Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość Kazik
17 godzin temu, Gość Klaudyna napisał:

Współczuję jeśli dla was tania źródlana woda z plastikowej butli to synonim dostatku i dobrobytu.

To nie synonim dostatku czy luksusu to polskie prawo zgodne z kodeksem i szkoda że co niektóre nasze pretensje odbierają jako atak na ich kochaną firmę,moje drozgie kolezanki to nie atak tylko woda w upalne dni należy się, NALEŻY!!!

Gość vvv
2 godziny temu, Gość Klaudyna napisał:

Straszni są tacy ignoranci jak Ty, którzy tak wszystko odwrócą ogonem, żeby tylko wyszło na ich. Nie chodzi o podziwianoe zachodu bo taki cudowny i bez wad, tylko zwyczajną umiejętność korzystania z tego co postęp nam daje. Czyli między innymi możliwość założenia filtrów do wody, które ją oczyszczają, między również z chloru.

Filtr który faktycznie oczyszcza wodę z zanieczyszczeń mineralnych i chemicznych kosztuje min. za  2500 zł. .....nasz będzie za.... 150zł..... smacznego.

Gość Monia

Weźcie się trochę doinformujcie jednak, bo akurat z chloru oczyszcza każdy nawet najtańszy filtr...

Gość NNn
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja pitole. walka Centrali o butelkę wody gazowanej wartej w hurcie 50 groszy. Będziemy przecież przez to mniej sikać, wszystko dla naszego dobra.

Im więcej sikania tym będą zdrowsze nerki, które przez to sie oczyszczaja.

Gość Iza
2 godziny temu, Gość vvv napisał:

Filtr który faktycznie oczyszcza wodę z zanieczyszczeń mineralnych i chemicznych kosztuje min. za  2500 zł. .....nasz będzie za.... 150zł..... smacznego.

No i właśnie w tym problem i o to się rozchodzi ta dyskusj(gównoburza jak niektóre ignorantki zapatrzone w ross twierdzą)nie mam nic do filtrów, jestem ZA bardziej ekologicznym życiem (ekonomicznym również patrząc na nasze dochody he he)ale nie chcemy się truć,a filtr na 100%nie będzie wymieniany z taką częstotliwością  z jaką powinienem aby spełniał swojej właściwości, Szanowne (du...lizusunie)pojmijcie to że cała DYSKUSJA TYLKO o to się rozchodzi,nie uwzględniając faktu co kto lubi czy gaz czy bez gazu,plastik czy szkło to nie ten temat!!

Gość kskskssk
Dnia 31.05.2019 o 21:33, Gość LILI napisał:

Dziewczyny kończy mi się umowa w trakcie macierzyńskiego. Na sklepie mam nową kierowniczkę która mnie nie zna a zalezy mi na przedłużeniu. Co mam zrobić? Z kim porozmawiać?

nowa kierowniczka nie ma nic do Twojej umowy, a pracownikom przedluzaja podczas urlopu macierzynskiego, pros o nr tel do KR i z nia rozmawiaj bezposrednio :) 

Gość Lili
1 godzinę temu, Gość kskskssk napisał:

nowa kierowniczka nie ma nic do Twojej umowy, a pracownikom przedluzaja podczas urlopu macierzynskiego, pros o nr tel do KR i z nia rozmawiaj bezposrednio :) 

Dziękuje tak zrobię właśnie tez mi się wydawało ze to kr decyduje

Gość Wypłata

Wiecie czy wypłata będzie w piątek 7.06 czy dopiero w poniedziałek? :) 

Gość Gość

Tradycji stało się zadość

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Wypłata napisał:

Wiecie czy wypłata będzie w piątek 7.06 czy dopiero w poniedziałek? :) 

Na litość Boską 10 kazdego miesiąca ma byc wypłata DZIESIATEGO  ,ÓSMEGO LUB DZIEWIĄEGO dają jesli wypada w weekend zlitujcie się i przestańcie pytac o wypłatę 

Gość LILI
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Na litość Boską 10 kazdego miesiąca ma byc wypłata DZIESIATEGO  ,ÓSMEGO LUB DZIEWIĄEGO dają jesli wypada w weekend zlitujcie się i przestańcie pytac o wypłatę 

jak ci nie pasuje bo jestes bogata nie czytaj! każdy ma prawo zapytać.

Gość Gość
37 minut temu, Gość LILI napisał:

O co tu pytać? Przecież wiadomo, że wypłata jest dziesiątego.

