Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham byłego męża chce do niego wrócić ale on ma już żonę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Pisze do Was, bo sama już nie wiem co jest dobre a co złe dla mnie, chciałabym podjąc dobrą decyzje i już dłużej się nie zastanawiać bo zwariuje. Sprawa wygląda tak. Mam obecnie 26 lat. w wieku 20 lat wyszłam za mąż ( z miłości) nie była w ciązy, mój mąz był 7 lata starszy. żyliśmy ze sobą 4 lata. te lata wspominam miło, było fajnie dopóki on nie zaczął się "dorabiać" bo budowalismy dom, całe dnie spędzał w pracy, wogóle nie miał dla mnie czasu jak już wracał to padał i spał, nie mogłam na niego liczyć, nie miałam oparcia spotkalam kogos innego i w końcu po 2 latach takiego życia się rozwiedliśmy się rozwiedliśmy. on się załamal zaczął korzystać z każdej panienki i chyba jedna z nich go usidlila bo najpierw wzieli slub a po 1.5 roku pojawilo sie im dziecko. Ja niby chciałam się rozejść to była moja inicjatywa, ale teraz z prespektywy czasu żałuje, jednak za szybko i pochopnie to się stało. Dodam że żyje w związku jest mi dobrze ale ja ciągle kocham byłego męża. wiem że on mnie też i wiem że chciałby żebyśmy do siebie wrócili. tylko że ja się boje, jest to dziecko z przypadkową kobietą ale jakiś tam kontakt z małym ma. a nawet jesli chciałabym wrócić to jak powiedziec to partnerowi by go nie zranić? Czy ktoś miał podobną sytuację?

Gość Wwww

Marne prowo