Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava1231234

In vitro 2019

Polecane posty

5 minut temu, Gość Angelin napisał:

Dziękuję za odpowiedź,  😪 eh no to mam ogromną nadzieję, że dzięki temu badaniu już teraz wszystko będzie u Was jak marzenie 😊 trzymam kciuki ✊✊✊

Dziękuje 🍀🍀🍀✊🏼

Gość Karolina
3 godziny temu, Gość Akszeinga napisał:

Mojw kochane proszę Was o radę. Biore luteinę codziennie 3 razy po jednej tabletce dopochwowo. No i od wczoraj zaczęłam czuć lekkie pieczenie i swędzenie w miejscu intymnym. No wiecie. Kurcze nie wiem co robić? Zawracać głowę lakarzowi? Może któraś z Was miała taką przypadłość? Dziś jest u mnie 4 dzień po transferze. Boje się sama czymś tam smarować. Jedyne co to myje sie żelem iladian pregna. 

Dzwoń do  lekarza, luteina czesto podrażnia zrobi Ci się jakis syf a tak wpiszę receptę i zmieni na coś innego. Nie  ryzykuj takie rzeczy potem ciężko wyleczyć.

Patrycja gratulacje😍😍😍😍😍

2 godziny temu, Smakowita Nika napisał:

Mam pytanie do dziewczyn, którym transfer się powiódł. Napiszcie proszę jak zachowywalyscie się po transferze? Długo lezalyscie? 

Jutro mój wielki dzień i stresuje się jak to będzie. Mam w domu 3 letnia córkę, mąż ma już wolne w pracy i będzie mi pomagać, ale wiem że pewne rzeczy będę musiała zrobić. Przy okazji gratuluję wszystkim, którym się udało, a pozostałym dziewczynom życzę dużo wytrwałości i siły bo jest o co walczyć 🙂

Hej. Zaraz po transferze wstałam i wróciliśmy do domu. Po powrocie się położyłam i zasnęłam, ale następnego dnia normalnie do pracy i robiłam wszystko tak, jak zwykle. Myślę, że jak ma się udać, to się uda. Pozdrawiam i trzymam kciuki 🙂

Dziewczyny po udanym transferze, czy miałyście  przed badaniem bety jakieś objawy wskazujące na to, że mogło się udać? 😊

Gość Luna
28 minut temu, Sylwiona napisał:

Dziewczyny po udanym transferze, czy miałyście  przed badaniem bety jakieś objawy wskazujące na to, że mogło się udać? 😊

Ja miałam tak samo jak się nie udało i jak beta pozytywna wyszła 😜 bierzemy dużo hormonów, luteine itd. Samo to powoduje 'objawy' 😉 trzeba czekać 🙈

Gość Luna
28 minut temu, Sylwiona napisał:

Ja miałam tak samo jak się nie udało i jak beta pozytywna wyszła 😜 bierzemy dużo hormonów, luteine itd. Samo to powoduje 'objawy' 😉 trzeba czekać 🙈

Gość Milka

Dziewczyny kochane 🙂 właśnie wracam z badań prenatalnych ❤️będziemy mieć Syna ❤️❤️❤️

Gość Akszeinga
7 minut temu, Gość Milka napisał:

Dziewczyny kochane 🙂 właśnie wracam z badań prenatalnych ❤️będziemy mieć Syna ❤️❤️❤️

😍😍😍😍😍  Jak cudownie!!! To który to tydzień ciąży? Gratulujeeeeeeeeee!!!! 

13 minut temu, Gość Milka napisał:

Gratuluję 😘😘😘

13 minut temu, Gość Milka napisał:

Gratulacje! Pięknie❤ U nas też Synuś ❤

Gość Lexy
33 minuty temu, Gość Milka napisał:

😍 gratulacje kochana ❤❤ to najwspanialsza wiadomość❤

Gość Milka

Wg Om mam 11+7,wg dzisiejszego usg 12+5 nerwy niesamowite, radość przeogromna ❤️❤️❤️

45 minut temu, Gość Milka napisał:

Wielkie gratulacje 🤩 w którym dokładnie tygodniu miałaś robione usg prenatalne? Ja w 12 i lekarz nie chciał powiedzieć jaka jest płeć maluchów, ogólnie to nie mam ciśnienia żeby wiedzieć, ale zauważyłam że wszystkie dziewczyny dowiadują się o płci na ugs prenatalnym. 

19 minut temu, Tunessia napisał:

Wielkie gratulacje 🤩 w którym dokładnie tygodniu miałaś robione usg prenatalne? Ja w 12 i lekarz nie chciał powiedzieć jaka jest płeć maluchów, ogólnie to nie mam ciśnienia żeby wiedzieć, ale zauważyłam że wszystkie dziewczyny dowiadują się o płci na ugs prenatalnym. 

To zależy jak się maluch ułoży, a na prenatalnych płeć nie jest najważniejsza, więc lekarze aż tak nie dociekają. Ja też prenatalne miałam w 12tc i mały był tak ułożony, że lekarz nic o płci nie mówił. Jak w 14tc poszliśmy na wizytę do mojego ginekologa to synuś od razu  pokazał co ma 😉

Gość Milka

Tunessia, dzisiaj wg usg 12+5 🙂 Doktor powiedział że na 80% chłopczyk, po czym zadzwoniła do nas nasza prowadząca Pani adomtor i powiedziała, że z testu Sanco chłopczyk na 100% 🙂

A co u Was? Bo my szlysmy bardzo podobnie 🙂

7 minut temu, Gość Milka napisał:

Tunessia, dzisiaj wg usg 12+5 🙂 Doktor powiedział że na 80% chłopczyk, po czym zadzwoniła do nas nasza prowadząca Pani adomtor i powiedziała, że z testu Sanco chłopczyk na 100% 🙂

A co u Was? Bo my szlysmy bardzo podobnie 

Kończę 13tc, na usg zapytałam lekarza czy widać płeć a on zasypał mnie filozofiami że dowiedzieć się na 70% to znaczy się nie dowiedzieć 😂 dowiedzieć to jest na 100 % a tego to się dowiem w 16tc. Nie dyskutowałam z nim, pomimo że był przesympatyczny 😊 Na wyjściu z gabinetu powiedział, że z pomiarów może zasugerować Jasia i Małgosię i tyle. Jutro mam wizytę u mojej ginekolog to zobaczymy co powie 😊 Ogólnie czuję się dobrze, troszkę mi spadła hemoglobina także podejrzewam że żelazo przede mną. Maluchy się rozpychają, czuję rozciąganie macicy, ale wszystko jest w granicach znośnych 😊

Gość Lexy
50 minut temu, Gość Milka napisał:

Wg Om mam 11+7,wg dzisiejszego usg 12+5 nerwy niesamowite, radość przeogromna ❤️❤️❤️

Zazdroszczę❤, też bym chciała już przetrwać ten 1 trymestr, martwię się okropnie 🙈

Gość Lexy
19 minut temu, Tunessia napisał:

Kończę 13tc, na usg zapytałam lekarza czy widać płeć a on zasypał mnie filozofiami że dowiedzieć się na 70% to znaczy się nie dowiedzieć 😂 dowiedzieć to jest na 100 % a tego to się dowiem w 16tc. Nie dyskutowałam z nim, pomimo że był przesympatyczny 😊 Na wyjściu z gabinetu powiedział, że z pomiarów może zasugerować Jasia i Małgosię i tyle. Jutro mam wizytę u mojej ginekolog to zobaczymy co powie 😊 Ogólnie czuję się dobrze, troszkę mi spadła hemoglobina także podejrzewam że żelazo przede mną. Maluchy się rozpychają, czuję rozciąganie macicy, ale wszystko jest w granicach znośnych 😊

❤❤ najważniejsze ze maluchy zdrowe 😍 wszystkiego dobrego życzę!!

Gość Iryza

Milka i Kasia. 83 gratuluję chłopców💗💗 Super. Równowaga w naturze dla moich dziewczyn🤣🤣💗💗

2 godziny temu, Gość Milka napisał:

Milka gratulacje synka! 😍😍😍🍀🍀🍀

Gość Patrycja
1 godzinę temu, Tunessia napisał:

Jak byłam w pierwszej ciąży to na prenatalnych usłyszałam że chłopak a w 25tc okazało się że jednak dziewczynka 🤩

1 godzinę temu, Gość Lexy napisał:

Zazdroszczę❤, też bym chciała już przetrwać ten 1 trymestr, martwię się okropnie 🙈

Kochana przetrwasz, ale stres w kolejnych trymestrach też będzie, my już tak mamy 

1 minutę temu, Gość Patrycja napisał:

Jak byłam w pierwszej ciąży to na prenatalnych usłyszałam że chłopak a w 25tc okazało się że jednak dziewczynka 🤩

A to ciekawe, bo podobno częściej mylą się w drugą stronę 🙂

Gość Sylwia

Gratuluję Chłopaków!

No i Dziewczynek!

Fajnie nam się Rodzina online rozrasta. Oby tak dalej.

Gość Patrycja
1 godzinę temu, Kasia83.1 napisał:

A to ciekawe, bo podobno częściej mylą się w drugą stronę 🙂

No dokładnie częściej się mylą w drugą stronę 😁 mój lekarz który mi prowadził ciąże to w ogóle mi powiedział że on to nie rozumie takich lekarzy którzy mówią płeć w 13tc (na prenatalnych byłam u innego) i mi powiedział dopiero w 25tc jak miał 100% pewnosci i ogólnie znany jest z tego że zawsze mówi jaka płeć dopiero jak ma 100% pewności 😁

Gość Lena

Czesc dziewczyny wiecie moze czy z wirusem HPV warto podchodzic do invitro? 

Gość Luna

Dziewczyny dzisiaj dla mnie straszny dzień. Krwawić strasznie zaczęłam w pracy. Byłam w szpitalu i nie wiedzą czemu 😞Widzą pecherzyk z ciałkiem zoltkowym. Zwiekszyli mi leki i kazali leżeć. Za kilka dni mam się zgłosić do lekarza. Jak nie będzie się utrzymywać krwawienie i zacznie być widoczny zarodek to jeszcze nie wszystko stracone ale wiadomo, mam sie nastawić na wszystko. 😔

Gość Milka
10 minut temu, Gość Luna napisał:

Dziewczyny dzisiaj dla mnie straszny dzień. Krwawić strasznie zaczęłam w pracy. Byłam w szpitalu i nie wiedzą czemu 😞Widzą pecherzyk z ciałkiem zoltkowym. Zwiekszyli mi leki i kazali leżeć. Za kilka dni mam się zgłosić do lekarza. Jak nie będzie się utrzymywać krwawienie i zacznie być widoczny zarodek to jeszcze nie wszystko stracone ale wiadomo, mam sie nastawić na wszystko. 😔

Może masz krwiaka? Ja tak miałam dwa tygodnie temu, jak możesz to się połóż i nic nie rób, to powinno pomóc. Ja plackiem leżę, wychodne mam tylko do łazienki, albo do lekarza, nie podnos rąk tylko lez 😘