Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sepix8

Kobieta 33 letnia od 12 lat nie uprawia seksu

Polecane posty

Gość kobieta pisze...
53 minuty temu, Gość sepix8 napisał:

Obawiam się, że może być totalnie wycofana i zablokowana jeśli chodzi o seks no i ten brak doświadczenia w łóżku. 

Najpierw sprawdź, a później się obawiaj!

Gość sepix8
5 minut temu, Gość Aga napisał:

Urodzilo nam sie dziecko niepelnosprawne, partner zamknal sie w sobie, bierze tez sterydy moze tez przez to nie chce

Rozmawiałaś z nim o tym?

Gość gość
26 minut temu, Gość gość napisał:

bierz się za nią i nie marudż

Może nie umie się zabrać dlatego marudzi?!;)

Gość Aga
3 minuty temu, Gość sepix8 napisał:

Rozmawiałaś z nim o tym?

Powiedzual ze sexu nie chce bo to strata czasu 

Gość gość
6 godzin temu, Gość sepix8 napisał:

Co sądzicie o 33 letniej kobiecie,  która od 12 lat z nikim nie była i nie uprawiała seksu? Co z nią może być nie tak? Czy  chcielibyście się z taką umawiać?  Sam nie wiem co o tym myśleć. Proszę o szczere odpowiedzi. 

To znajdź taką co uprawiała go dość często i nie jest zablokowana i nie będziesz się biedaku stresował. ;)

Gość gość
6 godzin temu, Gość sepix8 napisał:

Co sądzicie o 33 letniej kobiecie,  która od 12 lat z nikim nie była i nie uprawiała seksu? Co z nią może być nie tak? Czy  chcielibyście się z taką umawiać?  Sam nie wiem co o tym myśleć. Proszę o szczere odpowiedzi. 

TAK chciałbym się z taką umawiać .

Gość sepix8
16 minut temu, Gość gość napisał:

TAK chciałbym się z taką umawiać .

Nie uważałbyś, że z nią coś nie teges

Gość gość

Godzina 21.30  a ten dalej mieli problem na forum, zamiast w łóżku się przekonywać o swoich obawach.

Ile masz lat autorze?

Nie chce mi się wierzyć ,że dorosły i rzekomo dośw. facet zamiast się brać do rzeczy to biadoli na forum?

To chyba kobieta jest autorką tego tematu.

Gość dojrzała

Spotykałam mężczyzn, którzy mi się podobali i do teraz spotykam, ale nie czuję tej chemii i zakochania, a bez tego nie pójdę do łóżka. Znajomi pytają często dlaczego jestem sama, radzą abym sobie kogoś znalazła, z kimś była. Odpowiadam, że nie zakochałam się do tej pory. Poza tym nie będę z kimś tylko dlatego, żeby nie być samą i że ktoś inny patrzy na mnie jak na dziwoląga, bo nie mam faceta. Mam to gdzieś. Nie będę robiła czegoś na siłę, wbrew sobie, bo to by mnie unieszczęśliwiło. Jestem spełnioną i szczęśliwą osobą. Nie czuję się samotna. Mam swoje pasje, przyjaciół itd. Chyba już nie potrafiłabym oddać wolności.

P.S. Od wielu lat nie oglądam telewizji. Strata czasu. Są bardziej wartościowe zajęcia w życiu 🙂

20 minut temu, Gość gość napisał:

Godzina 21.30  a ten dalej mieli problem na forum, zamiast w łóżku się przekonywać o swoich obawach.

Ile masz lat autorze?

Nie chce mi się wierzyć ,że dorosły i rzekomo dośw. facet zamiast się brać do rzeczy to biadoli na forum?

To chyba kobieta jest autorką tego tematu.

Też tak myśle.

Gość gosc

ja mam 25 lat i jestem dziewica, mezczyzni mnie seksualnie pociagaja dopiero jak ich dobrze znam, nie musi to byc model, ale zeby cos mnie ujelo w jego powierzchownosci. Takze pozadalam swoich zajetych kolegow, nawet homoseksualistow, ktorzy na luzie ze mna rozmawiali, bez napiecia wiszacego w powietrzu, podtekstow, lapania mnie za slowa i skojarzen. Ja potrzebuje troche czasu, zeby sie poczuc bezpiecznie. Za to mezczyzni dzisiaj to traktuja wszystko jak fast food, chca sobie uzyc od razu, w ogole nie mysla, jak kobieta moze sie poczuc gdy np. na pierwszej randce chca ja wpakowac do samochodu (ja sobie myslalam, a co jesli on chce mnie zgwalcic albo zabic np.). Nie wiem nieraz, czemu z niektorymi nie mozna jakos normalnie porozmawiac, tylko od razu musza podteksty byc, bardzo bym sie cieszyla gdyby jakis mezczyzna byl taki szarmancki i najpierw mi moze udowodnil, ze mozna mu zaufac i ze moge mu bezpiecznie powierzyc swoje serce i ciało, a on mnie nie kopnie w dupe. To nie jest bycie trudna cnotka niewydymka albo religijna dewotka...

Gość Gosc

Tak, przy odpowiednim mężczyźnie ta dziewczyna się otworzy itd. Ja tak teraz mam, że poznałam super mężczyznę i wiem, że mu bardzo zależy na mnie. Zobaczę jak to bedzie, zobaczymy.Jutro muszę się zastanowić czy zaufać itd i spróbować, ale chyba dam szansę temu. Agnieszka.

Gość uff

powodzenia Agnieszko 🙂