Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8736

Trudno o oddanego i wiernego faceta dlatego smuci mnie, że jak się taki trafi kobiecie to go potem zdradzają...

Polecane posty

Gość gość1

Tę. ;(

Gość Gość
15 minut temu, Piaskun napisał:

*Powiedziała stara dupą na wydaniu, która rówieśnicy omijają*

Przestańcie się wymieniać przezwiskami bo w swym zachowaniu przypominacie porachunki gangu przedszkolaków. Druga sprawa Filipinki ani żadnej kobiety z tak biednego kraju nie polecam. One widzą w białych tylko bankomat/ew ciekawostke turystyczną. Nawet dzieci od małgo są tego uczone, gdy widzą białego turystę od razu jest "give me money"zeby wychwycić różne niuanse i wgryzc się w ich kulturę, poznać sposób rozumowania nie wystarczy pobyć na wakacjach 2 tygodnie. 

Gość gość

Punkt, napisz stare panny,  stare panny się obrażą,  dlaczego  młode panny nie piszą  :)  są młode,  itd. 

inteligencją to mało która grzeszy. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przestańcie się wymieniać przezwiskami bo w swym zachowaniu przypominacie porachunki gangu przedszkolaków. Druga sprawa Filipinki ani żadnej kobiety z tak biednego kraju nie polecam. One widzą w białych tylko bankomat/ew ciekawostke turystyczną. Nawet dzieci od małgo są tego uczone, gdy widzą białego turystę od razu jest "give me money"zeby wychwycić różne niuanse i wgryzc się w ich kulturę, poznać sposób rozumowania nie wystarczy pobyć na wakacjach 2 tygodnie. 

Gangu słodziakow 

Gość goscini

o blazen pieskun wrocił jadem pluć ehhhh, zalosny zakompleksiony typek

Gość Goźdź
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Punkt, napisz stare panny,  stare panny się obrażą,  dlaczego  młode panny nie piszą  :)  są młode,  itd. 

inteligencją to mało która grzeszy. 

Cóż, możecie sobie podać rękę bo jesteście w tej samej sytuacji co stare panny tez bez nikogo u boku 🙂

Gość goscini
5 minut temu, Gość Gość napisał:

no a kto by go za darmo chcial... no nie oszukujmy sie, chlop wie gdzie ma szanse więc marzy,  tu nie chce się ośmieszać, ma już dość 🙂

Gość Gość
54 minuty temu, Piaskun napisał:

Cóż, mężczyzna albo dominuje w relacji albo dobawia się rogów. Wszystkie ciapy są wierne i oddane latając koło paniusi. Wszelkiej maści mniej lub bardziej urocze szelmy nie traktują kobiecych foszków poważnie (jeśli w ogóle na nie pozwalają) bo zawsze mogą sobie kogoś znaleźć. I jakoś kobiety wolą się tych trzymać. Oddanych safandułów szukają samotne z przychówkiem. Zainteresuj się może

I jak mniemam Ty zaliczasz się do tego zacnego grona uroczych szelm 😛

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Aha. Już Ci pisałam że tę nie ta. Żeby się znajomością archaizmow chwalić to najpierw wypadałoby współczesna poprawność polszczyzny ogarnąć... 

Ach Panna-Muchy-W-Nosie...

Jaksię okazuje kwestia jest dyskusyjna pozwolisz więc że doskonały Homer zadrzemie i zleje ciepłym moczem twoją broń nuklearną w postaci przypieprzania się o zaimki, które w mowie potocznej to jeden  pies (wg. przytoczonej już onegdaj przez kogo innego opinii specjalisty). Przypominam też, że ostatnio sama przyssałaś się do zwrotów do osoby "bo forum służy do zwykłej komunikacji a nie do uprawiania epistolografii". Nie tylko sobie przeczysz, ale jeszcze ulegasz jakiejś monomanii. .

