Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika banaś

Gdzie sprawdzić auto przed zakupem?

Polecane posty

Gość monika banaś

Przed kupieniem auta używanego, chcę je sprawdzić. A właściwie nie ja będę sprawdzać, tylko szukam do tego odpowiedniej firmy. W wyszukiwarce trochę mi się wyświetliło tych firm, ale ich nazwy właściwie mi nic nie mówią. Może Wy macie coś z polecenia?

Gość gość

Lepiej kup nowy. Używane auto to jest jak rozprawiczony facet. A jak Ty go roxprawiczysz to będziesz miała satysfakcję, że byłaś jego pierwszą. Zapamiętasz dziewico?

Gość halka

nie każdego stać na nowe auto z salonu.

co do firm to nie znam wielu. a właściwie to znam tylko jedną, autotesto heheheh. tylko z niej korzystaliśmy z mężem przy zakupie auta. 

Gość manonthemoon
Dnia 19.12.2018 o 22:06, Gość monika banaś napisał:

Przed kupieniem auta używanego, chcę je sprawdzić. A właściwie nie ja będę sprawdzać, tylko szukam do tego odpowiedniej firmy. W wyszukiwarce trochę mi się wyświetliło tych firm, ale ich nazwy właściwie mi nic nie mówią. Może Wy macie coś z polecenia?

Tak, mamy. Najlepiej ASO kurwo spamerska. 

Gość PatrykP

Ja nie wiem czy da się tak naprawdę tak dokładnie sprawdzić samochód przed zakupem.  Ja osobiście kupiłam samochód w salonie Mazda Klimczak w Częstochowie i to był najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać. Wiem że auto jest na lata i że nikt w nim nie grzebał