Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava1231234

In vitro 2019

Polecane posty

Gość Weronika
1 godzinę temu, Izka87 napisał:

Kochana to cudowna wiadomość ! Ja już też po USG i biło ♥️ nawet machał ogonkiem 😂😂 tak się cieszę

Cudownie ♥️ a który u Ciebie tc?

Gość Weronika
1 godzinę temu, Gość Wiki napisał:

Weronika i Iza - tak się cieszę!!! Cudownie zaczyna się ten dzień 😍 Czułam, że będzie dobrze i mocno się za Was modliłam wczoraj. 

Teraz już będzie tylko z górki 😘

Dzięki Wiki za wsparcie 😘

Gość Miśka

Weronika bardzo się cieszę ! Wczorajszy dzień był chyba najbardziej leżącym na forum , ale wierzę, że nasza solidarność tu pomaga ! Wygłaszcz tego Wojownika ode mnie ! 😊 Teraz już musi być dobrze , widzisz jaki jest silny ❤️

Gość Patrycja

Weronika, Izka cudowne wieści 💪💪😘😘

2 godziny temu, Gość Weronika napisał:

Kochane moje dziewczyny dzięki Waszym modłą, kciuką i wsparciu zdążył się cud ♥️♥️♥️
Byłam na USG jest serduszko ♥️ jedynie co to nadal jest krwiak co prawda przez 2 dni się zmniejszył bo miał 1.9 a ma 1.3 więc zostaje na obserwacji bo może znowu pęknąć bądź się wchłonie . Jestem tak szczęśliwa !!!! 
Mam nadzieję że maluszek pokona tego dziada - krwiaka i nie będzie robił już nam psikusów 

Cudowna wiadomość, tak się cieszę ☺️☺️☺️ 

O takie wiadomosci sie wczoraj modlilam. To wspaniale, ze serduszko bije. Weronika I Izka!!! Wiara czyni cuda !!! 

Ja tez bardzo bardzo wierze, ze w nastepny piatek zobacze bete ktora bedzie wskazywala ciaze. Dajcie o siebie Dziewczynki. 

Gość Iryza
15 godzin temu, Izka87 napisał:

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱Boże jak ja Ci dziękuję za tego malutkiego Wojownika u Werki, łzy płyną, szczęście ogromne❤️❤️❤️Werka nauczka dla nas wszystkich na przyszłość, nie wolno tracić nadziei, nie wolno nawet tak myśleć, dopóki nic nie jest przesądzone na 100% jesteśmy dalej na macie. Jesteś super DZIELNA💪❤️MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ 🤣🤣🤣🤣

DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA POSPOLITE RUSZENIE I ZA TO, ŻE MNIE ŻADNA NIE WYŚMIAŁA Z TYM POMYSŁEM. JESTEŚCIE EXTRA💕

Izka gratuluję Ci bijącego serduszka bobo💕💕💕💕💕💕💕to super wiadomość, z tej radości, aż walne szklane soku ananasowego, taki toast dla Was🌱❤️

Gość Karolina
2 godziny temu, Muffin napisał:

Cześć dziewczyny. Jestem po transferze 3 dniowego mrożaczka. W drugim dniu po transferze zbadałam progesteron 9.3  i estradiol 156.. co myślicie? Chyba jest za nisko co 🙁 biorę ultrogestan 2 x 2 , inprosub 25 mg (progesteron w zastrzykach) , progynove 3 x 1.

Koniecznie zwieksz  dawkę 

9 minut temu, Gość Karolina napisał:

Koniecznie zwieksz  dawkę 

A orientujesz się o ile? Bo niestety ja IVF mam w Belgii i tutaj mi powiedzieli że jest w normie 🤦‍♀️🙁

Gość Weronika
2 godziny temu, Gość Iryza napisał:

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱Boże jak ja Ci dziękuję za tego malutkiego Wojownika u Werki, łzy płyną, szczęście ogromne❤️❤️❤️Werka nauczka dla nas wszystkich na przyszłość, nie wolno tracić nadziei, nie wolno nawet tak myśleć, dopóki nic nie jest przesądzone na 100% jesteśmy dalej na macie. Jesteś super DZIELNA💪❤️MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ 🤣🤣🤣🤣

