Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Go艣膰 Elo
Dnia 11.04.2019 o 15:26, Ptaczka napisa艂:

Mam pytanie do dziewczyn kt贸re ostatnio dosta艂y paczk臋 za urodzenie dziecka czy w 艣rodku mia艂y艣cie jak膮艣 zabawk臋???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ja123

Nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magm

Do wygrania bon z rossmana ;)

Polecam

https://leadmy.pl/p/mCDa/l0z3/7pnc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewaaa

W paczce dla noworodka nie by艂o zabawki. Tylko pieluszki, krem, oliwka, szampon. I list gratulacyjny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tez dostali艣cie filtr do wody zamiast butelek z woda na okres letni dla pracownik贸w???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JagoscGosc
15 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Tez dostali艣cie filtr do wody zamiast butelek z woda na okres letni dla pracownik贸w???

Tak to juz na prawie wszystkich sklepach.. oszcz臋dno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Oszczednosci oszczednosciami, ale ile mniej plastiku. Mi podoba si臋 taka opcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nati

Mnie te偶 podoba si臋 taka opcja. Od razu oszcz臋dno艣ci... ot贸偶 nie moje Panie, bardziej ekologicznie. Plus dla firmy! Fajna inicjatywa 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kurpisz

MK zn贸w na bani .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa

Kto to mk??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Papi
8 godzin temu, Go艣膰 Ewa napisa艂:

Kto to mk??

Moczymorda i Kobieciarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfnb
11 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Oszczednosci oszczednosciami, ale ile mniej plastiku. Mi podoba si臋 taka opcja.

Pieprzysz takie g艂upoty 偶e sie czyta膰 nie chce.聽 Sa przepisy kt贸re nakazuj膮 zapeni膰 pracownikom wod臋 pitn膮 za darmo gdy temperatura聽 przez 3 kolejne dni wynosi ponad 25 stopni - chyba 偶e w pomieszczeniu jest klima wi臋c nie. Tak wi臋c ten filtr to jedynie pr贸ba wyj艣cia z twarz膮 przez firm臋 bo zabieraj膮 wod臋 m贸wi膮c macie klimatyzacj臋, a na otarcie 艂ez macie filtr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela
2 godziny temu, Go艣膰 dfnb napisa艂:

Pieprzysz takie g艂upoty 偶e sie czyta膰 nie chce.聽 Sa przepisy kt贸re nakazuj膮 zapeni膰 pracownikom wod臋 pitn膮 za darmo gdy temperatura聽 przez 3 kolejne dni wynosi ponad 25 stopni - chyba 偶e w pomieszczeniu jest klima wi臋c nie. Tak wi臋c ten filtr to jedynie pr贸ba wyj艣cia z twarz膮 przez firm臋 bo zabieraj膮 wod臋 m贸wi膮c macie klimatyzacj臋, a na otarcie 艂ez macie filtr

Nikt nie zabiera wody. Masz pi膰 teraz z kranu i to tyle ile Ci si臋 podoba, a nie wyliczone 0,5l na osobe dziennie. Pomys艂 z filtrem na ogromny plus. Zacznij interesowa膰 si臋 ekologi膮 i tym co si臋 dziej臋 wok贸艂 Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nati

Jak komu艣 nie podoba si臋 pomys艂 firmy, to w czym problem? Woda to nie jakie艣 dobro luksusowe, przed prac膮 mo偶na sobie kupi膰... Najlepiej na wszystko narzeka膰. Wsz臋dzie dobrze, gdzie nas nie ma!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 godziny temu, Go艣膰 ela napisa艂:

Nikt nie zabiera wody. Masz pi膰 teraz z kranu i to tyle ile Ci si臋 podoba, a nie wyliczone 0,5l na osobe dziennie. Pomys艂 z filtrem na ogromny plus. Zacznij interesowa膰 si臋 ekologi膮 i tym co si臋 dziej臋 wok贸艂 Ciebie.

w艂a艣nie ze zabiera wod臋, bo nie kazdy mimo filtru lubi kran贸w臋. a poza tym sa jeszcze osoby, kt贸re lubi膮 wod臋 gazowan膮. A butelki wystarczy segregowac i oddawac osobno聽tak jak foli臋 z dostaw. Oszcz臋dno艣ci jak zwykle szukane na sklepach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 Nati napisa艂:

Jak komu艣 nie podoba si臋 pomys艂 firmy, to w czym problem? Woda to nie jakie艣 dobro luksusowe, przed prac膮 mo偶na sobie kupi膰... Najlepiej na wszystko narzeka膰. Wsz臋dzie dobrze, gdzie nas nie ma!聽

" Woda to nie jakie艣 dobro luksuwowe?" a czym twoim zdaniem jest woda? bez niej nie ma niczego. Oczywi艣cie moge sobie kupic wod臋, moge sobie kupic d艂ugopis, papier do ksero, pra膰 fartuchy, zdzierac po 3 pary but贸w w ci膮gu roku i jeszcze na koniec z usmiechem na twarzy podzi臋kowac ze mnie zatrudnili. Na wszystkim co dotyczy sklep贸w oszczedzaj膮 ale zeby wys艂a膰 np 3 cenki promocyjne kurierem to juz oszczedzac nie trzeba a przerciez jak kurier jedzie ztym 3 cenkami to tez spala benzyn臋 i zatr贸wa srodowisko. Niech oszcz臋dzaj膮 a ale z sensem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Licz si臋 偶e s艂owami prostaku,pieprzy膰 to mo偶esz potraw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Nieprawdopodobne, 偶eby Rossmann pracownikom wod臋 zabiera艂 a dawa艂 czajniki z filtrem, 偶enada i wstyd. Ten co to wymy艣li艂 w centrali powinien awansowa膰 na kolejne stanowisko. Bo chyba taki jest kierunek dzia艂ania by ludzi my艣l膮cych zast臋powa膰 i promowa膰 korporacyjnymi bezrefleksyjnymi szczurami ukierunkowanymi wy艂膮cznie na cel.聽 呕enada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Chyba ca艂a rodzina nad tymi m膮dro艣ciami my艣la艂a bo jedna osoba tylu pierd贸艂 w zdaniu by nie zdo艂a艂a napisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxxxc
Dnia 23.05.2019 o 08:15, Go艣膰 Kula napisa艂:

Impreza firmowa za 2-3 miliony z艂otych, gdzie na koszt firmy centrala i kierownicy maj膮 niez艂膮 zabaw臋.

