Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek

Była która mnie zdradzała chce do mnie wrócić.

Polecane posty

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

W takim razie kobieta powinna się domyślić co knujesz i odpuścić sobie ciebie. Strasznie zawziety jesteś, niedobry musi być z ciebie człowiek 

To prawda. Jestem złym człowiekiem, ale ona jest jeszcze gorszym. Ja już jestem zniszczony, teraz ja zniszczę ją, tak jak ona zniszczyła kiedyś dobrego człowieka. Gdy oboje będziemy zniszczeni świat na tym skorzysta.

Gość Bartek

Po tym co jej zrobię jestem pewien, że już nigdy nie odważy się zdradzić innego faceta. Świat na tym skorzysta.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bartek napisał:

To prawda. Jestem złym człowiekiem, ale ona jest jeszcze gorszym. Ja już jestem zniszczony, teraz ja zniszczę ją, tak jak ona zniszczyła kiedyś dobrego człowieka. Gdy oboje będziemy zniszczeni świat na tym skorzysta.

Taa, na pewno. 

Gość gość

Ty jesteś psychol nic dziwnego zdradzała,  co cię interesują jej fagasy?  

Gość Gość

Spuśc ją jak wodę w kiblu.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Bartek napisał:

Po tym co jej zrobię jestem pewien, że już nigdy nie odważy się zdradzić innego faceta. Świat na tym skorzysta.

Nie skorzysta bo pójdziesz siedzieć a my będziemy ciebie utrzymywać. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Spuśc ją jak wodę w kiblu.

Ojj psiaczku nie irytuj się tak, nie irytuj 🙂

Gość Olaf

Nie słuchaj kobiet na tym forum... one zawsze się solidaryzują z innymi kobietami. Nawet gdyby zdradziła cię 20 razy to by się z nią solidaryzowały.

Pokaż jej jak to jest, niech poczuje na własnej skórze jak to boli!

Gość ...
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie skorzysta bo pójdziesz siedzieć a my będziemy ciebie utrzymywać. 

Za seks za obopólną zgodą do pierdla się nie idzie xD

Napisz jak już zrealizujesz swój plan co czułeś i jak się to skończyło. Nie zapomnij! Dodaję temat do zakładek 😉

Większość kobiet zdradza, większość mężczyzn zdradza takie popie'rdolone czasy. Jak mi z moją obecną nie wyjdzie, to już na pewno nie będę szukał nowego związku, tylko układy bez zobowiązań.

Gość chwie
9 minut temu, Gość Olaf napisał:

Nie słuchaj kobiet na tym forum... one zawsze się solidaryzują z innymi kobietami. Nawet gdyby zdradziła cię 20 razy to by się z nią solidaryzowały.

Pokaż jej jak to jest, niech poczuje na własnej skórze jak to boli!

jaka solidaryzacja, gdzie tu ktoś pochwalił to co zrobiła, czytanie ze zrozumieniem sie kłania oraz słownik,. sprawdź słowo solidaryzacja :D 

Gość oppo

Smutne bo nie ma już zbyt wielu porządnych facetów. A jak się znajdzie jakiś to kobieta sama z niego zrobi mizogina bez serca. Kobieta nigdy nie będzie szanowała miłego, porządnego faceta nigdy! Uwierzcie przerabiałem to. Nigdy nie traktuj kobiety jak swojej księżniczki - nigdy! Bo stracisz jej szacunek. Jak ktoś chce się bawić jeszcze w związki i szukanie miłości... to bądźcie zimni, ona będzie narzekać na to jaki jesteś, ale ci dobrzy zawsze kończą z rogami. Uwierzcie, nie warto być dobrym, miłym facetem.

