Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zaczarowana

Marzycielu....

Polecane posty

Go艣膰 Marzyciel
2 godziny temu, Zaczarowana napisa艂:

Bylo gor膮co??;)

聽Tym razem nie, u ciebie? ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc
19 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Obciagniemy wszystkie po kolei. Kurtyne milczenia i worek na 艂eb. Tobie oczywi艣cie. Sprawa na policji ju偶 jest. Ma艂o tego. Zaczarowana to policyjna prowokacja. Na jej miejscu siedzi aspirant Robert P. a聽Ty mietosisz w umy艣le jego cycki.

Czasem to czytam i szczerze ju偶 dawno o tym pomy艣la艂am .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

A dok艂adniej o prowokacji.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

聽No to z mysleniem u ciebie kiepsko. Prosz臋 napisz co takiego zakazanego napisa艂em??? :D Czekam :D To nie forum ksi臋偶y czy biskup贸w, pozw贸l takiemu to niejeden z nich ci cycki wymi臋toli. Nie wiedzia艂em 偶e mi臋tolenie cyck贸w jest zakazane :D Gdzie za to publicznie g艂owy obcinaj膮? I na koniec, wsp贸艂czuj臋 twoim cycom 偶e mi臋tolenia nigdy nie zaznaj膮 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
2 minuty temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽No to z mysleniem u ciebie kiepsko. Prosz臋 napisz co takiego zakazanego napisa艂em??? 馃槃 Czekam 馃槃 To nie forum ksi臋偶y czy biskup贸w, pozw贸l takiemu to niejeden z nich ci cycki wymi臋toli. Nie wiedzia艂em 偶e mi臋tolenie cyck贸w jest zakazane 馃槃 Gdzie za to publicznie g艂owy obcinaj膮? I na koniec, wsp贸艂czuj臋 twoim cycom 偶e mi臋tolenia nigdy nie zaznaj膮 ;(

Dlaczego kiepsko z my艣leniem ? Ja nie jestem t膮 osob膮 , ktora pisa艂a 偶e jeste艣 pedofilem . Czasem po prostu czytam ten temat i聽 do tego niezbyt dok艂adnie . Nie znam twoich wszystkich wpis贸w. A je艣li chodzi o my艣lenie , no c贸偶 nie napisze nic wi臋cej , ale prawie聽 kazdy od dawna聽 wie , 偶e na kafe ...... Pssst

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

...domy艣l si臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel

...domy艣l si臋.聽

聽To 偶adna odpowied藕 na temat. Czekam na KONKRETY -ploty mnie nie interesuj膮. Pssst? :D聽 :D聽 Napisz dlaczego? Powt贸rz臋, KONKRETY nie ploty prosz臋.Jak nie jeste艣 jedn膮 z tych plotkar, to nie wychylaj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
6 minut temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽To 偶adna odpowied藕 na temat. Czekam na KONKRETY -ploty mnie nie interesuj膮. Pssst? 馃槃馃槃 Napisz dlaczego? Powt贸rz臋, KONKRETY nie ploty prosz臋.Jak nie jeste艣 jedn膮 z tych plotkar, to nie wychylaj si臋.

Jakich plotkar ? O czym ty bredzisz ? D艂ugo tu jeste艣 ? Nie napisze nic wi臋cej , bo nie powinnam . Rusz g艂ow膮 .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
4 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Jakich plotkar ? O czym ty bredzisz ? D艂ugo tu jeste艣 ? Nie napisze nic wi臋cej , bo nie powinnam . Rusz g艂ow膮 .聽

聽Czy to ja napisa艂em: Czasem to czytam i szczerze ju偶 dawno o tym pomy艣la艂am. Moje pytanie, O CZYM ? :D Nie o plotach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
1 minut臋 temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽Czy to ja napisa艂em: Czasem to czytam i szczerze ju偶 dawno o tym pomy艣la艂am. Moje pytanie, O CZYM ? 馃槃 Nie o plotach?

Nie prowokuj mnie do napisania , nie napisze 馃檪 Pomy艣la艂am o prowokacji zrobionej przez kogo艣 . A co do plotek , r贸zne rzeczy tu ludzie pisali ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel

Nie prowokuj mnie do napisania , nie napisze 馃檪 Pomy艣la艂am o prowokacji zrobionej przez kogo艣 . A co do plotek , r贸zne rzeczy tu ludzie pisali ....

