Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia944

start 95kg cel 68

Polecane posty

Gość pysia944

Czesc  dziewczyny chciałam was zachęcić do wspólnego odchudzania razem wiadomo zawsze to łatwiej za 9 miesięcy biore slub i nie chce tak na nim wyglądać. moje życie to zawsze to samo raz spadek wagi raz waga do góry i tak wkoło. Tym razem chciała bym jednak zrzucić wagę nie tylko dlatego że biorę slub ale tak już na stałe zmienić chce swoje nawyki żywieniowe, od jakiegoś czasu unikam lustra po prostu nie czuje się dobrze we własnym ciele... jutro rano wskakuje na wagę ile jest tyle jest trudno zaczynam walkę jak któraś chętna ZAPRASZAM!

dodam że mam 23 lata i 165 wzrostu. 

Gość ketofaza

Hej, dołączam się! Masz jakiś konkretny plan? Ja myślę o diecie ketogenicznej. 

Gość eva1990

Czesc ja mam 29 lat 163 wzrostu i 95kg. Chetnie sie przylacze.

Ja tez bym bardzo chciala zmienic swoje nawyki zywieniowe ale ciezko mi to idzie. Moj plan na odchudzanie to przede wszystkim ograniczyc cukier i nie zdrowe przekaski no i zaczac sie wiecej ruszac.

Gość pysia944

słuchajcie dziewczyny zdazylam się rano 94,8kg czyli wgl się nie myliłam. wiecie co nie mam zadnego planu po prostu  tak zwane mż (mniej zrec) dużo wody ruch, na początek jakieś ćwiczenia w domu ale zastanawiam się nad pójściem na aerobik w wodzie bo z ruchem mam mało wspólnego ale trochę o tym czytałam myślę że to byłby dobry pomysł 😄

bo jak tam dalej pójdzie to we wrześniu Maz to chyba przepchnie mnie przez drzwi a nie przeniesie haha 😄

Gość pysia944

eve1990 myślę że mamy taki sam plan, ja stosowalam w życiu duuuuzo diet a w rzeczywistości jak tak naprawdę kiedyś udało mi się schudnąć to było to mz a nie żadna dieta niesty z własnej głupoty waga wróciła, poznałam mojego przyszłego męża myślałam że jak sobie wyjdziemy na fast food raz czy dwa to się nic nie stanie czy tam wieczorem coś zjemy no niestety lakomstwo i brak ruchu zgubiło mnie...

Gość eva1990

Ja zawsze bylam taka troche wieksza i udalo mi sie w gimnazjum schudnac ponad 10 kg ale wtedy wlasnie mniej jadlam pilam duzo wody i zielonej herbaty i prawie codziennie chodzilam na spacery z kijkami. A prawie piec lat temu jak wyprowadzilam sie z domu to wszystko sie zmienilo, tak samo teraz juz z mezem czasem wybralismy sie na cos dobrego, malo ruchu pozniej dwoje dzieci rok po roku i tak wszystko wyszlo...

Gość pysia944

no ja nie mam jeszcze dzieci ale z taka waga aż się boję zajść w ciążę no po ciąży to dopiero będzie mi ciężko schudnąć, ja zaczęłam już dziś planuje tak jak zawsze co ok tydzień się ważyć teraz planuje 10 wskoczyć na wagę akurat tak jak okres mi się skończy bo z doświadczenia wiem że przy miesiączce moja waga rośnie przez nadmiar wody. 

Gość Gosc

Ja rano się ważyłam i mam 67,3. Ładnie pojechałam... Cel 1 to 60, cel 2 to 55, cel 3 to 50, chciałabym mieć ok 47 ale to już Marzenie. 

Gość pysia944

eva1990 zaczynasz od dzisiaj ze mną? we 2 to zawsze lżej 😉

Gość Zmotywowana

Wspólna motywacja na pewno jest dobrym pomysłem. Na superty.fit można skorzystać z pomocy coacha żywieniowego, który również popracuje z nami nad naszymi naywkami, wesprze w ich zmianie i w osiąganiu celów. Posiadanie osoby która nas wspiera jest bardzo ważna. 

Gość eva1990

Tak zaczynam od dzsiaj

Gość pysia944

eva1990 słuchaj kochana ja dziś dieta super nawet o 21 napompowalam pierwszy raz swoją piłkę do ćwiczeń którą posiadam od roku a tyle kurzu miała że masakra, no ale 20 minut jak na początek sobie na niej pocwiczylam 😄

Gość gossc

to i ja dołączam :D waga i wzrost podobne, planuje głównie zdrowsze odżywianie (ostatnio stałam się szczęśliwą posiadaczką Thermomixa więc jestem zafascynowana i pełna motywacji do próbowania nowych przepisów, btw jakby któraś z was miała jakieś sprawdzone to chętnie przygarnę), dużo wody i regularne spacery póki co, bieganie to zdecydowanie nie moja działka ;) 

Gość pysia944

witaj kochana tak jak piszesz bieganie to tak samo moja bajka jak i twoja czyli absolutnie nie to. dobry marsz szybszy spacer ćwiczenia w domu  OK no i jeszcze lubię basen mój karnet zaczyna się od 10 basen+sauny z moim kochanym 😄 to co razem uwielbiamy.  Fajnie że dołączysz do nas trzymam za nasza trójkę ogromne kciuki w kupie siła 😄

Gość eva1990

Czesc dziewczyny. Bieganiu to tak samo nie dla mnie zdecydowanie wole spacer dzis mam zakiczony prawie godzine. Ja od roku posiadam kijki do marszu i niestety leza zakurzone, maz mi wypomina ze mi kupil a ja ich nie uzywam. 

Gość pysia944

ja wróciłam do pracy po 20 dniowym zwolnieniu, pracuje fizycznie, więc to dziś dla mnie był sport. w pracy udało mi się namówić koleżankę na fitness w basenie :) zaczaczynamy po 10-tym

Gość Szczerze polecam

Polecam Perfect Body Nature Essence.

To nowy produkt na rynku polskim, ale ma bardzo dobry skład i naturalne składniki. Polecam 3 miesięczną kurację. Działa. 

www.natureessence.ch

Gość Aga

Przydatne będą sposoby z bloga zbijamywage.pl :))

Hej ja mam 99kg na razie mój cel to 89kg mój plan na ten rok to więcej ruchu i mniej jeść. Przyjmijcie mnie do siebie. Piszę jeszcze na innym forum z dziewczynami jednak niewiele nas zostalo. Potrzebuję wsparcia i motywacji w waszej grupie mamy podobna wagę myślę że będziemy razem wspólnie się inspirować.