Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ines1

Włosy kręcone -kobitki z kreconymi włosami łączmy sie!!!

Polecane posty

Gość asiuczekqwertyuiop
podobno że jedwab prostuje włosy...to prawda??

asiuczekqwertyuiop -tak bo je obciaza, osobiscie odradzam jedwab do kreconych wlosow. Nie ma zadnego rezultatu.

Gość asiuczekqwertyuiop
a mleczko wygładza włosy czy ma takie same działanie jak odżywka?

Gość eewcia
jedwab wcale nie prostuje włosów!! Ja używam ijestesm bardzo zadowolona. Ładnie się skręcają i są mięciutkie

Gość agacia3004
hej dołączam do was laski :)) też mam kręcone włosy... chodź pewnie jak część z wam chciałabym mieć proste... ale z kręconymi mi chyba bardziej do twarzy, bo już kiedyś prostowałam, ale nie robie tego często, bo niszczą się przez to włosy... ja musze sobie kupić odżywke bo nie mam ... ;/ używam tylko szamponów... różnych... czasem włosy rozczesuję, czasem nie... jak rozczesze to są bardziej proste, a jak nie rozczesze to mam śliczne loczki :)) pozdrawiam wszystkie pokręcone ;]] ;**

Gość montra
.tulipek: A mogłabyś przesłać jakieś fotki? Bo ja się nie mogę zdecydować czy pocieniować czy co z ni zrobić...bo jest ich troszkę za dużo:( Chciałabym zobaczyć jak to u was wygląda, jak macie ścięte...mój meil: montra93@gmail.com ...z góry dzięki ;-)

Gość aparatka1992
hej dziewczyny ! :)) też mam kręcone włosy :)) i bardzo je lubię (bo zakrywają moje odstające uszy hehe) ja to myję włosy szamponem palmolive, z ekstratu białej pokrzywy a potem nakładam odżywkę elseve do długich włosów, aby się łatwo rozczesywało :) i są po tym śliczne, błyszczące (ale nie wyglądają jak przetłuszczone tylko tak ładnie :]] ) i mam fajne loki :)) polecam te produkty oba :)) buziaki :kwiat:

Gość asiuczekqwertyuiop
ania:!!!! Co ty robisz zeby miec takie fajne loki??

Gość asiuczekqwertyuiop
ja mam dziwne wlosy...kręcą mi się ale niektore kosmyki mam proste i sianowate. Gdybym ich nie miala byloby super ale raczej ich nie obetne...Poradzcie:)

Gość Kasius
kadzia22 masz śliczne włosy nie to co moje. co robisz że one tak ładnie wyglądają???

Kasius \\ mysle ze kolezanka poprostu ma taka strukture wlosa. Jest czego pozazdroscic;]

asiuczekqwertyuiop: jaka ania?? pisze tu jeszcze jakaś inna?? bo ja zdjęcia żadnego nie dawałam :)

Gość asiuczekqwertyuiop
dawałas na 28 str:)

Gość asiuczekqwertyuiop
dawałas na 28 str:)

ahaa ;) czyżbyś całe forum czytała i niechcący sie natknęła na ten adres fotki?? jaciee... podziwiam :) a co do włosów mych to może i tam nawet fajnie wyszły ale teraz już takie nie są :( ale dziękuję :)

a jeśli chodzi o to co z nimi wtedy robiłam to oczywiście to co zawsze :) czyli... *szampon z Pantene do suchych i zniszczonych *odżywka z Pantene do kręconych to wszystko :) szkoda tylko że teraz już takie nie są :(

Witajcie kobitki tylko w Was moja nadzieja.Wróciłam od fryzjera i kolor zamiast blond wyszedł żółty .W przyszłym tygodniu idę na wesele i chciałabym dobrze wyglądać.Jak temu zaradzić? Pozdrawiam i czekam na pomoc:(

Gość asiuczekqwertyuiop
No...czytałam wszystko od deski do deski i wywnioskowałam że najlepiej kupć jedwab do włosów bo nic mi innego nie pomoze:)

Gość asiuczekqwertyuiop
Wczoraj wypróbowałam jedwab z Biosilka. Widać rezultaty już po pierwszym zastosowaniu!Loczki bardziej opadły i nie stoją we wszystkie strony. Jeszcze są trochę sianowate ale na pewno nie takie jak kiedyś.Polecam!

