Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna

Odchudzanie?

Polecane posty

Gość Katarzyna

Co sądzicie o tabletkach wspomagających odchudzanie Slimunox? Bo kuzynka stosuje je od miesiąca i widać, ze faktycznie spada jej waga. Zastanawiam sie tez nad zakupem, ale nie wiem, czy ten spadek wagi to kwestia tabletek czy diety

Gość Aneta

Dołącz do diety właśnie ten Slimunox.Mi właśnie w ten sposób się udało.Do zrzucenia miałam troszkę mniej niż ty ale według mnie powinnaś dać rade.I nie zapomnij jeszcze o jakiejś formie ruchu to też wiele daje.

Gość Katarzyna

A skąd wiesz ile ja mam do zrzucenia...

Gość Aneta

Przepraszam, odpowiadałam w dwóch tematach i odpowiedziałam Tobie to co miałam napisać tamtej dziewczynie. Tam ona pisała, że ma do zrzucenia 20 kilo i pytała mi się o odczucia i wyniki związane z zastosowaniem Slimunox. Przepraszam jak uraziłam...

Gość Marta
9 minut temu, Gość Katarzyna napisał:

Co sądzicie o tabletkach wspomagających odchudzanie Slimunox? Bo kuzynka stosuje je od miesiąca i widać, ze faktycznie spada jej waga. Zastanawiam sie tez nad zakupem, ale nie wiem, czy ten spadek wagi to kwestia tabletek czy diety

Ja stosowałam Slimunox i byłam bardzo zadowolona. Wreszcie trafiłam na środek, który faktycznie coś dawał. W każdym razie u mnie waga spadła o 15 kilo

Gość Julia

Ja stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć

Gość marawstala

Nie wiem,ale bez tabletek tez można schudnac 

Gość Gosia

A co powicie na coś takiego jak Foreverslim?

Gość Jowita
Przed chwilą, marawstala napisał:

Nie wiem,ale bez tabletek tez można schudnac 

Powiedz jak. Tylko mi nie pisz, że MŻ itd... Nigdy nie miałam problemów z nadwagą... do ciązy... po porodzie, wiadomo na pierwszym miejscu dziecko. Jak skończyłam karmić byłu różnego rodzaju diety, ćwiczenia, odwiedziny u dietetyka. I nadal mam nadwagę. Ale co się dziwić. Wystarczy zobaczyć jakiej jakości jest jedzenie, to co robią niektóre firmy woła o pomstę do nieba, jakby powiedziała moja babcia. Dlatego moim zdaniem pomysł z suplementacją, o ile jest naturalna nie jest chyba złym pomysłem

Gość Iwona

Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki dało zastosowanie Slimunox, w końcu pozbyłam sie całej nadwagi, ale każdy robi jak chce i jak mu wygodnie.

Gość Daria

Moim zdaniem zastosowanie Slimunox jest tutaj jak najbardziej odpowiednie. Sama stosowałam te tabletki i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu

Gość Karina

Aby nie było, nie jestem przeciwniczką suplementów, moja siostra sama stosowała ten o którym piszecie, ale brutalna prawda jest taka, ze podstawą aby cokolwiek przyniosło efekt, jest zmiana nastawienia do żywienie. Zrezygnujcie z fast foodów, mniej soli, wykluczcie cukier.

Gość Grażyna

W końcu po wielkich bojach schudłam.I to wszystko dzięki dużej pomocy tabletek Slimunox.Trzy miesiące diety ćwiczeń i tabletek i w końcu na wadze pokazała się upragniona waga czyli 62 kg.

Gość Natalia

Ja musze się zgodzić z jedną z poprzedniczek. Owszem zastosowanie Slimunox, podobnie jak diety i ćwiczeń jest ważne i odpowiada za to, ze nastapi spadek wagi. Nie mniej bez zmienienia nawyków żywieniowych, cała ta walka nie ma sensu. Co da bowiem odchudznaie, jak po jego zakończeniu wrócimy do stylu, który spowodował i był przyczyna powstsania nadwagi?

Gość Karolina

Mi tak samo jak wielu innym osoba pomogły tabletki Slimunox.Ale należy pamiętać o tym że podstawą powinna być dieta a tabletki maja wspomagać.Ale dzięki diecie i tym tabsom ogólnie udało mi się zrzucić 14 kg.

Gość Viola

Ja zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslim i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem ile bym schudła bez tych tabletek, ale na pewno nie byłoby to 14 kilo, tak jak przy ich zastosowaniu

Gość Bożena

A ja niestety na samej diecie niestety nie dawałam radę schudnąć.I gdyby właśnie nie Slimunox to pewnie do dzisiaj borykałabym się z problemem wielkiej wagi.A co do składu nie widzę w nim nic co było by sztuczne same naturalne składniki.