聽Szkoda ze nie pomysla艂a艣 o tym, 偶e mo偶e ja te偶 mam fajn膮 zabaw臋? Wszystkie opcje mo偶liwe. Nikomu nie ubli偶am, poczytaj teksty tu na tym forum, niejednokrotnie uszy wi臋dn膮. Jako艣 nikomu to nie przeszkadza, zwr贸膰 uwag臋 jakich tu w komentarzach tak偶e kobiety? s艂贸w u偶ywaj膮. Dobrze ko艅czmy t膮 ja艂ow膮 dyskusj臋, bo i tak ja wiem swoje a ty swoje. Mi艂ego wieczoru ci 偶ycz臋 z fajnymi amorami :D Pewnie to te偶 藕le napisa艂em :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
1 minut臋 temu, Zaczarowana napisa艂:

Jestem Marzycielu馃槈馃槝

Szkoda bo ja si臋 b臋d臋 zmywa膰, zaraz聽 kolega-s膮siad przyjdzie do mnie na piwo.

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

Szkoda bo ja si臋 b臋d臋 zmywa膰, zaraz聽 kolega-s膮siad przyjdzie do mnie na piwo.

:((( Szkoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Zaczarowana napisa艂:

Ale wczoraj bylo cudnie dopoki nam nie przerwano

聽Przerywanie niezdrowo wp艂ywa na oba organizmy:D Wiesz o tym :D :D

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽Przerywanie niezdrowo wp艂ywa na oba organizmy:D Wiesz o tym 馃槃馃槃

馃槃馃槅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
Przed chwil膮, Zaczarowana napisa艂:

Ale musz臋 przyznac 偶e byle艣 wczoraj mocno rozgrzany...

聽Wyj膮tkowo! Dzisiaj troch臋 mniej ale zimne piwo mnie "ostudzi". Nie odp. wiesz o tym??? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel

聽Do jutra :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰1
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

A dok艂adniej o prowokacji.聽

Przecie偶 to nie mo偶e by膰 prawdziwe, chyba 偶e dziewczyna naprawd臋 jest chora i bierze teksty zbocze艅ca za dobr膮 monet臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 2
12 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰1 napisa艂:

Przecie偶 to nie mo偶e by膰 prawdziwe, chyba 偶e dziewczyna naprawd臋 jest chora i bierze teksty zbocze艅ca za dobr膮 monet臋.

Sk膮d pewno艣c 偶e ciebie nie zrobi艂 zboczeniec?? Co zrobisz jak jego geny si臋 tobie uwidoczni膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzyciel
14 godzin temu, Zaczarowana napisa艂:

Ale musz臋 przyznac 偶e byle艣 wczoraj mocno rozgrzany...

聽Nagrzany! ;) Faktycznie! ...聽 nie 艂y偶eczk膮 ...chochl膮 bym Ci臋 jad艂 ;) :* 聽 No c贸偶, ka偶dy z nas ma takie dni 偶e ... ma niepohamowany聽 apetyt na ... jedzenie chochl膮, czy偶 nie?

Udost臋pnij ten post

12 minut temu, Go艣膰 Marzyciel napisa艂:

聽Nagrzany! 馃槈 Faktycznie! ...聽 nie 艂y偶eczk膮 ...chochl膮 bym Ci臋 jad艂 馃槈馃槝 聽 No c贸偶, ka偶dy z nas ma takie dni 偶e ... ma niepohamowany聽 apetyt na ... jedzenie chochl膮, czy偶 nie?

No tak to trzeba przyzna膰;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Motyl

Co tu si臋 dzieje szkoda s艂贸w zostawi臋 to bez komentarza wi臋kszego聽

Mimo tego Mi艂ego dnia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

Hej zaczarowana.

Nie widzisz dziewczyno ze facet robi ciebie w balona?Niezale偶nie od tego czy to jest zwyk艂y u偶ytkownik czy troll daj sobie spok贸j.On robi sobie z Ciebie jaja i nikt si臋 pod niego nie podszywa.

Inni userzy dobrze Ci doradzaj膮.Musisz wiedzie膰, 偶e on manipuluje Tob膮 i Twoimi wypowiedziami.Je偶eli tak nie jest to zadaj sobie pytanie: Dlaczego nie szuka kontaktu do Ciebie w realnym 艣wiecie, a jedynie pisze na kafeterii?聽聽聽聽

Udost臋pnij ten post