Nie mam już żadnych wątpliwości co do Twojego potencjału intelektualnego, a co do toksyczności opinie podtrzymuję. Pozdrawiam ozięble.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

I jak mniemam Ty zaliczasz się do tego zacnego grona uroczych szelm 😛

Tylko kiedy nie jestem blagierem salonowym, albo znanym pijakiem. Albo szarmanckim szowinistą.

Gość gość

W śròd kaczek kwaczek dziwaczek  znajdzie się łabędż. 

Gość Gość
20 minut temu, Piaskun napisał:

Rzucam chleb kaczkom a one kwaczą. Skąd pomysł że w tym procesie chodzi o zwycięstwo? Nad kaczkami? Dworujesz sobie ze mnie waćpan. Albo z siebie.

W momencie wdania się w dyskusję z maluczkimi już przegrałes waćpan

Gość To nie koniec.
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Jaksię okazuje kwestia jest dyskusyjna pozwolisz więc że doskonały Homer zadrzemie i zleje ciepłym moczem twoją broń nuklearną w postaci przypieprzania się o zaimki, które w mowie potocznej to jeden  pies (wg. przytoczonej już onegdaj przez kogo innego opinii specjalisty). Przypominam też, że ostatnio sama przyssałaś się do zwrotów do osoby "bo forum służy do zwykłej komunikacji a nie do uprawiania epistolografii". Nie tylko sobie przeczysz, ale jeszcze ulegasz jakiejś monomanii. .

Nie mam już żadnych wątpliwości co do Twojego potencjału intelektualnego, a co do toksyczności opinie podtrzymuję. Pozdrawiam ozięble.

Na nic twój wywód tetryku. Piszę się tę i nic tego nie zmieni. A ten oksymoron na końcu mogłeś sobie darować. Poza tym to plagiat. Wysil się bardziej. A tymczasem pocaluj mnie w pompke na do widzenia. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

W momencie wdania się w dyskusję z maluczkimi już przegrałes waćpan

Coś muszę robić do zamknięcia kasy 😛

Przed chwilą, Gość To nie koniec. napisał:

Na nic twój wywód tetryku. Piszę się tę i nic tego nie zmieni. A ten oksymoron na końcu mogłeś sobie darować. Poza tym to plagiat. Wysil się bardziej. A tymczasem pocaluj mnie w pompke na do widzenia. 

Pompkę? O_o

Totłumaczy czemu tak uniseksem trąci z twoich postów...

Gość gość1
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Jaksię okazuje kwestia jest dyskusyjna pozwolisz więc że doskonały Homer zadrzemie.

Oczywiście, pozwolę. : ) Czuwanie 24/7 jest niezwykle męczące.. 

Zauważ, iż mój wpis jest tylko jeden jedyny. Jestem gość1 i proszę mnie nigdy więcej nie mylić. Pozdrawiam również bardzo miło kochany. 🙂

Gość gość

Nawet Biseks się trafił. 

Gość Fuj

Kobieta zmienną jest. Zazdrościsz po prostu dziadu parchaty. Kijem bym nie tknela. Ani pompka nawet. Ble. Już lepiej lesba zostać. 

27 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja nie wchodzę w twój profil. Skoro zdążyłes wziąć ślub i się rozwiesc plus zdziadziec to bez wątpienia jesteś starszy. Tak cię dziwi że młodsza kobieta ma cię za buca czy o co chodzi? Masz stare panny przed oczami. 

Mało mnie obchodzi za kogo mnie ma taka miernota intelektualna.

Gość Zuzanna

Mozliwe , ze cos w tym jest. Czy taki oddany facet , przyslowiowo "mierny ale wierny" ma faktycznie pod gorke ?

Gość Rzygam takim typem chłopa
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Mało mnie obchodzi za kogo mnie ma taka miernota intelektualna.

Spuść z ego. Potem z jaj. Może to pomoże? A może nie 🙅 

Gość Zuzanna

Hej , Wy dwoje. A moze oboje spuscicie z tonu i zaczniecie dyskutowac bardziej konstruktywnie ?