DZIEWCZYNY DZIĘKUJĘ ZA POSPOLITE RUSZENIE I ZA TO, ŻE MNIE ŻADNA NIE WYŚMIAŁA Z TYM POMYSŁEM. JESTEŚCIE EXTRA💕

Izka gratuluję Ci bijącego serduszka bobo💕💕💕💕💕💕💕to super wiadomość, z tej radości, aż walne szklane soku ananasowego, taki toast dla Was🌱❤️

Wasze wsparcie bardzo dużo daje ❤️

Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna i tak samo trzymam kciuki za każdą z was . Ja teraz spokojnie czekam na pon na USG i wiadomości że krwiak się wchłonął 🙏

Gość Klaudia91

Cześć dziewczyny,

Wszystkim dziewczyną z wysoką beta gratulujeee ! Super wieści. Mało się odzywam ale czytam Was codziennie i ładuje baterie :*:*

To moje pierwsze podejście i mam pytanie. Od połowy lutego zaczynam stymulacje i w związku z tym , że ma PCO lekarz powiedział, że nie poda mi w tym samym miesiącu zarodka a dopiero po miesiącu , dwóch. Czy któraś z Was też ma PCO i miała taką sytuacje ? 🙂

Musiałyście czekać aż dwa miechy? Wiem, że nie powinnam poganiać ale już tak chceeee ! 🙂

Gość Patrycja
1 godzinę temu, Gość Klaudia91 napisał:

Cześć dziewczyny,

Wszystkim dziewczyną z wysoką beta gratulujeee ! Super wieści. Mało się odzywam ale czytam Was codziennie i ładuje baterie :*:*

To moje pierwsze podejście i mam pytanie. Od połowy lutego zaczynam stymulacje i w związku z tym , że ma PCO lekarz powiedział, że nie poda mi w tym samym miesiącu zarodka a dopiero po miesiącu , dwóch. Czy któraś z Was też ma PCO i miała taką sytuacje ? 🙂

Musiałyście czekać aż dwa miechy? Wiem, że nie powinnam poganiać ale już tak chceeee ! 🙂

Mysle ze to zalezy od lekarza, ja tez mam PCOS i jestem w sumie po trzech procedurach (dwie udane, obecnie jestem w drugiej ciąży) i za kazdym razem mialam świeży transfer. Zawsze mialam duzo jajeczek ale mysle ze umiejetnie przeprowadzona stymulacja (bez hiperki) nie przekresla szansy na swiezy transfer. 😊

Gość Magda

Weroniko zagladnelam tu dzis tylko z mysla tylko o Tobie i nadzieja na dobre wiadomosci. Cale szczescie sie udalo:)) wspaniale!:)

Gość Kinga1234

Klaudia91 ja mam pco i mialam świeży transfer, choć lekarz przez chwilę mówił o hiperce, że może być i wtedy byłby odroczony. 

Dziewczyny jutro 9 dpt 3 dniowego zarodka, strasznie korci, żeby zrobić betę. Ale tak czytam i dumam... Robić czy nie robić? Oto jest pytanie 😉 

Gość Milka

Iza, Weronika ❤️😍bardzo się cieszę 😘Weronika,  Ty lez naprawdę i wstawaj na siku, szybki prysznic i tyle, ja leżałam prawie dwa miesiące i wyleżałam dziada, ale leżałam uczciwie, nie siedziałam tylko leżałam-bez polsrodkow 🙂 powiem Ci więcej, teraz też leżę, już tak bardziej na wszelki wypadek, żeby się nie odnowilo, nie odkurzam, nie myje podłóg, nie schylam się i nie kucam 🙂 leżę ile się da 🙂 mąż mnie w tym bardzo wspiera, bo  tego dziecka najbardziej na świecie ♥️a ja obiecuję moim mezczyznom, że jak tylko wszystko skończy się szczęśliwie, to i ja będę chodzić koło dużego i małego przez cały czas ♥️

