Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEN

czy facet wrażliwy i uczuciowy może być atrakcyjny w oczach kobiet?

Polecane posty

1 minutę temu, Narodowy napisał:

Obecnie to słyszałem od koleżanki, że jedna z jej przyjaciółek mnie gdzieś widziała i mówiła, że jestem fajny.

Ale kompletnie jej nie znam, nie rozmawialiśmy nigdy, pokazywała mi tylko jej zdjęcie.

Powód...nie mam pojęcia czemu się podobam niektórym kobietom... oczywiście wszystkim się nie podobam.

Wygląd... hmm... wiesz, że nigdy żadna ruda się mną nie interesowała?... zawsze albo blondyny albo szatynki. ;D

Osobowość... zazwyczaj mają ją podobną do mojej... podobieństwa się przyciągają

A masz kogoś na oku?

Gość Bab się boję
17 minut temu, Narodowy napisał:

Nie uwierzysz w to co napiszę, ale i tak to zrobię.

Mój kolega ze szkoły średniej, około 170 cm wzrostu, niezbyt przystojny, lekka nadwaga i uwaga, niedługo po maturze stracił w wypadku samochodowym lewą rękę niemal przy samym łokciu.

Musi mieć przekichane w kontaktach z kobietami, nie?

Na facebooku pisałem mu życzenia wczoraj, przeglądam jego stronę i wiesz co? Już z trzecią dziewczyną się spotyka... Nieźle jak na niezbyt wysokiego 27 latka, bez ręki, z brzuszkiem, nie?

Także, może coś z twoją pewnością siebie jest nie tak? Pomyśl nad tym.

Kobiety bardzo cenią sobie pewnych siebie facetów.

Spotyka się z trzecią i co? I nic. Potem będzie czwarta itd., aż mu się znudzi albo sam odpuści jak ja. Skoro nadrabia pewnymi cechami, dlaczego żadna nie chce go na męża? Nie chcę tu pisać historii mojego życia, ale jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż Twój kolega mimo braku kalectwa. Niektórzy nigdy nie będą mieli dziewczyny i trzeba się z tym pogodzić.

1 minutę temu, Gość Bab się boję napisał:

Spotyka się z trzecią i co? I nic. Potem będzie czwarta itd., aż mu się znudzi albo sam odpuści jak ja. Skoro nadrabia pewnymi cechami, dlaczego żadna nie chce go na męża? Nie chcę tu pisać historii mojego życia, ale jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż Twój kolega mimo braku kalectwa. Niektórzy nigdy nie będą mieli dziewczyny i trzeba się z tym pogodzić.

Dlaczego uważasz, że nie będziesz miał dziewczyny?

4 minuty temu, Berutiel napisał:

A masz kogoś na oku?

Nie.

To teraz odbijamy piłeczkę... teraz przywalę serią moich pytań: 😄

- W ilu obecnie facetach się bujasz... pomijając  swoją niespełnioną miłość i Edelgasta  😉

- Czy masz powodzenie u płci przeciwnej? Ilu facetów poza internetem się tobą interesuje?

-Opisz swoje największe (subiektywnie) wady i zalety charakteru, wyglądu, czego tam chcesz..

5 minut temu, Gość Bab się boję napisał:

Nie wiem czemu mu nie wychodzi, nie wiem z czyjej winy się rozstaje, nie moja sprawa, ale piszę to by zaznaczyć sam fakt, że jest w stanie, mimo swoich wad, przyciągać do siebie kobiety.

Gość Bab się boję
3 minuty temu, Berutiel napisał:

Dlaczego uważasz, że nie będziesz miał dziewczyny?

Teraz już za późno na zabieranie się za takie rzeczy. Tak naprawdę jestem wrakiem człowieka. Szkoda gadać 😞

1 minutę temu, Narodowy napisał:

Nie.

To teraz odbijamy piłeczkę... teraz przywalę serią moich pytań: 😄

- W ilu obecnie facetach się bujasz... pomijając  swoją niespełnioną miłość i Edelgasta  😉

- Czy masz powodzenie u płci przeciwnej? Ilu facetów poza internetem się tobą interesuje?

-Opisz swoje największe (subiektywnie) wady i zalety charakteru, wyglądu, czego tam chcesz..

1) W żadnym;

2) Tak, mam. Kilku.

3) To pytanie dotyczy mnie czy mężczyzny?

Przed chwilą, Gość Bab się boję napisał:

Teraz już za późno na zabieranie się za takie rzeczy. Tak naprawdę jestem wrakiem człowieka. Szkoda gadać 😞

Nigdy nie jest za późno. Wrakiem człowieka - wymień przyczyny?

Gość Bab się boję

Wesołych Świąt wszystkim życzę☺

2 minuty temu, Berutiel napisał:

1) W żadnym;

2) Tak, mam. Kilku.

3) To pytanie dotyczy mnie czy mężczyzny?

Trzecie dotyczy ciebie.

Ale potem napisz też największe wady i zalety u mężczyzn, twoim zdaniem, odnoście charakteru i wyglądu.

1 minutę temu, Gość Bab się boję napisał:

Wesołych Świąt wszystkim życzę☺

Wzajemnie! Wesołych Świąt! 🙂

1) W żadnym;

2) Tak, mam. Kilku.

3) Charakter Wady: ciekawość; Zalety: empatyczna, wrażliwa, uczuciowa, ciepła, rodzinna, towarzyska, otwarta, sympatyczna, mająca poczucie humoru, zaradna, wyrozumiała, wesoła.

2 minuty temu, Berutiel napisał:

Ale Ty ciekawski zrobiłeś, Narodowy.

Zadałaś mi serię pytań to musiałem się odwdzięczyć. A jeszcze zapomniałaś napisać o największych, wg ciebie, zaletach i wadach w charakterze i wyglądzie u mężczyzn 😉

Gość Gos

Autorze zapomnij o byciu kochanym

5 godzin temu, Narodowy napisał:

Zadałaś mi serię pytań to musiałem się odwdzięczyć. A jeszcze zapomniałaś napisać o największych, wg ciebie, zaletach i wadach w charakterze i wyglądzie u mężczyzn 😉

Wystarczy być spostrzegawczym i zajrzeć do skrzynki kafeteryjnej. Tam masz wszystkie zalety i wady mężczyzn.