Gość gość
3 minuty temu, Gość oppo napisał:

Smutne bo nie ma już zbyt wielu porządnych facetów. A jak się znajdzie jakiś to kobieta sama z niego zrobi mizogina bez serca. Kobieta nigdy nie będzie szanowała miłego, porządnego faceta nigdy! Uwierzcie przerabiałem to. Nigdy nie traktuj kobiety jak swojej księżniczki - nigdy! Bo stracisz jej szacunek. Jak ktoś chce się bawić jeszcze w związki i szukanie miłości... to bądźcie zimni, ona będzie narzekać na to jaki jesteś, ale ci dobrzy zawsze kończą z rogami. Uwierzcie, nie warto być dobrym, miłym facetem.

haha, jakie to żałosne, no nie traktuj to i gunwo będziesz miał, tak tak, traktuj jak gunwo i spodziewaj się innych efektów, tak brawo ty buhahah

Gość goscinna

Kolejny żałosny goowniarz na forum. I sami żałośni goownairze mu przyklaskują. 

A to niby kobiety są wredne i złośliwe, taaaa. Zupełnie co innego widać, gdy się czyta to forum. Nie wiem jak można tracić czas na taką durną zemstę.Też kiedyś zostałam zdradzona i kompletnie nie myślałam o zemście. Dlaczego? Bo naprawdę kochałam.

No i widac, ze faceci nie potrafią tak naprawdę kochac. Urażone ego, żądające zemsty nie ma nic wspólnego z miłością.

Gość gość

Miałem podobną sytuacje co autor.Byłem w wojsku. Możecie sobie wyobrazić co czułem,nie mogąc nic zrobić! Te dwa lata to był koszmar.Po wyjsciu z całego serca chciałem zemsty,ona mnie unikała,a po jakimś czasie dążyła do kontaktu.Normalnie zrobiło mi się jej żal!Odpuściłem, będąc zły sam na siebie ale przezwyciężyłem to.Po paru latach przeszło i patrzyłem z politowaniem na nią jak spaprała sobie życie z żigolakiem.Teraz nie żałuje swojej decyzji.Czasami spotykamy się wzrokiem...,wtedy jestem ciekawy co myśli.

Gość Wiesiek

Ja właśnie przecwiczyłem bycie zimnym na paru dziewczynach, i wszystkie mnie rzuciły jak śmiecia. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Wiesiek napisał:

Ja właśnie przecwiczyłem bycie zimnym na paru dziewczynach, i wszystkie mnie rzuciły jak śmiecia. 

Jak będziesz zimny to tylko tego możesz się spodziewać 

Gość gość
6 minut temu, Gość goscinna napisał:

No i widac, ze faceci nie potrafią tak naprawdę kochac. Urażone ego, żądające zemsty nie ma nic wspólnego z miłością. 

Mylisz się koleżanko: jest cienka linia między miłością a nienawiścią, tak samo jak nie ma miłości bez zazdrości (chociaż odrobiny).Tak czuję i w to wieżę.Może jestem inny...,no ale cóż,tak już jest i nic na to nie poradzę!

Gość Gość
6 minut temu, Gość oppo napisał:

SKobieta nigdy nie będzie szanowała miłego, porządnego faceta nigdy! Uwierzcie przerabiałem to. Nigdy nie traktuj kobiety jak swojej księżniczki - nigdy! Bo stracisz jej szacunek.

Skończ pieprzyć takie bzdury. Znam już 3 związki, które właśnie rozwaliły się przez taką "zmianę" faceta. Kobieta zerwała, bo miała dość olewczego stosunku faceta. 

Nawet wczoraj na kafe, jedna pisała, że zamierza zerwac z facetem, bo ten ja ciągle olewa i nic od siebie nie daje.

Wy, faceci jesteście ostro jeb/nięci i znacie tylko jakieś chore skrajności. Jak będziesz  miał w doopie kobietę to i ona w końcu zacznie być oschła i zdystansowana. Liczysz na to, ze będzie przy tobie skakać, goowno mając ze związku? Chyba cię główka boli. Znajdzie sobie kolejnego, który da jej to co chce.

Poza tym sami bierzecie sobie takie księżniczki lub materialistki do związków albo te zaburzone z osobowością borderline, a potem płaczecie. Widziały gały co brały.

1 godzinę temu, Gość Bartek napisał:

Co o tym myślicie? Dać jej nauczkę?

Nie, żebym miał coś przeciwko zemstom, ale poważnie chcesz wkładać w śmietnik (czyt kur..wskie cip..ko)?

