Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onsa9900903023

Ładna dziewczyna bez powodzenia

Polecane posty

Gość Lorenzo01
18 minut temu, Gość gość napisał:

ograniczony mózgu, z tobą to wstyd polemizować...''domeną młodości  uwodzenie'' 😮  ty jestes prosty jak kawał cepa, zero głębszych przemyśleń. Pass

hahah co to jest za babsko 😄 

Podpisz się imieniem i nazwiskiem to się wtedy się pośmiejemy z twoich teorii i pseduo portretów psychologicznych na podstawie kilku zdań. 😄 

Widzisz mam taką umiejętność, że potrafię postawić się na miejscu innych. Ty natomiast tkwisz w jakieś bańce, którą zacięcie bronisz nie dopuszczając innego myślenia do siebie. Jak to nie nazwać jak nie ograniczeniem umysłowym ? Nie powinnaś się w ogóle wypowiadać. Reagujesz emocjonalnie kiedy trzeba po prostu wziąć na klatę, że nie masz nic do powiedzenia. 

Gdybym był prosty jak budowa cepa to nigdy nie byłbym żadnym wyzwaniem dla mojej narzeczonej, która nomen omen jest doktorem nauk ścisłych. Prości ludzie, o których ty właśnie piszesz, to tacy dla których znalezienie miłości jest największą ambicją życia i jedynym celem życiowym. 

W każdym temacie krzyczysz i starasz się zaklinać rzeczywistość. PRZECIEŻ LICZY SIĘ MIŁOŚĆ ! Jasne, że się liczy ale dla większości jest to oczywista oczywistość. Piszesz o czymś, co jest oczywiste w oczekiwaniu, że będziesz traktowana jak intelektualistka ? Raczej wychodzi twoje ograniczenie w myśleniu. Autorka chce mieć super chłopaka ? No to musi włożyć w to znaczny wysiłek jak przeciętność ją nie zadowala. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

hahah co to jest za babsko 😄 

Podpisz się imieniem i nazwiskiem to się wtedy się pośmiejemy z twoich teorii i pseduo portretów psychologicznych na podstawie kilku zdań. 😄 

Widzisz mam taką umiejętność, że potrafię postawić się na miejscu innych. Ty natomiast tkwisz w jakieś bańce, którą zacięcie bronisz nie dopuszczając innego myślenia do siebie. Jak to nie nazwać jak nie ograniczeniem umysłowym ? Nie powinnaś się w ogóle wypowiadać. Reagujesz emocjonalnie kiedy trzeba po prostu wziąć na klatę, że nie masz nic do powiedzenia. 

Gdybym był prosty jak budowa cepa to nigdy nie byłbym żadnym wyzwaniem dla mojej narzeczonej, która nomen omen jest doktorem nauk ścisłych. Prości ludzie, o których ty właśnie piszesz, to tacy dla których znalezienie miłości jest największą ambicją życia i jedynym celem życiowym. 

W każdym temacie krzyczysz i starasz się zaklinać rzeczywistość. PRZECIEŻ LICZY SIĘ MIŁOŚĆ ! Jasne, że się liczy ale dla większości jest to oczywista oczywistość. Piszesz o czymś, co jest oczywiste w oczekiwaniu, że będziesz traktowana jak intelektualistka ? Raczej wychodzi twoje ograniczenie w myśleniu. Autorka chce mieć super chłopaka ? No to musi włożyć w to znaczny wysiłek jak przeciętność ją nie zadowala. 

Jesteś empatyczny a twoja narzeczona jest doktorem nauk ścisłych 8 jesteś dla niej wyzwaniem intelektualnym? A nie jesteś przypadkiem psychopatą, co w końcu do niej dotarło a ona nauczycielka matematyki po podyplomówce? I nie wie jak radzić sobie z psychopata, który ma ja za nic, kiedy chce rzuca ja a kiedy chce wraca do niej, bo ja manipuluje jak chce? Powinna 7mi3c z tobą postępować, bo sama uważana jest za socjopakę pozbawiona empatii.

