Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Johna

badanie rynku seksualnego

Polecane posty

Jakiś czas temu potrzebowałam bardzo seksu - zdarza się. Jestem wolna, niezależna i nie mam stałego partnera. Trochę za namową koleżanki zamieściłam anons w popularnym portalu ogłoszeniowym. Bardzo wprost napisałam czego oczekuję: relacji tylko seks bez zobowiązań

odpowiedzi całe mnóstwo ale zaskoczyło mnie że faceci w to nie wierzą???

nawet jak dochodzi do spotkania (nie z każdym chcę, nie z każdym się dogaduję) to do końca nie dowierzają że chodzi tylko o seks!

Czy to takie dziwne że kobieta oczekuje czystej relacji opartej tylko na seksie?

Nie potrzebuję niczego innego, tylko kochanka ... 

A może to zbyt wiele dla faceta ... bo musi się bardziej w łóżku postarać a nie tylko połowę gry wstępnej odwalić nad nędzną lurą w kawiarni ględząc bzdury o kolorze moich oczu ...

Gość Adr

Aktualnie na portalach randkowych trzeba podejść do innych z dużym dystansem. Sam próbowałem "upolować" jakąś dziewczynę na spotkanie albo na zabawę przez kamerke

Wyszło na to że 2/4to prostytutki a 1/4 to dziewczyny które fajnie ok a potem nie odpisują robi lub wypowiadają się bez oznak kultury z przekonaniem że stać je na każdego i nie chce im siemarnowac czasu. 

A i bym zapomniał o oszustkach. Żywej reklamie co to niby za zalogowanie się zrobiła ciebie pokaż na sky. Pe 🤣

Więc niema się co dziwić że jesteś coraz bardziej ostrożni do kogo podbijamy

30 minut temu, Gość Adr napisał:

" 1/4 to dziewczyny które fajnie ok a potem nie odpisują robi lub wypowiadają się bez oznak kultury z przekonaniem że stać je na każdego i nie chce im siemarnowac czasu. 

I to takie dziwne dla faceta? Że kobieta dyktuje warunki? Że mówi wprost że nie odpowiada jej wygląd faceta i nie ma ochoty na dalsze kontynuowanie rozmowy? Albo nie ma ochoty na bezsensowną pisaninę tylko woli od razu spotkać się w realu?
Pewność siebie i niechęć do marnowania czasu na rozmowę z kimś z kim już po zdjęciu wiem że nie mam ochoty na seks z danym osobnikiem.

A może tak naprawdę nie czujecie się wtedy łowcami a zwierzyną

Gość Angela 29

Johna ssij palę 😛