Shuttie 0 Napisano Styczeń 10, 2019 Od dawna próbuję schudnąć, próbowałam już wszystkiego. Trenuję trzy razy dziennie, jem właściwie same warzywa, czytam tabelki, liczę kalorie i bardzo często spalam więcej niż przyswajam, ale nie widzę żadnej zmiany... To trwa od lat. Co jeszcze mogę zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ana Napisano Styczeń 11, 2019 Organizm się przyzwyczaił. Zmień treningi. I jedz więcej białka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shuttie 0 Napisano Styczeń 11, 2019 Codziennie mam inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariadna 0 Napisano Styczeń 18, 2019 może jesz za mało i metabolizm zwolnił i dlatego nic nie chudniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ana Napisano Styczeń 18, 2019 Mozba prowadzić zdrowy tryb życia i tyć. Aby schudnąć potrzebny jest ujemny bilans energetyczny. Też kiedyś myślałam że spowolni się metabolizm itd. Ale im więcej czytam tym jestem coraz bardziej przekonana że to mit. Coś robisz źle. Oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne. Może ćwicząc nie dajesz z siebie maksa to i spakasz mniej. Czy opricz treningi aktywnie spędzasz czas? A muzę już nie masz z czego chudnąć i zaczynasz mieć obsesję na punkcie wagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala_Mi 11 Napisano Styczeń 18, 2019 to chyba niemożliwe, może zle obliczasz kaloryczność posilkow? albo za dużo trenujesz i "idzie" ci w mase mięśniową? Ja tez nie chudne, ale przynajmniej wiem, dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach