Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem

co powiedzieć i kiedy iść pierwszy raz do ginekologa?

Polecane posty

Gość niewiem

mam 23 lata i stwierdziłam że chyba czas najwyższy w końcu się wybrać. dalej trochę się wstydzę ale wole iść teraz niż jak będę mieć 30 lat i powiedzieć że to moja pierwsza wizyta. wybrałam sobie, że pójdę do mężczyzny, na wizytę prywatną, może to dziwnie zabrzmi ale jakoś bardziej się krępuję rozebrać przed kobietą. i jeszcze jeśli chodzi o wywiad z lekarzem, nie wiem co mam powiedzieć. bo właściwie seksu nigdy nie uprawiałam, ale bardzo często się masturbuję wibratorem, ostatnio była krew na prezerwatywie, i potem trochę też na bieliźnie. na drugi dzień przez pól dnia mnie jeszcze krocze bolało ze ledwie siedziałam, i nie wiem, mam powiedzieć że współżyję, czy nie? bo z masturbacją mi głupio wyjechać a chodzi o to, że nie chce być badana przez odbyt tylko przez pochwę. i jeszcze jedna sprawa...  nie wiem, czy lepiej iść rano czy popołudniu? chyba wolałabym rano, z samego rana tak żeby być pierwsza czy druga i nie siedzieć w kolejce, bo czuję że siedząc w kolejce będę się denerwować.

Gość gość

musisz się kobiet zapytać

Gość jjj

jak masz przebitą błone to spokojnie powiedz, ze wspolzyjesz, on przeciez tego nie odróżni 😛 a co do pierwszej wizyty to sie nie przyznawaj, jak cos to wczesniej chodziłaś do kogoś innego. przygotuj sie na pytania o choroby w rodzinie, hormony u ciebie itd