Gość Hab Napisano Styczeń 8, 2019 Ewa RLM sie rozwodzi. Wojtek wpada juz tylko do biura podokańczać projekty. Ponoć naszej bjuti guru zaczęła uderzać sodówa i od jakiegos czasu przestali sie dogadywać. Zobaczycie za jakis czas, ze przestanie o nim wspominać, chcą to zrobić po cichu. Info bezposrednio od ich znajomych z biura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buba Napisano Styczeń 8, 2019 ...isz idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 8, 2019 Nie dziwi mnie to, oni mi nigdy nie pasowali do siebie Ten Wojtek zawsze taki spokojny, z boku... a RLM to ostatnio fajnie widac jak zachowuje z tych filmach z Lisim Pieklem i Mishonem - caaaała uwaga musi byc na niej, zachowuje sie jak nienormalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1234 Napisano Styczeń 8, 2019 To bylo do przewidzenia - przeciez to młode małżeństwo, poznali się jako zwykli ludzie, Ewka zrobiła karierę, przeprowadzka do Warszawy tez byla podyktowana jej pracą, do tego media, rozpoznawalność na ulicy... a ten jej maz to taki skromny prosty chłopak przecież to co sie dziwic ze nie wytrzymał blasku gwiazdy. Poza tym mi on wyglada na takiego co by chcial normalna rodzine założyć a bie latac po ściankach, a jej sie do dzieci nie spieszy, sama jest jeszcze dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dudusudud Napisano Styczeń 8, 2019 Nawet jeśli to skoro nie mówi o tym to powinnaś nie pisać na ten temat, ich prywatna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 8, 2019 O witaj. Rozwiodlas już Natalie i Bartka z kanału Siadam i gadam, którzy oczywiście maja się świetnie, to teraz rozwodzisz Ewke. Kto następny. Lobuzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dfdf Napisano Styczeń 8, 2019 Łobuzy się nie rozsiada- to dobry układ :p a to było do przewidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I co Napisano Styczeń 8, 2019 Mnóstwo ludzi się rozwodzi co z tego? Za kilka lat połowa z was będzie w tej samej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsgffdhgtdhy Napisano Styczeń 8, 2019 jeszcze w grudniu "mąż wybierał jej kosmetyki/pędzle" a teraz nagle rozwód? no wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 8, 2019 Niewiadomo, komu sodówa uderzyła. Przeprowadzili się do Warszawy, może to jemu ktoś inny wpadł w oko? Jeśli to nie plotka, to szkoda, bo jakoś tak sympatyczną tworzą parę. Choć w filmie o biurze pada tekst z jego ust, żer on tu jest mężem Ewy - wiecie, nie menadżerem czy specjalistą od czegoś tam... i nie wyglądało mi to na żart.W tej całej świetnej trójcy nie pasuje mi Lisie Piekło. Z jednej strony taka awangardowa, inna, a z drugiej reklamuje kosmetyki, albo żre z paciorkiem coś na mieście. No i ten jej mąż, który wygląda na psychopatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaa Napisano Styczeń 8, 2019 2 godziny temu, Gość gosc napisał: Niewiadomo, komu sodówa uderzyła. Przeprowadzili się do Warszawy, może to jemu ktoś inny wpadł w oko? Jeśli to nie plotka, to szkoda, bo jakoś tak sympatyczną tworzą parę. Choć w filmie o biurze pada tekst z jego ust, żer on tu jest mężem Ewy - wiecie, nie menadżerem czy specjalistą od czegoś tam... i nie wyglądało mi to na żart.W tej całej świetnej trójcy nie pasuje mi Lisie Piekło. Z jednej strony taka awangardowa, inna, a z drugiej reklamuje kosmetyki, albo żre z paciorkiem coś na mieście. No i ten jej mąż, który wygląda na psychopatę. Lisie pieklo ma meza?