Gość LILI

Ale moze będzie 7go bo 10ty wypada w poniedziałek a niektórym by sie kasa w piatek przydała tez już jestem bez grosza!!

Gość Elizabeth

Czy tylko ja tak bardzo nienawidzę tej pracy i tych godzin? Życia własnego nie mam 

Gość Gość
28 minut temu, Gość Elizabeth napisał:

Czy tylko ja tak bardzo nienawidzę tej pracy i tych godzin? Życia własnego nie mam 

nie tylko Ty, godziny są takie, że nie da się normalnie żyć i niestety warunki i płaca nieadekwatna do tego jak ciężka jest praca ile obowiązków 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Elizabeth napisał:

Ja też. Praca cały czas byle by tylko zachować 11 godzinną przerwę między zmianami. Jak już znajdziesz chwilę czasu na zakupy przed albo po pracy to nie masz siły na nic więcej. Miało nie być pracy po 12 godzin a znowu jest to samo. 

Gość Gość gość

Jaka  ja jestem szczęśliwa bez tej pracy. Odeszlam,  bo moja rodzina by się rozpadła.  Schudłam w tej pracy tyle, że jak chora wyglądałam. Teraz mija pół roku i wyglądam zdrowo i promienieje.  I rodzina szczęśliwa! Nigdy w życiu więcej rossmanna. Dla singielek tak. Ale dla kobiet , które mają rodziny to w życiu! Kiero  ma w dupie , że nie widujesz dziecka i męża. Niech spadają! 

Gość hbb

Pare miesiecy temu tez 10 wypadal w poniedzialek i wyplata byla w poniedzialek, wiec raczej tym razem tez tak bedzie

Gość Gość śląsk

Hej dziewczyny 

Śląsk mam pytanie, czy na ktoryms sklepie są jeszcze xiaomi mi band 3? 

Gość ksksks
23 godziny temu, Gość LILI napisał:

nie pisze tu zadna kadrowa, wiec po co pytacie? ja powiem wam ze wyplata bedzie jutro, uwierzycie? bez sensu co miesiac te same pytania

Gość Gość

Był ktoś do pomocy do pracy nad morzem? Jak to wygląda? Zarówno sama praca, jak i organizacja pobytu 

Gość Rozgoryczona

Kiedy waloryzację przeżyje kasa na integracje? Powinno być przynajmniej 50zł na głowę, gdzie w restauracji kupimy obiad z napojem za 30zł? W osiedlowym barze, gdzie pijaki przychodzą na tanie piwo. Prawda taka, że zawsze dokładamy z własnych kieszeni, a potem pretensje że nie chcemy iść wcale. Kto chce iść na wyjście z pracy i dopłacać?? Wilki i owce też chcą jeść godnie Panie prezesie, nie tylko szychy na centaurze.

Gość Gość

Co do integracji, jeśli wybieracie restauracje, to owszem, nie wystarczy. My od lat np pizzeria lub klub, pizza 1 na 2 osoby, czyli 10 zł na lebka, po soczku typu 3-5 zl drinku itp. Kto chce jeszcze np. deser, dopłaca że swoich. W innych pracach nie ma w ogóle pieniędzy na integrację, w pokrewnej branży ..... 

Gość Lodzia

40 zł razy 12 miesięcy jest 480 zł na pracownika,to jest fundusz socjalny,który płacimy wszyscy bez wyjątku. Nie gdakaj o pizzerii,sama sobie łaź.Pokaż firmę w której płaci się fundusz i nie ma spotkań integracyjnych.Sory pracę taką pokaż.

Gość Gosc

Dlaczego znowu są zmiany 12 h???? Zrobili na centaurze pranie mózgu?? Nie podoba mi się to. Kierownik twierdzi, że zawsze. Można było. Tylko z głową. 

Gość Goooosc

Jesli chodzi o pomoc nad morzem to masz zapewniony nocleg, zwrot kosztow podrozy oraz jest wyplacana zywieniowka na kazdy dzien 30zl+ premia za kazdy tydzien.

Gość 123

Może dlatego że nie ma ludzi do pracy? Znów zmiany po 12 godzin powrócą 

Gość Goooosc

A czy ktoras moze cos wiecej powiedziec na temat samej pracy nad morzem?

Jak sa traktowani pracownicy? 

Gość Bebebeb

Zależy od tego, na jaki sklep trafisz i na jaką ekipę

Gość Bghhhh

Jestem kasjerem otwarciowym. Czy mam jakis dodatek? Moze trzeba gdzies zglosic? By cos dostac? Kierowniczka nic nie wie