Wyzwiska nie przekonuja do ich autora czy autorki.

Gość Zuzanna

Jedno i drugie - Cztery glebokie oddechy. Ladne prezenty dostaliscie pod choinke ?

Gość Gość ja
13 minut temu, Piaskun napisał:

Tylko kiedy nie jestem blagierem salonowym, albo znanym pijakiem. Albo szarmanckim szowinistą.

Szarmanckim szowinistą... nie masz litości dla nas bialoglow, przybrałes wszak najokrutniesza formę gorszą niż zwykły cham którego pierwszym wejrzeniem zdemaskowac można 🙂

Gość Nie

Ja tu nie jestem żeby kogoś przekonywać do swoich racji. Nie zamierzam z takim męskim pomiotem po czlowieczemu pisać. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Zuzanna napisał:

Hej , Wy dwoje. A moze oboje spuscicie z tonu i zaczniecie dyskutowac bardziej konstruktywnie ?

Wyzwiska nie przekonuja do ich autora czy autorki.

A może oboje spotkajcie się w alkowie? Tego Wam trzeba, powinszowac! 

Gość Dogg. Snoop Dogg

W alkowie to ja bym wolała z kim innym. Zwierzęta pieskuny to nie moja bajka bo nie jestem zoofilem. Niech sobie suki poszuka kundel bury który penetruje wszystkie dziury. 

21 minut temu, Gość Gość ja napisał:

Szarmanckim szowinistą... nie masz litości dla nas bialoglow, przybrałes wszak najokrutniesza formę gorszą niż zwykły cham którego pierwszym wejrzeniem zdemaskowac można 🙂

Mademoiselle,
Litość okazuje się tylko istotom niższym a słabszym. Czy ten paradoks był w Twoim wypowiedzi zamierzonym?
Kogoś równego sobie, w uznaniu jego waleczności, można nagrodzić tylko śmiercią, tak by jego honor nie nurzał się dożywotnio w poczuciu porażki. Najlepiej możliwie długą i bolesną śmiercią, by nacieszyć jak najdłużej oczy męstwem wojownika bez jęku udającego się na spotkanie ciemności.

Zdradzę Ci tajemnicę Pani. Gdzie jest szarmancja tam jest szowinizm.
Krótkie i cudne życie kwiatu kończy się gdy mężczyzna zrywa go by podarować go kobiecie. Kobiecie której kwiat również zerwać zamierza.
Kobieta porwana w ramiona mężczyzny, niczym Dejanira przez Nessosa, w momencie oderwania stóp od ziemi traci kontrolę nad swoją destynacją.
Czuły pocałunki na szyi przytulonej od tyłu kobiety składa się tylko po to, by zaraz po nich szeptać czule do uszka propozycje nieprzystojne a lubieżne. 

Ciągnąć mógłbym długo. Lecz w tym tańcu (wszak wszystkie tańce wywodzą się od reprezentacji czynów, które tańczący dookoła ogniska pra-ludzie chcieli dokonać) chodzi o to by cudne zwierzę z wolnej woli oddało się łowcy.
Jest to symboliczna przemoc jeno w przeciwieństwie do rzeczywistej (która tez może być wcale zabawna), ale jednak przemoc. Kobieta się oddaje, mężczyzna bierze. Kupuje ją gestem, czynem i darem w swoje posiadanie niczym nowicjuszkę Ishtar w świątyni brzęczącą monetą.

Szarmancja i ów życzliwy szowinizm są krokiem pośrednim między brutalną przemocą, a całkowitą równością. Zwierzątko miast zostać uprowadzonym na pętli do stajni samo decyduje czy podobają się mu próby oswojenia  i któremu panu się podda.
Łowca? Cóż, dba o swoje zwierzątko, gdyż tego wymaga kodeks jego ścieżki.