8 godzin temu, Gość Weronika napisał:

Kochane moje dziewczyny dzięki Waszym modłą, kciuką i wsparciu zdążył się cud ♥️♥️♥️
Byłam na USG jest serduszko ♥️ jedynie co to nadal jest krwiak co prawda przez 2 dni się zmniejszył bo miał 1.9 a ma 1.3 więc zostaje na obserwacji bo może znowu pęknąć bądź się wchłonie . Jestem tak szczęśliwa !!!! 
Mam nadzieję że maluszek pokona tego dziada - krwiaka i nie będzie robił już nam psikusów 

Bo maluszek wie ze tyle osób sie o niego martwi i trzyma kciuki. Dlatego w nagrodę zostanie z nami cały i zdrowy 🙂

8 godzin temu, Izka87 napisał:

Kochana to cudowna wiadomość ! Ja już też po USG i biło ♥️ nawet machał ogonkiem 😂😂 tak się cieszę

😘

Gość Weronika
1 godzinę temu, Gość Magda napisał:

Weroniko zagladnelam tu dzis tylko z mysla tylko o Tobie i nadzieja na dobre wiadomosci. Cale szczescie sie udalo:)) wspaniale!:)

Dziekuje Magda bardzo to miłe 🙂

przed nami jeszcze długa droga ale wierzę w to że najgorsze za nami 

Gość Weronika
52 minuty temu, Gość Milka napisał:

Iza, Weronika ❤️😍bardzo się cieszę 😘Weronika,  Ty lez naprawdę i wstawaj na siku, szybki prysznic i tyle, ja leżałam prawie dwa miesiące i wyleżałam dziada, ale leżałam uczciwie, nie siedziałam tylko leżałam-bez polsrodkow 🙂 powiem Ci więcej, teraz też leżę, już tak bardziej na wszelki wypadek, żeby się nie odnowilo, nie odkurzam, nie myje podłóg, nie schylam się i nie kucam 🙂 leżę ile się da 🙂 mąż mnie w tym bardzo wspiera, bo  tego dziecka najbardziej na świecie ♥️a ja obiecuję moim mezczyznom, że jak tylko wszystko skończy się szczęśliwie, to i ja będę chodzić koło dużego i małego przez cały czas ♥️

Leżę leżę , wstaje do wc . Ale jutro zamierzam włosy umyć bo już przeszło tydzień nie mylam

Gość Weronika
Przed chwilą, Gość Weronika napisał:

Leżę leżę , wstaje do wc . Ale jutro zamierzam włosy umyć bo już przeszło tydzień nie mylam

A ty w którym tc ? 

Włosy myślisz że jak umyc? Na stojąco pod prysznicem czy nachylając się nad wanna ? 

Dziewczyny, wróciłam po przerwie. Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta, że ktoś taki tu był 😉

Po listopadowym nieudanym transferze dwóch zarodków trochę mi się wszystko zawaliło. Potrzebowalam przestrzeni i spokoju. Wracam na matę z niestety mocno rozwalonym układem immunologicznym (ale przynajmniej mam czarno na białym dlaczego nigdy nie doszło do implantacji). No nic.. Przed nami kolejne konsultacje, leczenie i mam nadzieję powrót po ostatniego mrozaka. 

O wow ile tu nowych osób! Nawet nie próbuję nadrobić czytania, bo to niemalże niemożliwe. Widzę mnóstwo dobrych wieści, to budujące! Ale jak zobaczyłam Iryze to w głos się uśmiechnęłam ze jeszcze tu kochana jesteś i wspierasz ❤️ Widzę więcej znajomych nicków i witam Was wszystkie ciepło! Oczywiście wszystkie nowe (dla mnie) osoby również 🙂

8 godzin temu, Izka87 napisał:

😘

24 minuty temu, Ola_ napisał:

Dziewczyny, wróciłam po przerwie. Nie wiem, czy ktoś jeszcze pamięta, że ktoś taki tu był 😉

Po listopadowym nieudanym transferze dwóch zarodków trochę mi się wszystko zawaliło. Potrzebowalam przestrzeni i spokoju. Wracam na matę z niestety mocno rozwalonym układem immunologicznym (ale przynajmniej mam czarno na białym dlaczego nigdy nie doszło do implantacji). No nic.. Przed nami kolejne konsultacje, leczenie i mam nadzieję powrót po ostatniego mrozaka. 

