Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacosięboi35

Związek z dużo młodszym facetem - boję się

Polecane posty

Gość tacosięboi35

Czy ktoś z was był w takiej sytuacji? Ale w dokładnie takiej, że to kobieta jest lub była starsza? Bo w przeciwnym przypadku to są "normalne" wg społeczeństwa związki. Z resztą mężczyźni nie szukają kandydatek do rozmowy tylko ładnych i do seksu więc chętnie biorą młodsze.

Ja mam 35 lat a mój kolega 26, ale od jakiegoś czasu czuje, że on chciałby czegoś więcej i wpadam w panikę. Może chodzi tylko o seks, a do tego się nie przyzna. Ale i tak chętnie poczytam wasze historie.

Gość Emera

Ja mam 11 lat mlodszego. Ale skoro wie boisz, i nie umiecie rozmawiac, to slabo widze Wasz zwiazek.

Gość Ona

Ja 35 on 22. W panikę wpadam za każdym razem jak go widzę, rozmawiam z nim, czuje się jakbym miała znowu 20 lat. Jest zainteresowany ale wiadomo o co chodzi. Romanse mnie nie interesują więc nic więcej z tego nie będzie, za duża różnica wieku i ja za bardzo rozsądna jestem. Wg mnie do związku tylko osoba w zbliżonym wieku 

Gość CoMiZrobiszJakMnieZłapiesz

Mój kolega ożenił się z babką o 15 lat starszą od siebie. Byli szczęśliwym małżeństwem przez 18 lat. 2 lata temu żona Mu zmarła a on opiekuje się jej matką. Bardzo kochał swoją żonę i nie chciał innej. Więc taka miłość jest możliwa. Mówił że najtrudniej było przekonać ją że traktuje to poważnie i chce wejść w trwały związek z nią.Miał gdzieś opinie znajomych i  innych "życzliwych" . Ona była piętnowana więc jakby co musisz mieć grubą skórę. Jednak większość mężczyzn woli młodsze i nie ma się co dziwić.

Kiedyś chciałem związku z 6lat starszą kobietą ale nic z tego nie wyszło, dziś  nie mamy kontaktu już kilka lat.... 

Gość Gość

A ja czuję, że jeszcze wszystko przede mną 🙂

Gość Artur

Mnie się podoba dziewczyna 5 lat starsza, ale ona chyba myśli, że ja jestem jeszcze dzieciak 😕

Gość Cyff

Mam męża 7 lat młodszego jest ok jak kocha to będzie ok

Gość gość

W dzisiejszych czasach coraz częsciej jest właśnie tak, że to własnie kobieta jest kilka lat starsza a najważniejsze, aby sie dogadywać. Odwagi !

Gość gość

On wie ile masz lat?

Gość A co mi tam

Bo to jest taka polska mentalność. Teraz czasy są inne, ja mieszkam za granicą i to jest normalne. Nie ma żadnej różnicy w tym że kobieta jest starsza. Moja współlokatorka ma 10 lat młodszego narzeczonego, nikt nie robi z tego żadnych problemów, kochają się i to jest najważniejsze. Miłość to nie sa liczby pamietaj, i wyrzuć z głowy wszelkie ograniczenia. 

Gość tacosięboi35

On wie, ile mam lat. Powiedział, że wyglądam duzo młodziej, ale wiadomo, że za rok, dwa cała uroda mi sie posypie - hormony...

Gość gość w kość

Albo kocha  albo  nie kocha, wiek sie nie liczy

Gość gość ona

9 lat różnicy to jak dla mnie byłoby za dużo i w jedną i w drugą stronę.

Gość ...

Jeśli chcesz wiedziec co zrobić w tej sytuacji, co on o Tobie myśli, co czuje,  czy będziecie razem w przyszłości , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Lila

35 lat i uroda Ci sie posypie??? Dziewczyno co Ty opowiadasz. Ja od kilku lat jestem w bardzo szczęśliwym związku. On 38, ja 50 i zapewniam....uroda mi sie nie posypała. Zwłaszcza jesli wygladasz mlodziej. Moj mąż gdy mnie poznał , nie wiedział nawet ile mam lat. Po prostu się zakochał. Aby byc ze mna rozwiodl sie z żoną , swoją rowiesnica. 