Gość eewcia
Mam pytanie. Czy odżywka z alkoholem wysusza włosy? Bo ja kupiłam taką z Gliss Kura z jedwabiem i się zorientowałam, że w składzie jest alkohol. Ktoś może używał?

Gość paulinecka
witam loczki:) ja też mam kręcone włosy. na ich wygląd nie narzekam. po wygładzającej odżywce z elseve są naprawdę fajne. moim problemem jest to że od x już lat chodzę w tej samej fryzurze. włosy są tylko podcinane bo nic innego nie mogę wymyślić. raz wycięłam grzywkę i to było najgorsze pół roku mojego życia (zanim odrosła;p) moje loczki wyglądają tak: http://s111.photobucket.com/albums/n155/loko-koko/?action=view¤t=IMG_5656.jpg

paulinecka: piękne masz te loczki :) z grzywką miałam ten sam problem tylko że mi jeszcze nie odrosła :/

Gość paulinecka
ja próbowałam ją prostować ale efekt był jeszcze gorszy. grzywka była gęsta i po wyprostowaniu tworzyła z czołem kąt 45* To nie macie pomysłów jak ściąć te włosy? Stopniowanie to totalny niewypał. długie warstwy się prostują a krótkie mocniej skręcają co daje efekt jakbym miała na czubku głowy tupecik.

Gość kadza22
Kasius: Ja robię tak. . . Na mokre włosy nakładam(głowę trzymam w dół i ugniatam włosy tak jakbym chciała je wszystkie wziążć w garść xDDD ),piankę Nivea Hair Care. Następnie nakładam jedwab :D

paulinecka: też prostowałam grzywke, ale tak jak Ty uważam, że to nie ma sensu :/ lepiej ją do góry spiąć :) ja mam dosyć mocno pocieniowane włosy :P wiem, że niektórym to nie pomaga, ale ja nawet jestem zadowolona... jakby wszystkie miały taką samą długość to dziwnie by sterczały, a tak to od czubka głowy w dół mi się kręcą... te najdłuższe z dołu są mniej pokręcone, ale aż tak bardzo sie nie prostują :) polecam mocne cieniowanie :D chociaż nie wiem jakby to wyglądało na Twoich włosach bo masz całkiem inne loczki niż ja :)

Gość asiuczekqwertyuiop
Ja też radze ścieniować włosy, bo u jak sie nie scieniuje to u dolu beda sie krecic i na glowie bedzie trojkat. A tak kreca sie na calej dlugosci:D A z ...ania...sie zgadzam-lepiej grzywke podpiac. Bo ja kiedys mialam i ja prostowalam, a po chwili mi sie zakrecała:(

Gość asiuczekqwertyuiop
Ja też radze ścieniować włosy, bo u jak sie nie scieniuje to u dolu beda sie krecic i na glowie bedzie trojkat. A tak kreca sie na calej dlugosci:D A z ...ania...sie zgadzam-lepiej grzywke podpiac.Bo ja kiedys mialam i ja prostowalam, a po chwili mi sie zakrecała:(

Gość asiuczekqwertyuiop
Ja też radze ścieniować włosy, bo u jak sie nie scieniuje to u dolu beda sie krecic i na glowie bedzie trojkat. A tak kreca sie na calej dlugosci:D A z ...ania...sie zgadzam-lepiej grzywke podpiac.Bo ja kiedys mialam i ja prostowalam, a po chwili mi sie zakrecała:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować