Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agość

Dlaczego faceci nie mogą zrozumiec że miłość jest najważniejsza

Polecane posty

Gość Agość

Miłośc to nie fascynacja, choć może być jej częścią, iłośc to oddanie, troska o drugiego człowieka, a nie kawałek gołej d.. czy same ładne ciało, to nigdy nie zastąpi prawdziwych uczuć drugiego człowieka. Czy dla was odróżnienie fascynacji od miłości jest naprawde takie trudne? Poza tym ten cytat wiele o was mówi, im więcej obserwuje tym bardziej staje się on tragicznie prawdziwy: 'Niektóre kobiet są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi"

Gość Agość

Dodam jeszcze coś co może sie wam wydawac niepojęte, piękne ciało tez może szukac miłości! Prawda, ze dziwne, że piękna kobieta moze oczekiwac czegoś innego niż waszego bajerowania...eh normalnie żal mi was, bo ewolucyjnie lezycie i kwiczycie w ogromnej większości.

Gość gość

A ja powiem, ze kobieta ktora cytuje takie banaly definitywnie nie jest kobieta warta kochania. Jest pusta jak beben jak tak dzieli ludzi i mysli, ze ktos kto jakakolwiek kobiete traktuje jako ta "do bzykania" w ogole jest zdolny do milosci

Gość Agość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A ja powiem, ze kobieta ktora cytuje takie banaly definitywnie nie jest kobieta warta kochania. Jest pusta jak beben jak tak dzieli ludzi i mysli, ze ktos kto jakakolwiek kobiete traktuje jako ta "do bzykania" w ogole jest zdolny do milosci

Masz rację, dziwnie to brzmi, ale chodziło mi bardziej o to czym sie kierują a nie o same kobiety tylko to że chcą seksu a dorabiają do tego ideologię, to tylko cyctat na potrzeby tematu

Gość Agość

Nie liczy sie osoba tylko jakieś dziwne manipulacje, wystarczy popatrzeć na watki typu jak manipulaowac seksem xD Nie pisałabym tego gdybym nie uważała że jest to naprawdę powszechne. Zarówno u ludzi w związkach jak i wolnych, brak głębszych przemyśleń uczuć, moze brak zdolności do nich, brak myślenia...plaga.

Gość oczywiscie
11 minut temu, Gość gość napisał:

A ja powiem, ze kobieta ktora cytuje takie banaly definitywnie nie jest kobieta warta kochania. 

A co ci to szkodzi, niech się kobieta produkuje. Może właśnie jest na etapie odkrywanie tych wszystkich banałów i musi je sobie zwerbalizować 😉

Gość gość

wszystko przez te ich tyłki człowiek głupieje tylko .

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

wszystko przez te ich tyłki człowiek głupieje tylko .

Życzę powodzenia z takim podejściem, będzie ci potrzebne jeśli nie umiesz odróżnić dziewczyny której na tobie zależy od zwykłej d'upy.

Gość dobree

>:DDD

Gość ania

Dobra jeszcze tu dodam swoje trzy grosze, uwazam , ze nie ma milosc bez seksu, bez seksu  to jest przyjazn, lub relacja brat siostra itd . Seks jest bardzo wazny w zyciu czlowieka bez niego czlowiek staje sie zgnusnialy, co widac czytajac wiekszosc osob. Seks dodaje sil do walki z przeciwnosciami, panie za bardzo mysla staroswiecko by chcialy, ale sie boja, odwagi. Mowie wam to jako kobieta. Zycze wam milego dnia

Gość gość
3 minuty temu, Gość ania napisał:

Dobra jeszcze tu dodam swoje trzy grosze, uwazam , ze nie ma milosc bez seksu, bez seksu  to jest przyjazn, lub relacja brat siostra itd . Seks jest bardzo wazny w zyciu czlowieka bez niego czlowiek staje sie zgnusnialy, co widac czytajac wiekszosc osob. Seks dodaje sil do walki z przeciwnosciami, panie za bardzo mysla staroswiecko by chcialy, ale sie boja, odwagi. Mowie wam to jako kobieta. Zycze wam milego dnia

Niestety seks bez miłości to wątpię żeby coś takiego dostarczał. Może obawy maja uzasadnione, niech ida za seksem, powodzenia i najdalej ode mnie, nie napisałam nic takiego że ważny nie jest ale trzeba umiec szanować drugiego człowieka a nietraktować go jak zabawkę. 

Kobiety też często nie rozumieją, czym jest miłość.

Ile wątków były choćby tutaj na tym forum kobiet, które zdradą zniszczyły swój związek, bo dały się ponieść fascynacji, a gdy facet odszedł, a kochanek już sobie poużywał, to wtedy płacz, że straciłam kogoś kogo naprawdę kochałam.

Żyjemy w świecie egoistów, oportunistów kierujących się niczym innym jak nihilizm egzystencjalny.

Dla większości ludzi, wbrew temu co deklarują, liczy się przede wszystkim własne "ja" i nic poza tym, po trupach do celu. Ludzie którzy myślą, że kochają skupiają się na sobie i tym czy mi samej/samemu jest dobrze, natomiast ludzie, którzy kochają naprawdę myślą czy nam obu jest dobrze, bowiem jak się kogoś kocha to nie chce się tej drugiej osoby krzywdzić, chce się dla niej jak najlepiej.

Gość Agość
1 godzinę temu, Narodowy napisał:

Kobiety też często nie rozumieją, czym jest miłość.

Ile wątków były choćby tutaj na tym forum kobiet, które zdradą zniszczyły swój związek, bo dały się ponieść fascynacji, a gdy facet odszedł, a kochanek już sobie poużywał, to wtedy płacz, że straciłam kogoś kogo naprawdę kochałam.

Żyjemy w świecie egoistów, oportunistów kierujących się niczym innym jak nihilizm egzystencjalny.

Dla większości ludzi, wbrew temu co deklarują, liczy się przede wszystkim własne "ja" i nic poza tym, po trupach do celu. Ludzie którzy myślą, że kochają skupiają się na sobie i tym czy mi samej/samemu jest dobrze, natomiast ludzie, którzy kochają naprawdę myślą czy nam obu jest dobrze, bowiem jak się kogoś kocha to nie chce się tej drugiej osoby krzywdzić, chce się dla niej jak najlepiej.

Właśnie o to chodzi, że trzeba dobrze wybrać!

1 godzinę temu, Gość ania napisał:

Amen.

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Amen.

Nikt nie wspominał o miłości bez seksu. Amen.

Gość Gość

Pisanie że nie ma miłości bez seksu to nonsens. Miłość to nie seks i odwrotnie. Istnieją różni ludzie. To że dla kogoś coś jest niewyobrażalne nie znaczy że dla innego też. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Pisanie że nie ma miłości bez seksu to nonsens. Miłość to nie seks i odwrotnie. Istnieją różni ludzie. To że dla kogoś coś jest niewyobrażalne nie znaczy że dla innego też. 

W sumie racja, co komu oczywiście.

Gość gość
8 godzin temu, Gość ania napisał:

Miłośc bez seksu jest najprawdziwsza i najpiękniejsza miłościa jaką można spotkać. Seks jest bardzo ważny tylko dla seksholików którzy nie potrafią żyć bez seksu.

Gość gość

Bo nie potrafią odróżnić miłości z pożądaniem. Dla nich seks to miłość i nic więcej.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bo nie potrafią odróżnić miłości z pożądaniem. Dla nich seks to miłość i nic więcej.

Pełno ich, wiem, bez uczuć wyższych dla mnie to zwierzęta.

Gość Gość

Dlaczego zwierzęta? Psy są wierniejsze. Koty też. Nie obrazajcie ich ciągle.

Gość gość

Większość mężczyzn wchodzi w związek tylko po to żeby regularnie bzykać.

Gość w kość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Większość mężczyzn wchodzi w związek tylko po to żeby regularnie bzykać.

tak,

bo wejście w związek gwarantuje regularne bzykanie

Gość Malutka
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego zwierzęta? Psy są wierniejsze. Koty też. Nie obrazajcie ich ciągle.

Masz racje faceci są gorsi od zwierząt. Im dłużej zyje i widzę co sie dzieje tym większą nienawiscia ich darze. 

Gość w kość
3 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Masz racje faceci są gorsi od zwierząt. Im dłużej zyje i widzę co sie dzieje tym większą nienawiscia ich darze. 

taka malutka, a tyle nienawiści:/

Gość proste

widać ją wykorzystano

Gość Agość
7 minut temu, Gość proste napisał:

widać ją wykorzystano

Zdeptano jej serce, zapewne tak jak moje

Gość Malutka
3 godziny temu, Gość w kość napisał:

taka malutka, a tyle nienawiści:/

Dziwisz się? Nie urodziłam sie wczoraj i wiem jacy są faceci, naiwna tez nie jestem 

Gość Poeta mceńskiego powiatu
20 godzin temu, Gość Agość napisał:

'Niektóre kobiet są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi"

Większej głupoty dawno nie czytałem. Każda kobieta ma te same podstawowe zastosowania. Bez wyjątku. I nie mam tu na myśli tylko i wyłącznie bzykania, bo jest jeszcze wiele innych podstawowych zastosowań takich jak: pranie, gotowanie, sprzątanie, zmywanie, robienie zakupów i przynoszenie mężczyźnie piwa, kiedy ten ogląda telewizję. Więc proszę mi głupot nie wypisywać.

Zawsze pomocny - poeta mceńskiego powiatu

Gość Adam

gdyby  nie seks 90% zwizakow nigdy by nie zaistnialo 😄 Takie sa realia. A milosc to jest w filmach bo z rzeczywistoscia to nie ma nic wspolnego. Dlatego wlasnie faceci rzucaja kobiety gdy robia sie stare i brzydkie bo wola seks z ladniejszymi i atrakcyjnymi.