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hmm Napisano Styczeń 8, 2019 Nie mąż a chlopak/narzeczony. Ale rzeczywiscie ma wygląd psychopaty XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pss Napisano Styczeń 8, 2019 Ja jej nie lubię. Denerwuje mnie sposób w jaki mówi i robi miny oraz jej pyzata twarz. Soryy ale wg mnie jest paskudna. Fattycznie Monster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmmm Napisano Styczeń 8, 2019 Lisie piekło wyszła za mąż, chwalila się na insta. Rlm swiadkowa a człowiek warga świadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość gość Napisano Styczeń 8, 2019 5 godzin temu, Gość Hmm napisał: Nie mąż a chlopak/narzeczony. Ale rzeczywiscie ma wygląd psychopaty XD Gdzie go można zobaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmmm Napisano Styczeń 8, 2019 Barcelasz na insta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 8, 2019 11 godzin temu, Gość Gosc napisał: O witaj. Rozwiodlas już Natalie i Bartka z kanału Siadam i gadam, którzy oczywiście maja się świetnie, to teraz rozwodzisz Ewke. Kto następny. Lobuzy? Nastepni beda Jet Crew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 8, 2019 13 godzin temu, Gość 1234 napisał: .......sama jest jeszcze dziecko. ..... bo ma tak malo wlosow na glowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa Napisano Styczeń 8, 2019 7 godzin temu, Gość Hmm napisał: Nie mąż a chlopak/narzeczony. Ale rzeczywiscie ma wygląd psychopaty XD No, troche tak. Kto pamieta tego ziomka z Prison Break, ktory zapamietal tatuaze Michaela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala syrenka Napisano Styczeń 8, 2019 Bajkowe ma makijaze i te kolory wlosow, ale bez tej otoczki slabo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 8, 2019 8 godzin temu, Gość Hmm napisał: Nie mąż a chlopak/narzeczony. Ale rzeczywiscie ma wygląd psychopaty XD Oni sie juz hajtnęli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 8, 2019 25 minut temu, Gość Gosc napisał: bo ma tak malo wlosow na glowie? dobre, made my day! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 8, 2019 Ej, ktos tu fajnie zauważył, ze dobrze widac zachowanie RLM w filmach Allegro. Raz wlaczyl mi sie ten film bez dźwięku i az obejrzalam kawalek taki wyciszony, jak to od razu zmienia perspektywe, od razu na pierwszy planie widac gesty, mimike, mowę ciała (tak, wiem, wiem, ale spoko, normalnie ogladam filmy z dźwiękiem, nie bawię sie w psychologa ). W każdym razie, mega wtedy widac jak ona sie nienaturalnie zachowuje albo tez takie momenty jak mimika sie meczy i widac ze w duzej mierze udaje ten swoj entuzjazm. Dla mnie ona jest bardzo sztuczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mmmm Napisano Styczeń 8, 2019 Ostatnio ta jej mimika skojarzyła mi się ze śmiechem mapetów xD takie kiwanie głowa i hłehłehłe i to jej cykanie "c'nie?" "Powiedzcie nie cyk" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minia Napisano Styczeń 9, 2019 Mąż Piekła jest operatorem filmów z Paciorkiem, często go widać, i jest na wspólnych wyjazdach zagranicznych z Lisem I Mishon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 9, 2019 Przecież niedawno dodali wspólny film z makijażem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2019 Tak, wierzę w te nagłe rozwody i rozstania youtuberek... a potem nagłe długoterminowe współprace z portalami randkowymi, które swoją drogą muszą nieźle płacić, że youtuberkom chce się aż do tego poziomu zniżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2019 wiadomo coś nowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssssssssssssssssssssss Napisano Styczeń 21, 2019 nic nie wiadomo, przy ostatnim filmie też przy niej był bo to skomentowała że się z niej nabijał... nie rozwiedli się więc się nie podniecajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E.m.o.e.n.a Napisano Marzec 5, 2019 Jak mnie ta cała RLM wkurza, guru makijażowe, jasne... Ja kosmetykami z biedry lepszy makijaż zrobię. Może powieki robi spoko, ale to nie mój styl. Gorzej jest z twarzą, często ma ciastko na niej. Widać jak nie nagrywa w sztucznym świetle. Makijaże to jeszcze nic, ale jak mnie wnerwia jej sposób bycia, ten wyrzywiony ryj ciągle i te miny, gadanie MASAKRA ! Kiedyś ją lubiłam, ba ! nawet miałam jej książkę, która idzie już do spalenia, bo nie mogę znieść tej Pani, sodówka i tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach