Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia

Chłopak mówi, że jak szybciej pójde do łóżka to jemu będzie się łatwiej zakochać

Polecane posty

Gość shaken

mi tez krfa baba propouje sex ale ja jestem 30letnim prawiczkiem i niewierze w babska milosc

Gość Rita
13 minut temu, Gość shaken napisał:

mi tez krfa baba propouje sex ale ja jestem 30letnim prawiczkiem i niewierze w babska milosc

Musisz się udać do psychologa.

Szuflatkowanie jest złe. Pomyśl nad tym. 

Gość Gosc08314

Ja bym na jego miejscu już dawno z tobą zerwał. Trochę chore być razem I nie uprawiać seksu. Chore

Gość hultaj

bic baby i torturowac one sa nic nie warte smrodziuchy jedne 

Seks zbliża ludzi. Dobrze jest zbliżyć się przed ślubem, bo potem może się okazać, że do siebie nie pasujecie.

Nie jestem za  seksem w młodym wieku, ale 25 lat to już czas, by posmakować tego.

Kocham, to też jest  gotowość do oddania się w całości, chęć do zbliżenia, do miłości fizycznej. Później będzie coraz trudniej rozpocząć życie seksualne.  Narosną bariery, obawy, strach.  Kiedyś się musisz zdecydować.  A chyba lepiej z chłopakiem, którego jak twierdzisz, kochasz.

Czy ten chłopak jest tego wart?  Nie wiem.  Ale też nigdy nie masz gwarancji na to, że ten /jakiś/  związek będzie trwały, na wieki.

Gość ooopotak

nie rob nic wbrew sobie, nie sluchaj tej loli ze to cos zlego byc dziewica w wieku 25 lat, cala ta presja na seks powoduje tylko problemy, emocjonalne, niechciane ciaze, utrate szancunku do siebie, jesli ktos czuje ze chce to niech to robi, ale jesli facet tak z toba pogrywa to co bedzie jesli zajdziesz w ciaze i bedziesz miec z nim dziecko, nawet najlepsze zabezpieczenie moze zawiesc

Gość Aaaa
18 minut temu, Dana napisał:

Seks zbliża ludzi. Dobrze jest zbliżyć się przed ślubem, bo potem może się okazać, że do siebie nie pasujecie.

Nie jestem za  seksem w młodym wieku, ale 25 lat to już czas, by posmakować tego.

Kocham, to też jest  gotowość do oddania się w całości, chęć do zbliżenia, do miłości fizycznej. Później będzie coraz trudniej rozpocząć życie seksualne.  Narosną bariery, obawy, strach.  Kiedyś się musisz zdecydować.  A chyba lepiej z chłopakiem, którego jak twierdzisz, kochasz.

Czy ten chłopak jest tego wart?  Nie wiem.  Ale też nigdy nie masz gwarancji na to, że ten /jakiś/  związek będzie trwały, na wieki.

Gość gosc
19 minut temu, Dana napisał:

czemu ma byc niby ciezej z wiekiem niz jak ma sie 20 lat?

Bzdury seks nie wymaga jakichs uzdolnien technicznych

Gość Aaaaa
20 minut temu, Dana napisał:

A jak mnie zostawi po tym jak zabierze mi moje dziewictwo? Jak będę mogła po czymś takim dalej żyć bez mojej czystości? Wtedy będę musiała go zniszczyć, żeby sam skończył...

Gość Aaaaaa
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Problem jest taki, ze chłop może porzucić kobiete po zabraniu jej czystości. A później ta kobieta zostaje taka wy/chana, porzucona i poniżona przez niego a tak zazwyczaj się to kończy, ze po jakimś czasie ta niby wielkie miłości się nagle kończą i przychodzi nienawiść. Dlatego chłop to może mi stopy wylizać i minetke zrobić a później niech spiertala

Gość Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dana to kobieta która była na niejednym członku, wiec jej to już obojetne kto następny będzie ją miał. 

Gość Lalu

Z tego co rozumiem, nie jesteś laską, która chce budować z wiązek na jakichś układach, a w szczególności tego typu. Pożądny mężczyzna nie zachowuje sie w taki sposób. Liczyłby się z Twoimi potrzebami i obawami. To nie jest miłość. Jeśli chcesz być kochana, zostaw go i poczukaj kogoś lepszego.

Gość GOŚĆ

HEJ ZOSTAW GO JEST JAKIŚ ZBOCZENIEC ZEZWIERZĘCONY ON CIEBIE NIE BĘDZIE KOCHAĆ BO SKESY TO NIE MIŁOŚĆ TYLKO WYKORZYSTYWANIE SIĘ DO SEKSU DO CHORYCH ŻĄDZ NIE MA W NICH I ON NIE POTRAFI KOCHAĆ ON JEST JAK ZWIERZĘ NIE IDŹ NIE RÓB TEGO  Z NIM ZERWIJ Z NIM KONTAKT TERAZ I NIE WIERZ W MIŁE SŁÓWKA ŻADNEMU MĘŻCZYŹNIE BO ONI TYLKO WYKORZYSTUJĄ JA NIGDY NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ MUSISZ BYĆ SILNA MĘŻCZYZNI NIE KOCHAJĄ CHCA TYLKO JEDNEGO ONI TYLKO SĄ MILI ŻEBY SEKSU DOSTAĆ A WSZYSTKO MAJĄ GDZIEŚ MOJA RADA:NIE UTRZYMUJ Z NIMI KONTAKTU Z TYMI KTÓRZY MÓWIĄ TAKIE RZECZY O SEKSACH JA TAK ROBIĘ I JESTEM SZCZĘŚLIWA MAM ZGŁOWY FACETÓW

Gość Gość gość
1 minutę temu, Gość GOŚĆ napisał:

HEJ ZOSTAW GO JEST JAKIŚ ZBOCZENIEC ZEZWIERZĘCONY ON CIEBIE NIE BĘDZIE KOCHAĆ BO SKESY TO NIE MIŁOŚĆ TYLKO WYKORZYSTYWANIE SIĘ DO SEKSU DO CHORYCH ŻĄDZ NIE MA W NICH I ON NIE POTRAFI KOCHAĆ ON JEST JAK ZWIERZĘ NIE IDŹ NIE RÓB TEGO  Z NIM ZERWIJ Z NIM KONTAKT TERAZ I NIE WIERZ W MIŁE SŁÓWKA ŻADNEMU MĘŻCZYŹNIE BO ONI TYLKO WYKORZYSTUJĄ JA NIGDY NIE DAŁAM SIĘ NABRAĆ MUSISZ BYĆ SILNA MĘŻCZYZNI NIE KOCHAJĄ CHCA TYLKO JEDNEGO ONI TYLKO SĄ MILI ŻEBY SEKSU DOSTAĆ A WSZYSTKO MAJĄ GDZIEŚ MOJA RADA:NIE UTRZYMUJ Z NIMI KONTAKTU Z TYMI KTÓRZY MÓWIĄ TAKIE RZECZY O SEKSACH JA TAK ROBIĘ I JESTEM SZCZĘŚLIWA MAM ZGŁOWY FACETÓW

Dobrze piszesz. Autorka musi zrozumieć, ze mężczyzna powie wszystko, dosłownie wszystko to co chcesz usłyszeć, żebyś tylko się przed nim rozłożyła a jak dasz mu to czego on chciał to są dwie opcje: będzie przychodził do Ciebie od czasu do czasu na spuszczenia z kija bądź od razu porzuci. Tylko naiwne i tępe kobiety dają facetom sie wykorzystywać. 

6 minut temu, Gość Aaaaa napisał:

A jak mnie zostawi po tym jak zabierze mi moje dziewictwo? Jak będę mogła po czymś takim dalej żyć bez mojej czystości? Wtedy będę musiała go zniszczyć, żeby sam skończył...

Niby czemu on ma ci coś zabierać?  Ty sama pozbądź się dziewictwa, bo to wyraźnie cię blokuje.  Zrób to z pełną świadomością, nie licząc na to, że on już bedzie z tobą na zawsze.

Może po takich twoich tekstach on boi się,  że będziesz jak kłoda leżała w łóżku, że seks będzie dla ciebie tylko przykrym obowiązkiem.  A seks jest ważnym elementem w życiu.  Udany seks cementuje małżeństwa, brak lub kiepski seks, powoduje frustrację, niezadowolenie.

Ale jeśli już  się zdecydujesz, /czego ci życzę/  to zabezpiecz się.   Lepiej by z tego pierwszego razu, nie było ciąży.

Gość Gość gość
2 minuty temu, Dana napisał:

Niby czemu on ma ci coś zabierać?  Ty sama pozbądź się dziewictwa, bo to wyraźnie cię blokuje.  Zrób to z pełną świadomością, nie licząc na to, że on już bedzie z tobą na zawsze.

Może po takich twoich tekstach on boi się,  że będziesz jak kłoda leżała w łóżku, że seks będzie dla ciebie tylko przykrym obowiązkiem.  A seks jest ważnym elementem w życiu.  Udany seks cementuje małżeństwa, brak lub kiepski seks, powoduje frustrację, niezadowolenie.

Ale jeśli już  się zdecydujesz, /czego ci życzę/  to zabezpiecz się.   Lepiej by z tego pierwszego razu, nie było ciąży.

Ty piszesz jak jakaś prostytutka! Porządna kobieta chce oddać się tylko jedenemu mężczyźnie! Dziewictwa trzeba się pozbyć? Pozbyc się honoru? Odddac go? A idź w ...u z tymi swoimi radami, uległa ... 

Gość gość

Dana - autorka ma inne podejscie do seksu i zrozum to. Dla niej to pewna deklaracja, dla Ciebie po prostu przyjemny czas, rozumiem Twoje podejscie i wg. mnie nie ma sensu napierac na dziewczyne bo to jej zaszkodzi, a dodatkowo jak byla by ciaza?

Gość Piescioch
17 godzin temu, Gość asia napisał:

Cześć,

Mam 25 lat, jestem jeszcze dziewicą, po prostu czekam na kogoś kogo pokocham i on pokocha mnie.

Spotykam się 3 miesiące z mężczyzną 26lat, jestem zakochana, on .. mówi że nie jest pewien tego co czuje.

Nalega na seks, twierdząc że wtedy na pewno się zakocha.

Po takich słowach dziwnie się czuję i jakoś nie jestem przekonana czy tak będzie.

Chyba najpierw się kogoś kocha a potem jest seks?

Widzisz  Asiu jestem jeszcze lepszy od niego! Ja już potrafię fajną laskę po dwóch godzinach kochać. Kocham ją bardzo! Trochę mi szkoda że rano mi ta miłość przechodzi :( Zawsze rano by się upewnić jeszcze raz ją kocham, niestety dochodzę do wniosku że to nie ta :(

Gość Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Dana - autorka ma inne podejscie do seksu i zrozum to. Dla niej to pewna deklaracja, dla Ciebie po prostu przyjemny czas, rozumiem Twoje podejscie i wg. mnie nie ma sensu napierac na dziewczyne bo to jej zaszkodzi, a dodatkowo jak byla by ciaza?

To przez takie rozwiązłe kobiety mężczyźni tak zle traktują wszystkie kobiety. Ona pewnie uległa i na wszystko im pozwala itp. Dlatego faceci nie chcą się żenić, bo po co, skoro taka Dana od razu złapie do mordy ...a 

Gość GOŚĆ
28 minut temu, Gość Aaaaa napisał:

SEKSY TO ZEZWIERZĘCENIE I WCALE NIE CZAS NIE MA CZASU NA TO TO ZEZWIERZĘCENIE WYKORZYSTYWANIE SIĘ DO CHORYCH ŻĄDZ CHORE JAKIEŚ STRASZNE ALBO ANTYKONCEPCJA JAKEIŚ NISZCZENIE PŁODNOŚCI TO JAK ABORCJA JAKEIŚ CHORE EGOISTYCZNE ZABEZPIECZANIE SIĘ PRZED POCZĘCIEM CHORE TO JEST ZEZWIERZĘCENIE TO JEST TYLKO WYMÓWKA BY ROBIĆ GŁUPOTY SEKSY TO KURESTWO JAK R   BURDELU I ZEZWIERZĘCENIE I GWAŁTY PEDOFILIA NIEDOPASOWANIA ITD PRZECIEŻ TO CHORE WULGARNE

1 minutę temu, Gość Gość gość napisał:

Ty piszesz jak jakaś prostytutka! Porządna kobieta chce oddać się tylko jedenemu mężczyźnie! Dziewictwa trzeba się pozbyć? Pozbyc się honoru? Odddac go? A idź w ...u z tymi swoimi radami, uległa ... 

To trzymaj tą swoja czystość, do końca swych dni.  Będziesz umierała stara, zgrzybiała, samotna,,,,ale czysta.

Znałam taką babkę, 36  lat, nadal samotna, ale "czysta" I jakoś nikt się nią nie interesował.

Był program Ewy Drzyzgi  w TV,  gdzie spotkały się różne pary o podobnych zapatrywaniach na temat cnoty. Do programu wybrano tych, co zachowali dziewictwo przed ślubem.  Okazało się, ze niektórzy byli cnotliwymi zarówno przed, jak i po ślubie.  Nie potrafili współżyć. Dlatego tez piszę o blokadach, które powstają, jeśli  zbyt mocno angażujemy się w to, by być "czystym"

Gdyby choć obie strony miały podobne podejście, to nie byłoby nic złego.  Ale zwykle to tylko jedna osoba z pary, miała takie opory.

Gość Gość gość
1 minutę temu, Dana napisał:

To trzymaj tą swoja czystość, do końca swych dni.  Będziesz umierała stara, zgrzybiała, samotna,,,,ale czysta.

Znałam taką babkę, 36  lat, nadal samotna, ale "czysta" I jakoś nikt się nią nie interesował.

Był program Ewy Drzyzgi  w TV,  gdzie spotkały się różne pary o podobnych zapatrywaniach na temat cnoty. Do programu wybrano tych, co zachowali dziewictwo przed ślubem.  Okazało się, ze niektórzy byli cnotliwymi zarówno przed, jak i po ślubie.  Nie potrafili współżyć. Dlatego tez piszę o blokadach, które powstają, jeśli  zbyt mocno angażujemy się w to, by być "czystym"

Gdyby choć obie strony miały podobne podejście, to nie byłoby nic złego.  Ale zwykle to tylko jedna osoba z pary, miała takie opory.

Dlaczego mam być zagrzybiala? To zazwyczaj kobiety które współżyją latają do lekarzy z różnymi infekcjami, ale zdarza się tez grzybica itp. Od silnych leków np. Antybiotyków.

duzo kobiet tu pisze, ze maja mężów a czuje się samotne. Jeśli Ty nie potrafisz dać sobie sama miłości i ciepła to nikt Ci tego nie da 

Gość GOŚĆ

NAJEPIEJ ŻYJĄ BIAŁE MAŁŻEŃSTWA BEZ SEKSU W ZGODZIE PO 20LAT BEZ ZDRAD W ZGODZIE PO BOŻEMU BÓG ICH PROWADZI CUDOWNĄ NIEIWNNĄ MIŁOSCIĄ A SEKSY OD DAWIEN DAWNA WIADOME ŻE PSUJĄ PSYCHIKĘ I ZDROWIE FIZYCZNE DUŻO JEST PRZYKŁĄDÓW ŻE SEKSY NISZCZĄ ZDROWIE CIAŁO PSYCHIKĘ I DUSZĘ  BO TO ZEZWIERZĘCENIE I KURESTWO STRASZNE ŻE LUDZIE KIERUJĄ SIĘ ZEPSUCIE MORALNYM I NIE W  NICH NORMALNOŚCI WSZYSTKO WMÓWIĄ NP.PALENEI PAPIEROSÓW ŚMEIRDZĄCE ITD A PALĄ A JEST NIEZDROWE ZŁE ZGORSZENIEM NISZCZY PŁUCA ŚMIERDZI TOŻ TO DYM TAK SAMO SEKSY ROBIĄ A NIE ZNACZY ZE JAK KTOŚ COŚ ROBI TO DOBRZE ROBI I ŻE TO DOBRE BO LUDZIE MOGĄ ZABIJAĆ KRAŚĆ ITD ALE CZY TO JEST DOBRE????NIE!!!!!!1TRZEBA MIEĆ SWÓJ ROZUM UWIERZCIE W SEKSIE TO ZŁO BO KOBIERY W BURDELU ZNACHODZĄCE WYMÓWKI BY USPRAWIEDLIWIĆ SWE ZŁO CZYLI SEKSY A MĘŻCZYZNA KTÓRY JEST JAK ZWIERZĘ I NIE KOCHA SWOJEJ ŻONY TYLKO WYZYWA JĄ GWŁCI CO NOC CHCE TYLKO SEKSU ALBO WOGLE JJE NIE KCIHA JAK NIE CHCE SEKSU JUŻ 5LAT NIE WYTRZYMA A TO MALUTKO NORMALNY CZŁOWIEK PANUJE NAD TYM BO NIE JEST ZWIERZĘCENIEM ZWIEERZĘTA NIE PANUJĄ BO NIE MAJĄ W PEŁNI WYKSZTAŁCONEGO ROZUMU CZYLI SEKSY TO BEZROZUMIE I CHORE