O wow ile tu nowych osób! Nawet nie próbuję nadrobić czytania, bo to niemalże niemożliwe. Widzę mnóstwo dobrych wieści, to budujące! Ale jak zobaczyłam Iryze to w głos się uśmiechnęłam ze jeszcze tu kochana jesteś i wspierasz ❤️ Widzę więcej znajomych nicków i witam Was wszystkie ciepło! Oczywiście wszystkie nowe (dla mnie) osoby również 🙂

Czesc Ola! 
fajnie ze wróciłaś 🙂 Walcz z nami ☺️🙏🏼🍀

1 godzinę temu, Gość Kinga1234 napisał:

Klaudia91 ja mam pco i mialam świeży transfer, choć lekarz przez chwilę mówił o hiperce, że może być i wtedy byłby odroczony. 

Dziewczyny jutro 9 dpt 3 dniowego zarodka, strasznie korci, żeby zrobić betę. Ale tak czytam i dumam... Robić czy nie robić? Oto jest pytanie 😉 

Kinga, ja jestem po criotransferze 5dniowej pieknej blastocysty I tez mnie kusi zeby w poniedzialek zrobic bete ( tak po cichu I dla siebie). Sama nie wiem co robic ? To czekanie mnie dobije🙈🙈🙈

54 minuty temu, Ola_ napisał:

Witaj ponownie Ola. 🙋‍♀️  

Milo, ze wracasz do walki. 🥰

1 godzinę temu, Ola_ napisał:

Pamiętamy...! 😀A co tam z tym układem immunologicznym wyszło ?? Jakie badania robilas ?

Gość Kinga1234
9 minut temu, Mags1706 napisał:

Kinga, ja jestem po criotransferze 5dniowej pieknej blastocysty I tez mnie kusi zeby w poniedzialek zrobic bete ( tak po cichu I dla siebie). Sama nie wiem co robic ? To czekanie mnie dobije🙈🙈🙈

Witaj ponownie Ola. 🙋‍♀️  

Milo, ze wracasz do walki. 🥰

Mags1706 a ktory to Twoj dpt? Pamietam że miałaś na pewno po mnie. Niektórzy robią 3 weryfikacje m. in. 6 dptbprzy blastocyscie. Jak nie zrobie jutro to we wtorek jez na bank- to będzie długi weekend 😉 powodzonka i trzymam kciuki. 

32 minuty temu, Gość Kinga1234 napisał:

Mags1706 a ktory to Twoj dpt? Pamietam że miałaś na pewno po mnie. Niektórzy robią 3 weryfikacje m. in. 6 dptbprzy blastocyscie. Jak nie zrobie jutro to we wtorek jez na bank- to będzie długi weekend 😉 powodzonka i trzymam kciuki. 

Mnie lekarka mowila żebym robiła 10dpt 🙄 dzis 4 dzień mam a tez już korci 😁

Gość Milka

Weronika 🙂jeżeli mam być szczera to bym poprosiła, żeby ktoś pomógł jeżeli masz jeszcze plamienia(chodzi o podnoszenie rąk) zawsze włosy można związać 😛

Gość Iryza

Ola no nareszcie jesteś😘😘😘😘😘cieszę się bardzo, że znowu zajęłaś matę🤣Każda z nas potrzebuje czasem wytchnienia, zlapania perspektywy, najważniejsze to się nie podać. Immunologia jak wiesz i mnie nie dopuściła 2 razy do implantacji, ale jest ona do pokonania, czego Ci z całego serca życzę❤️A na forum nadal jestem, bo jeszcze mnie Dziewczyny nie wywaliły🤣🤣🤣🤣🤣