Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

allurepoison

Denerwuje mnie zachowanie koleżanki jak mam się zachować

Polecane posty

Witam wszystkich, 

Tak  w szybkim skrócie. Mam koleżankę na studiach która czasem do mnie dzwoni lub pisze jak coś chce się dowiedzieć bądź po prostu pogadać. Jak widzę ją na studiach to kiedy podchodzi to udaje że mnie nie widzi i nawet nie powie ,, cześć,, Tak jakby mnie nie znała. Siada zawsze z dwiema innymi dziewczynami a mnie olewa, ale później i tak wydzwania jak coś chce lub po prostu pisze jakby się nic nie stało. Też macie takie znajomości? Jestem na studiach zaocznych, ona ma około 26 lat, więc powinna trochę znać kulturę zachowania się. Nie wiem jak mam się zachować, czy odbierać od niej telefony albo może powiedzieć jej że takie zachowanie jest nie na miejscu, jeśli się odezwie. Piszę tutaj bo w większości jako matki, jesteście starsze i bardziej doświadczone. Też jestem mamą 4 latki. Pozdrawiam. 

Tylko zastanawiam się jeszcze skąd są takie zachowania, dlaczego ona się tak zachowuje? Z jednej strony nie chcę robić sobie wroga, ale z drugiej nie chcę też być frajerką na jej zawołanie, że kiedy ona chce to wtedy dzwoni a jak już nie chce to udaje że mnie nie zna i nawet nie mówi cześć.

Haha, bo na macierzynskim same matki siedzą? A poza tym, to że ktoś jest matką, oznacza że jest starszy i doświadczony? Bo co innego widzę. Doradziałabym ci, ale skoro jestes takja ograniczona, to szukaj dalej

Bo zdaniem autorki matki są starsze i bardziej doświadczone:P  Tylko skoro jej chodzi o problem z koleżanką ze studiów, to czemu uważa za  pomocne akurat doświadczenia matek? Hm....:P