Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Paula

Chuda w ciąży

Polecane posty

Gość Gość Paula

Cześć wszystkim jestem w 17 tygodniu ciąży i tyje w zastraszającym tempie. Przytyłam już z 5kg. Ważę 68kg jestem załamana a co będzie dalej  to nie wiem. Od jutra będę na zwolnieniu lekarskim i chciałabym zacząć się lepiej odżywiać wcześniej w pracy to były to tylko kanapki obiad po 17:00 i potem jeszcze późna kolacja teraz chciałabym jeść ostatni posiłek o 18:00 i pić więcej wody i dużo więcej warzyw wprowadzić. Czy któraś z was jest w podobnej sytuacji? Razem raźniej 

Gość GoscAnia

HEJ. W ciąży byłam parę lat temu i miałam 25 lat. Będziesz w domu to większe szanse na lepsze jedzonko.... Będziesz jadła regularnie, mniej i zdrowiej. Dbaj o siebie. Masz rację więcej warzyw, więcej spacerów, gotuj zdrowiej może na parze? Powodzenia. 

Gość Gość Paula

Hej na śniadanie zjadłam bułkę z wędliną i pomidorem na obiad ugotuję zupę pomidorową  z makaronem a na kolacje zrobię sobie sałatkę między posiłkami jak będę głodna to wypije zieloną herbatę lub zjem warzywo. Do tego dużo wody. Wiem że na takiej diecie nie schudnę tym bardziej w ciąży ale może nie będę aż tak tyć  

Gość GoscAnia

Kragle kobiety są fajne 😊 nabiał też powinnaś jeść, twarożek, jogurt naturalny. Poszukaj może w necie diet? Ja dużo jadłam zup, pod każdą postacią. W sumie przytylam 14kg. Słodyczy nie jadłam bo nie miałam ochoty, za to przed ciaza pozeralam.  W sumie co się dziwić, ja w ciąży jeszcze nie jestem a w święta przybyło mi 3-4 kg. 😍😍