Zlikwidowa膰 Centaura!!

Udost臋pnij ten post

3 godziny temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

w艂a艣nie ze zabiera wod臋, bo nie kazdy mimo filtru lubi kran贸w臋. a poza tym sa jeszcze osoby, kt贸re lubi膮 wod臋 gazowan膮. A butelki wystarczy segregowac i oddawac osobno聽tak jak foli臋 z dostaw. Oszcz臋dno艣ci jak zwykle szukane na sklepach.聽

Dokladnie...Ja kran贸wy nie wypij臋 nawet 10 razy przefiltrowanej.Tez jestem zwolenniczk膮 wody gazowanej.Biorac pod uwag臋 ilosc pracownik贸w i ilo艣膰 wypijanej wody to filtr trzeba wymieniac co kilka dni.Rossmann to SYF...Nie da sie tu juz nirmalnie pracowa膰.Jedno wielkie DNO

Udost臋pnij ten post

2 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Prostak to pieprzy艂 Twoj膮 star膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A sk膮d informacje ze filtr jest zamiast wody butelkowej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nati

Wod臋 dostajemy przez 2-3 miesi膮ce w roku, bo taki mamy klimat. Moje pytanie: a co przepraszam wielkie przeciwniczki filtra pi艂y艣cie przez pozosta艂e miesi膮ce? Same musia艂yscie kupi膰 sobie wod臋, wi臋c gdzie jest problem, 偶eby nadal ja kupowa膰, je艣li nie smakuje filtrowana kran贸wka?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11 minut temu, Go艣膰 Nati napisa艂:

Wod臋 dostajemy przez 2-3 miesi膮ce w roku, bo taki mamy klimat. Moje pytanie: a co przepraszam wielkie przeciwniczki filtra pi艂y艣cie przez pozosta艂e miesi膮ce? Same musia艂yscie kupi膰 sobie wod臋, wi臋c gdzie jest problem, 偶eby nadal ja kupowa膰, je艣li nie smakuje filtrowana kran贸wka?聽

Problem jest w tym, 偶e w cywilizowanych firmach woda dla pracownik贸w jest za darmo kiedy jest gor膮co. Tak trudno poj膮膰? czy przysz艂y rok zaowocuje znikni臋ciem papieru toaletowego z WC w ramach oszcz臋dno艣ci?聽 Kolejna zmiana gruby pampers na kasie... nie przesadzi艂am b臋dzie cienki, o dwa rozmiary za ma艂y... wszystko w ramach oszcz臋dno艣ci i dla dobra pracownika. A takie ...ki dalej b臋d膮 szczeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Jak nas przeczy艣ci po tych kran贸wkach to zaraz si臋 L4 posypi膮 i po premii inwentaryzacyjnej i te偶 oszcz臋dno艣ci dla firmy 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
10 godzin temu, Go艣膰 Nati napisa艂:

Przez pozosta艂e miesi膮ce, przez kilka lat pracy nigdy nie kupowa艂am wody, bo zwyczajnie jej nie pi艂am. Tu chodzi o gor膮ce miesi膮ce, wakacyjne, gdy np. za plecami, za szyba mamy ponad 40 st w sloncu, a z plec贸w si臋 leje. W pozosta艂ych miesi膮cach jest zwyczajnie ch艂odno i nie odczuwa si臋 taakiego pragnienia. Pije si臋 kaw臋, herbat臋, by si臋 rozgrzac, czy obudzi膰. A jeszcze s膮 regiony o tragicznej wodzie, twardej i metnej, nawet po przegitiwaniu niesmacznej. Zreszt膮 kto艣 wspomnia艂 o gazowanej itd. i o przepisach. Szkoda, 偶e nie wszyscy to rozumiej膮. Dla niekt贸rych 艣wiat si臋 ko艅czy na rossku i jego "wspania艂ym" traktowaniu pracownik贸w. Taak, z wdzi臋czno艣ci trzeba mo偶e bi膰 mod艂y na kolanach....聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Gdzie by艂a informacja ze filtr jest zamiast wody????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

W艂a艣nie by艂o jakie艣 pismo ze nie b臋dzie butelek z woda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

Ja nie b臋d臋 pi艂a wody z kranu przez wasz durny pomys艂 z filtrem. To jest ju偶 przegi臋cie pa艂ki. Pracodawca ma obowi膮zek zapewni膰 w okresie letnim pracownikowi wod臋. A dlaczego ja mam kupowa膰 wtedy z w艂asnych pieni臋dzy?!! Z jakiej racji. Nie do艣膰 偶e wyp艂aty to jedna wielka kpina to jeszcze mam sama sobie kupowa膰 wod臋. A je艣li nie chc膮 to nich dolicza nam do wyp艂aty. Te durne oszcz臋dno艣ci.!!!!!!!!!!!!!!!!聽

Udost臋pnij ten post