Nie brałam nic. Przed podani i teraz cały czas biorę luteinę dopochwowo, estrofem i metypred. 

dzięki ☺️🙏🏼

Gość Lexy

Weronika trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze❤✊✊ odpoczywaj duzo, jesteśmy z Tobą 😘

Gość kaja
17 godzin temu, Gość Lexy napisał:

Weronika trzymaj się jakoś 🍀

Może zrób betę juz na piatkowa wizytę do lekarza. USG i beta dadzą taki pełniejszy obraz na wizycie...