Alternatywą dla tego szlachetnego polowania jest obecnie całkowite partnerstwo, w którym ona i on dbają przede wszystkim o własne interesy. Gdzie każde odpowiada za własny dobrostan i nie jest nic drugiemu winne. Gdzie mężczyzna już nie broni kobiety, ani nie obdarowuje jej, gdyż jest ona w pełni równą jednostką jednostką w prawach i obowiązkach. Ma swoje pieniądze, może uczęszczać na kursy samoobrony. A jeśli nie nadąża, cóż będzie następna. Gdzie każde porzuca towarzysza wędrówki, gdy ten złamie nogę na szlaku.(hmm, dziwnie to pasuje do zwyczajów naszych himalaistek).

Cnota i poddanie jest ofiarą kobiety, odpowiedzialność za dwoje i honor jest ofiarą mężczyzny.
Równouprawnione kobiety chcą szarmanckich mężczyzn bez składania ofiary po swojej stronie. Ale to tak nie działa: jedyne co mogą dostać za za pozór poddania się dostają pozór słowa honoru: pustosłowie za pustosłowiem. Jeśli kobieta maksymalizuje zysk, czemu nie miałby tego czynić mężczyzna. ?

Czyż nie jest zabawnym, iż niezbyt godne szacunku i wątpliwych cnót charakteru kobiety narzekają, że mężczyźnie nie zachowują sue względem nich honorowo? Wygodnie jednak zapominają, że kodeks honorowy stosuje się tylko wg tych, którzy na to zasługują.

Obecnie niemal wszyscy oszukują starając się płacić pirytem. Tedy skąd płacz, że nie mało szlachetnego kruszcu w obiegu?

1 godzinę temu, Gość Zuzanna napisał:

Jedno i drugie - Cztery glebokie oddechy. Ladne prezenty dostaliscie pod choinke ?

Najlepsze. Czyjąś głowę pod choinkę. Niestety tylko metaforycznie.

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A może oboje spotkajcie się w alkowie? Tego Wam trzeba, powinszowac! 

Co do jednego się zgodzę z moją szanowną interlokutorką. Jesteśmy z zupełnie innej sfery.

56 minut temu, Gość Dogg. Snoop Dogg napisał:

W alkowie to ja bym wolała z kim innym. Zwierzęta pieskuny to nie moja bajka bo nie jestem zoofilem. Niech sobie suki poszuka kundel bury który penetruje wszystkie dziury. 

Pozwolę sobie odpowiedzieć wierszykiem.

Próżnoś repliki się spodziewał.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię jebał,
bo to mezalians byłby dla psa.

Julian Tuwim

Gość qwe

Autorze psychologowie mówią o kulturze ofiary. Np. feministki nie mają na co narzekać w Polsce ale narzekają ale nie na masowe gwałty w ich ukochanej szwecji czy niemczech; przymusowe obrzezanie dziewczynek i kobiet w wielkiej brytanii; molestowania kobiet we francii ale na brak legalnej aborcji w Polsce a jako wzór biorą sobie byłego prezesa komitetu obrony "demografii", który był alimenciarzem mającym gdzieś swoje dzieci. Kobiety tak bardzo zainwestowały w poczucie się ofiarą, że celowo wybierają łych mężczyzn tylko po to móc potem ponarzekać na swoje życie i móc udowodnić sobie, że są ofiarami i by potem móc zranić mężczyzn i nie czuć się winnymi. jak dziś funkcjonuje rasizm wobec białych a jako usprawiedliwienie podają to, że ktoś skrzywdził je wcześniej. Jak murzyni w usa tak zainwestowali w czucie się ofiarą, że uważają się za dyskryminowani nawet mając czarnego prezydenta. Wszystko zganiają na rasizm nawet swoje nieudacznictwo życiowe czy niechęć do nauki. Czarnoskóry uczeń w usa prędzej oskarży nauczyciela o rasizm zamiast przyznać się, że nie uczył się i dlatego dostał słabą ocenę. Tak działa lewactwo.