Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrkkaaa

Czy stac was co roku na wakacje

Polecane posty

Gość Gość

Przed dziećmi jeździliśmy nawet kilka razy do roku na wakacje. Jednak nie było to nigdy takie typowe leżenie na plaży, tylko intensywne zwiedzanie lub łażenie po górach. Teraz, mimo że byłoby nas stać nie wyjeżdżamy nigdzie. Z dziećmi raczej sobie nie pozwiedzamy ani nie połazimy w górach, takiego leżenia do góry brzuchami nie lubimy i po prostu nam się nie chce wydawać niepotrzebnie pieniędzy na takie wyjazdy. Teraz jeździmy na działkę do moich rodziców.

Gość gosc

mnie z dzieckiem nie stać, bo dla pisowców moje dziecko to nie dziecko  i nie dają nam 500+

Gość Ela
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

mnie z dzieckiem nie stać, bo dla pisowców moje dziecko to nie dziecko  i nie dają nam 500+

Bo 500+ jest na prokreacje 

Gość Pcc

Jeszcze nigdy nie byliśmy z mężem na wakacjach, nie stać nas. Oszczędności idą na wegiel. 

Gość 28-latka

Stać, kilka razy do roku. Mieszkamy w Warszawie, oboje pracujemy i dużo zarabiamy.

W zimie latamy do Azji i na narty w Alpy, w lecie jakieś europejskie regiony. To z takich dłuższych urlopów, nie liczę kilkudniowych wypadów w polskie góry, czy weekendów w jakimś zagranicznym miescie.

4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Mój znajomi tak jeżdżą 🙂

Jeździmy tylko tak, raz lecielismy samolotem i jakos tak nie za bardzo nam sie to podoba.Chorwacja, Włochy, Czarnogóra naszw stale pkt od lat na wakacje. 😉 plus posiadanie samochodu swietna sprawa wiele można zwiedzić 🙂

Gość Gość

My mieszkamy nad morzem wiec na wakacje jezdzimy w gory. 

Koszt pobytu w Zakopanem to jakies 3tys zs nocleg za 10dni (apartament z dwoma sypialniami) plus codzienne obiady wiec to jakies 900zl plus jakies zakupy na sniadanie, atrakcje w zakopanem ale tez w okolicach itd. Wydajemy jakies 6-7 tys ze wszystkim bez paliwa. 

Gość gosc
2 godziny temu, Gość Ela napisał:

Bo 500+ jest na prokreacje 

tylko jakoś inni biorą i się dalej nie rozmnażają, a ruda małpa minister twierdzi, że bieda rodzin się zmniejszyła, to w końcu co pieprzysz

Gość gosc
6 godzin temu, Gość gosc napisał:

W tym roku pierwszy raz będziemy mieli typowy odpoczynek na plaży. Zdecydowaliśmy się na Turcję. lecimy w maju 🙂

Tez wybieram sie do Turcji 🙂

Gdzie lecisz ? Moze masz ciekawsza opcje 😉

Gość Nathe

Tak, ale my jestesmy we dwojke i mega oszczedni.

Ostatnio wakacje w Lebie. Przejazd 100zl na osobe, pokoj dwuosobowy 50zl na osobe to 250 na 5 dni. Obiad srednio 20zl dziennie i srednio zdrowy (pizza, kebab), sniadańia i kolacje ze sklepu, pamiątek nie kupiliśmy, byliśmy w muzeum itd., jedliśmy lody, plynęliśmy statkiem, z 600zł na osobę poszło

Gość Hmm.

Pracuje dla siebie, wiec biore urlop jak mi pasuje by zgrac to z fajnymi ofertami, bo jestem sknera. Moje destynacje to Madagaskar, Mauritius, Bali plus Lazio,Toskania i Laponia, ale rozbite na urlopy w ciagu 2lat.

Gość bbggtt
1 godzinę temu, Gość Nathe napisał:

Tak, ale my jestesmy we dwojke i mega oszczedni.

Ostatnio wakacje w Lebie. Przejazd 100zl na osobe, pokoj dwuosobowy 50zl na osobe to 250 na 5 dni. Obiad srednio 20zl dziennie i srednio zdrowy (pizza, kebab), sniadańia i kolacje ze sklepu, pamiątek nie kupiliśmy, byliśmy w muzeum itd., jedliśmy lody, plynęliśmy statkiem, z 600zł na osobę poszło

to bardzo mało. u nas - no, ale nie w Polsce wakacje - poszło ok 2,800 zł na osobę. 6 całych dni, Costa de la Luz,loty były taniutkie, hotel nieco lepszy taki ale wcale nie super, ale czysciutki na szczęście, no i jedzenie codziennie w restauracjach.