Gość Kobietka

Ja mam meza 8 lat młodszego, poznaliśmy się jak mialam 34 lata, prawdziwe uczucie nie zna liczb

Gość Ewa
1 minutę temu, Gość Kobietka napisał:

Ja mam meza 8 lat młodszego, poznaliśmy się jak mialam 34 lata, prawdziwe uczucie nie zna liczb

Wygrałaś go jak na loterii, pewnie cię ujeżdża jakbyś miała 20 lat hahaha. Aż ci zazdroszczę, mój niestety  Ferdynand Kiepski.

Gość Kalisz
6 minut temu, Gość Ewa napisał:

Wygrałaś go jak na loterii, pewnie cię ujeżdża jakbyś miała 20 lat hahaha. Aż ci zazdroszczę, mój niestety  Ferdynand Kiepski.

XD  XD  XD

Gość Kobietka
13 minut temu, Gość Ewa napisał:

Powiem tak, nie narzekam, wiem że muszę dbać o siebie bardziej bo mezus mlodszy i dosyć przystojny. Ale dzięki temu mam motywację. Seksik jest nieziemski. Kiedyś się trochę martwilam, czy mnie kocha, jak to będzie co ludzie powiedzą. Ale teraz z perspektywy czasu nigdy bym nie chciała mieć starszego męża ani nawet rowiesnika. Czym jestem starsza tym mam większe fantazje i potrzeby a 40 latek by mi już być może nie dorownal chyba że jakis dbający o siebie. Ale spokojne, swojego starego spróbuj rozruszac, może jakiś plener, zabawki itp

Gość Gość

Nie bój się, ja jestem w takim związku, partner 3 lat młodszy niby nic bo mam 32 lata a jest to mój pierwszy poważny związek. Wcześniej nie miałam szczęścia do mężczyzn. Moim oczekiwaniom sprostal dopiero on, długo się o mnie starał i udowodnił że ma poważne zamiary. Także nie ma co ulegać stereotypom bo młodszy partner może okazać się wygranym losem na loterii jak ktoś wyżej napisal. Zaryzykuj

Gość Gość

Starsze kobiety są tylko dla desperatów.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Starsze kobiety są tylko dla desperatów.

Po co wchodzisz w każdy wątek i wypisujesz to samo? Starsze kobiety są najlepsze niczym wino

Gość Gość

Chyba dla zboczeńców.

Gość Argend

Trzeba być nieudacznikiem, żeby mając 30 lat wybrać kobietę 35 lat, zamiast 25-latki...

Moja bliska znajoma, można powiedzieć, że przyjaciółka (chociaż mielismy pewne nieporozumienia - jak to w przyjaźni) była w związku z 9 lat młodszym mężczyzną. Nie używam słowa "facet", bo się tym słowem brzydzę. Wychowują razem dziecko z jej pierwszego małżeństwa. Starali się o drugie, ale właściwym powodem ich rozstania była bezpłodność małżonka (młodszego). Nie nazwałabym jej tzw. kuguarem (jak to określają media), bo to ona była w tym związku poszkodowana. 

Elżbieta

Gość xyz

Był tu na kafeterii niedawno temat z pytaniem do facetów, czy związaliby się ze starszą od siebie kobietą. 90 procent odpowiedzi było, że nie. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Argend napisał:

Trzeba być nieudacznikiem, żeby mając 30 lat wybrać kobietę 35 lat, zamiast 25-latki...

Nie sprowokują mnie takie zaczepki, możesz mi tylko zazdrościć szczęśliwego zycia. Radość aż mnie przepelnia, mam drugą połówkę u boku. Dobrej nocy wszystkim 🙂