Gość Lorenzo01
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś empatyczny a twoja narzeczona jest doktorem nauk ścisłych 8 jesteś dla niej wyzwaniem intelektualnym? A nie jesteś przypadkiem psychopatą, co w końcu do niej dotarło a ona nauczycielka matematyki po podyplomówce? I nie wie jak radzić sobie z psychopata, który ma ja za nic, kiedy chce rzuca ja a kiedy chce wraca do niej, bo ja manipuluje jak chce? Powinna 7mi3c z tobą postępować, bo sama uważana jest za socjopakę pozbawiona empatii.

Szkoda, że nie stoisz teraz przede mną twarzą w twarz. 🙂 Jak ktoś mnie obraża to się śmieję, ale jak ktoś obraża moją kobietę ...........................

hahah to śmieję się jeszcze bardziej. Dno totalne. Jeszcze obraź moich rodziców 😄 Cofnijmy się do podstawówki. Jakich jeszcze epitetów użyjesz, żeby mnie obrazić aby wszystkim pokazać jasną diagnozę: dodatkowy chromosom ?  

Daj spokój, mam ważniejsze problemy niż kłotnie z głupimi babami na forum dla desperatów. 😛 

Gość Gość

Prawda o tobie nie obraża ciebie, prawda o twojej narzeczonej nie obraża jej, jeżeli wlasne czyny człowieka go nie obrażają, nie odbierają mu godności,  bo je czyni przecież,  wiec jak mówienie o tym może mu ją odebrać i obrazić go?

Gość Lorenzo01

A tam.

Alpha w necie, ... w świecie. Pokaż swoją twarz i się podpisz imieniem i nazwiskiem. 🙂 Pokaż kim jesteś. Ja nie mam z tym problemu. Wtedy możemy pogadać. 

Gość Lorenzo01

pisda w świecie*

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Lorenzo01 napisał:

pisda w świecie*

Oceniam ciebie jak ty siebie właśnie oceniłeś, ale pracuj nad sobą,  nie oklamuj sam siebie i może umrzesz jako dumny z siebie mężczyzna?

Gość Lorenzo01

Czyli tak jak myślałem. Zwykła internetowa kłapaczka. Nie ważne ile błotem cie obrzucą, ty zawsze będziesz miała własne teorie. Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że na to forum dla frustratów nie warto w ogóle zaglądać. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Czyli tak jak myślałem. Zwykła internetowa kłapaczka. Nie ważne ile błotem cie obrzucą, ty zawsze będziesz miała własne teorie. Tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że na to forum dla frustratów nie warto w ogóle zaglądać. 

Nie rozumiesz, że błoto działa jak bumerang? Powinieneś to wiedzieć, obrzucony jesteś rzucanym przez siebie na innych błotem, że została ci tylko narzeczona,  ta z doktorstem:/, z racji której nazywany jesteś frajerem i przegrywem, że z nią się zadajesz. Kiedy zaczniesz patrzeć na siebie realnie i oceniać siebie nie przez pryzmat chciejstwa a swoich czynów i słów? 

Gość Gość
3 minuty temu, Bolek napisał:

Ja pie*dole co za tępa dzida....

Brak argumentów? Stąd wyzwiska?

Gość Gość
5 minut temu, Bolek napisał:

Jakie wyzwiska? Stwierdzam fakt

Poczułes się urażony? Jakieś paralele ze swoim życiem? Ważne,  że tobie się podoba, może być po gimnazjum tylko,  "prezydentem nie bedzie" 😂

Gość KuchennY

Napisz do mnie, mam profil na sympatii "nieinteresujemnieseks", szukam kogoś z Poznania, do wspólnego gotowania w niedziele. Ja nie potraktuję Cię jak dziwaka. Bez podtekstów, bez uśmieszków, czysta niedziela. Kupuję składniki, udostępniasz urządzenia, talerze, sztućce. Rozmowa, konsumpcja, nic więcej. To nie jest oferta matrymonialna, ani nic w ten deseń. Osoby kochliwe proszę o nie pisanie. Nie interesuje mnie status, figura, wiek, zbliżenie. Gotowałem już na kuchence z puszki i w piekarniku z termoobiegiem, w małej kawalerce i wielkim 4M. Nie stanowi problemu żadna z opcji. Więcej w profilu.

Gość chwie
4 godziny temu, Bolek napisał:

Ja pie*dole co za tępa dzida....

Bolo i Lorenco nic nie zakumali co Pani prawi to wyzywają, jakie to przewidywalne