8 minut temu, Gość Gość gość napisał:

To przez takie rozwiązłe kobiety mężczyźni tak zle traktują wszystkie kobiety. Ona pewnie uległa i na wszystko im pozwala itp. Dlatego faceci nie chcą się żenić, bo po co, skoro taka Dana od razu złapie do mordy ...a 

A ja właśnie żałuję, że nie zastanawiałam się nad tymi sprawami.  A powinnam,  bo seks w małżeństwie jest ważny, a nam się nie układało.

A przed chwilą czytałam tu inne posty dziewczyn, które właśnie takie problemy mają i myślą o rozwodzie.  Głównie tu chodzi o to, że mąż wkłada, parę sekund i koniec...a dziewczyna nie ma żadnej przyjemności. Wg was, to są prostytutki?

Gość mmm

mam taką Danę do wyrka , nawet jak piszę o niej to mi staje taka jest dobra w tym .

Gość Damiano white

Ja tam lubie łatwe dziewczyny typu Dana....nie musze starac....wszystko dostaje...w luzku wyszkolona....

Gość Malutka
2 godziny temu, Gość O bozeee napisał:

Przecież on chce tylko zaliczyć Cię i uciec. Jak mu dasz to będziesz tego bardzo żałować. Jak się nie zakochał to już to nie nastąpi. 

Dokładnie, autorko nie będz głupia! Jak masz honor i mózg to sama mu ,,podziekujesz za współpracę" po takim ultimatum i olejesz go.

Gość gosc - no po co ci to?

Jesteś wartosciową dziewczyną i widzę z tego co napisałaś, że pragniesz prawdziwej Miłości. Seks dla przyjemnosci  i dla zabawy, jaki promuje lola to zupełnie inna droga. Nie sluchaj jej mimo,że wyraża swoje opinie ex catedra. To nie jest droga do wielkiej miłosci, nie. Seks wiąże zwłaszcza kobietę emocjonlnie i może sprawić, że zdecydujesz się być na całe życie z niewlaściwą osobą. Jacek Pulikowski ciekawie mowi o tym na yt. Czekanie do ślubu z najgłebszymi wyrazami miłości zapewnia o obojgu czystośc spojrzenia, decyzji, uczenie sie tak ważnej miedzy młodymi i starszymi komunikacj,ale także -bagatelka- uczy szacunku do siebie nawazajem, czekana na siebie,cierpliwości wydaje się że także istotnych 🙂 w małżeństwie.

Z serca życzę Ci, zeby Twoje zycie potoczyło się tak, jak tego pragniesz.. 

Gość Jadzka

Mialam kontakt z pewnym facetem.On dazyl do seksu,powtarzal ze to nas zblizy itp.Dodam ze nie znalismy sie prawie wcale.Nalegal na seks.Wlasciwie,nie bylo czuc wiekszego zainteresowania osobowoscia.Gdy mowilam mu,ze takie cos mi nie odpowiada,ze chce go lepiej poznac,oskarzyl mnie ze mam sie szanowac.To on dazyl do seksu,a na koncu obrocil kota ogonem.

Ja bym na to nie poszla.

Gość Gosc

Hultaj gej i dddebbbil