Gość marawstala
1 godzinę temu, Gość Jowita napisał:

Powiedz jak. Tylko mi nie pisz, że MŻ itd... Nigdy nie miałam problemów z nadwagą... do ciązy... po porodzie, wiadomo na pierwszym miejscu dziecko. Jak skończyłam karmić byłu różnego rodzaju diety, ćwiczenia, odwiedziny u dietetyka. I nadal mam nadwagę. Ale co się dziwić. Wystarczy zobaczyć jakiej jakości jest jedzenie, to co robią niektóre firmy woła o pomstę do nieba, jakby powiedziała moja babcia. Dlatego moim zdaniem pomysł z suplementacją, o ile jest naturalna nie jest chyba złym pomysłem

A bylas na poście dr Ewy Dąbrowskiej? : ) 

Gość Alinka

Moim zdnaiem nie ma skuteczniejszego sposoby na walkę z nadwagą jak zastosowanie Slimunox. U mnie po tych tabletkach waga spadłą o całe 13 kilo. Oczywiście, aby nie być łapana za słówka dieta w tym czasie nie przekraczała 1400 kcal

Gość Gosiaczek

Napisze otwarcie, sama stosowałam suplementacje i jestem bardzo zadowolona. Koleżanka aktualnie stosuje Slimunox i już widać efekty. Nie mniej problem przy suplementacji jest jeden. Wiedza. Jeżeli ktoś myśli, że suplement, to taka cud tabletka, która sama odchudzi i będzie można obżerać się jak daniej, nie patrzeć co i ile się je, a waga samoistnie będzie spadać, to nie dziwcie się, że póżniej są rozczarowania.

Gość Marta
Przed chwilą, Gość Gosiaczek napisał:

Napisze otwarcie, sama stosowałam suplementacje i jestem bardzo zadowolona. Koleżanka aktualnie stosuje Slimunox i już widać efekty. Nie mniej problem przy suplementacji jest jeden. Wiedza. Jeżeli ktoś myśli, że suplement, to taka cud tabletka, która sama odchudzi i będzie można obżerać się jak daniej, nie patrzeć co i ile się je, a waga samoistnie będzie spadać, to nie dziwcie się, że póżniej są rozczarowania.

Niestety... wiele osób mysli, ze jak łyknie tabletkę, to wszystko samo się rozwiąże, a to nie tędy droga. Podobnie w drugą stronę. Pytania, po co brać suplementy też mnie irytują. To tak, jak przy antybiotyku, pytać się po co brac osłonkę. Ano po to by nie wyjałowić jelit z pozytywnych bakterii. Podobnie z suplementacją. Po to by odchudzanie było bepzieczniejsze i skuteczne.

Gość Karolina 23

Ja na przykład po tym jak męczyłam się z nadwagą po bliźniakach oraz jak pomogło mi zastosowanie Foreverslim, to nie wyobrażam sobie odchudznaia bez zastosowanie suplementacji. Dieta jest owszem ważna, ćwiczenia również, ale moim zdaniem suplement to taki że napisze trzeci filar

Gość Boryna

Ja wiem jedno, przez pół roku na diecie schudłam 4 kilo. Dodając za namową kuzynki do tej samej diety Slimunox w kolejnych trzech dołożyłam do wcześniejszych 4 kolejne 10 kilo mniej. I jak to wytłumaczyć?

Gość Joanna 30

Moja kuzynka stosował kiedyś Slimceę,. Ona też uważa, że bez suplementu by się jej nie udało

Gość Małgorzata M

Moim zdaniem obecnie patrząc na to co jest na rynku, to najlepszym sposobem jest zastosowanie Slimunox. Po prostu nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie, ale to jest moje zdanie i możecie się z nim zgadzać lub nie

Gość Dareczka

Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona. 3 miesiące na diecie, tych tabletkach oraz systematycznie godzina ruchu i waga spadła do akceptowalnego poziomu

Gość Anka

Co to znaczy akceptowalny poziom?

Gość Dareczka

W moim przypadku całkowicie zadowala mnie przy 168 cm wzrostu moja obecna waga 56 kilogramów. Oto jaki poziom osiągnęłam i co jest dla mnie akceptowalne

Gość Dareczka
58 minut temu, Gość Bożena napisał:

A ja niestety na samej diecie niestety nie dawałam radę schudnąć.I gdyby właśnie nie Slimunox to pewnie do dzisiaj borykałabym się z problemem wielkiej wagi.A co do składu nie widzę w nim nic co było by sztuczne same naturalne składniki.

Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu Slimunox

Gość Monika

W moim przypadku na zakup Slimunox namówiła mnie koleżanka. jestem jej za to bardzo wdzięczna.