Gość gość
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie, żebym miał coś przeciwko zemstom, ale poważnie chcesz wkładać w śmietnik (czyt kur..wskie cip..ko)?

Widocznie na inną go nie stać,  nikt go nie chce. 

Gość gość
16 minut temu, Gość goscinna napisał:

Kolejny żałosny goowniarz na forum. I sami żałośni goownairze mu przyklaskują. 

A to niby kobiety są wredne i złośliwe, taaaa. Zupełnie co innego widać, gdy się czyta to forum. Nie wiem jak można tracić czas na taką durną zemstę.Też kiedyś zostałam zdradzona i kompletnie nie myślałam o zemście. Dlaczego? Bo naprawdę kochałam.

pieknie ujęte, oni będa zaprzeczac bo tak im wygodnie, jak zwykle

Gość cos w tym jest
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Poza tym sami bierzecie sobie takie księżniczki lub materialistki do związków albo te zaburzone z osobowością borderline, a potem płaczecie. Widziały gały co brały.

Dokładnie. Wszystkie te najgorsze "zołzy i "latawice" mają zawsze wianuszek adoratorów. Te borderki też co rusz z innym chłopem, z tego co obserwuję. Faktycznie, takie popieprzone baby na powodzenie nie narzekają... Zawsze się zastanawiałam na fenomenem tego zjawiska. A moje ciche i spokojne, wartościowe koleżanki często narzekają na brak zainteresowania, mimo że są atrakcyjne i zadbane.

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Mylisz się koleżanko: jest cienka linia między miłością a nienawiścią, tak samo jak nie ma miłości bez zazdrości (chociaż odrobiny).Tak czuję i w to wieżę.Może jestem inny...,no ale cóż,tak już jest i nic na to nie poradzę!

tak, oczywiście, ale  to nie tłumaczy takiego zachowania i powielania złych rzeczy i robi sie soboie tez krzywdę, to nic nie daje, tak sobi e powtarzaj, bo na głębsze przemyślenia ciebie nie stać, taka prawda...nie ty pierwszy i ostatni zostałes oszukany, ja róniez, ii inne osoby tutaj tez...

Gość ffd
17 minut temu, Gość Wiesiek napisał:

bo tylko zimni przystojniacy mają branie.

Gość ;ll;
13 minut temu, Gość Gość napisał:

90% kobiet w Polsce taka jest więc nie trudno na taką trafić. rozpuszczone księżniczki

Gość gość
2 minuty temu, Gość cos w tym jest napisał:

Dokładnie. Wszystkie te najgorsze "zołzy i "latawice" mają zawsze wianuszek adoratorów. Te borderki też co rusz z innym chłopem, z tego co obserwuję. Faktycznie, takie popieprzone baby na powodzenie nie narzekają... Zawsze się zastanawiałam na fenomenem tego zjawiska. A moje ciche i spokojne, wartościowe koleżanki często narzekają na brak zainteresowania, mimo że są atrakcyjne i zadbane.

Prawda, teraz ja się zrobiłam obojętna na nich to wianuszek wkoło mnie, ale ja nimi już gardzę, nie mam ochoty teraz na bliższe relacje, dziwne to, porażka jakaś.

Gość ...

E tam ja się odcinam jak kobieta okaże sie szma/tom mnie nie zdradzila, ale zostawila z powodu choroby, w momencie kiedy potrzebowalem wsparcie. Ucialem kontakt, nie chce się mścic ani jej oglądać

Gość Malina
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Prawda, teraz ja się zrobiłam obojętna na nich to wianuszek wkoło mnie, ale ja nimi już gardzę, nie mam ochoty teraz na bliższe relacje, dziwne to, porażka jakaś.

Zacznijmy od tego, że oni sami siebie nie szanują, to dziwne żeby wymagać od nich szacunku do innych.

Gość chwie
2 minuty temu, Gość ... napisał:

E tam ja się odcinam jak kobieta okaże sie szma/tom mnie nie zdradzila, ale zostawila z powodu choroby, w momencie kiedy potrzebowalem wsparcie. Ucialem kontakt, nie chce się mścic ani jej oglądać

szmatom, chyba szmatą haha