Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaMar

Jak zwykle zawiodłam się na facecie, dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie bronię ciólku pier.dolo.ny tylko pokazuję waszą hipokryzjęi jad, twoja dziewczyna to? Wyraźnei napisałam że taki koleś tez mnie nie kręci więc speirtalaj, i w moich oczach nic nie reprezetuje, jedno i to samo on czy ona, 

Jestem kobieta, tępa strzalo. On to zwykli rOchacz, ale ona sama dała mu się wykorzystac. Jest jeszcze gorsza od niego

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie bronię ciólku pier.dolo.ny tylko pokazuję waszą hipokryzjęi jad, twoja dziewczyna to? Wyraźnei napisałam że taki koleś tez mnie nie kręci więc speirtalaj, i w moich oczach nic nie reprezetuje, jedno i to samo on czy ona, 

Wtrącę się, ty jesteś kobietą?? Wrzątku z czajnika trzeba ci do gęby wlać i wyparzyć pysk.

Gość Klaus
8 minut temu, Gość gość napisał:

Rozumiem jak męzczyzna tak robi to godności mu przybywa, a idzcie wszyscy na chvj , jak już to oboje tacy sami, napadliscie na nią ze swoim jadem, kobieta ma się szanować a on kurfa to co

W du..ie mam jego godność. 

Facet chciał zaliczyć i zaliczył 

Ona chciała mieć faceta i miała co prawda na chwilę ale miała.

Ale to Ona się żali nie On.

Więc to ona nie osiagneła swojego celu a on osiągnął, wiec co masz do faceta. On o twoje zdanie nie prosi. 

A czy on jest taki czy inny to kwesta podejścia. Dla mnie jest szmaciarz ale dla innych kobiet będzie bogiem do 2sexu i będą trzymały boże stopy. Dla ciapowatych facetów będzie nauczycielem. Ale tak jak pisałem to nie on ma problem z kobietami.

Gość gość

Facet latwy, ale ty tez. Nie ma w tym nic zlego, ale zrobilas sobie konto na portalu od szukania przygod na jedna noc i jestes zaskoczona, ze facet nie szukal nikogo na stale. I tak,masz prawi miec wymagania. Tylko jak nikogo nie mozesz przy sobie zatrzymac to znaczy, ze poza uroda nie masz wiekszych zalet w oczach tych facetow.

Gość Gość

No i teraz na hura, bo autorka się puszcza. Miała ochotę, to się z nim przespała. Tyle. Przynajmniej poszła z kimś przystojnym i zadnabym, z kim miała fajny kontakt, a nie z "Sebkiem" w sandałach i białych skarpetach. Fakt, błędem było zakładać, że skoro poszła z nim do łóżka, to od razu będą z tego związki i inne takie. Na takich portalach można spotkać różny przekrój ludzi: jeden chce przygody, drugi chce poważnych relacji, trzeci chce tylko rozmów, czwarty nie wiadomo czego jeszcze. Nie jest powiedziane, że każdy tam to zbok i ruchawica. Autorko, mogę jedynie dodać, że możesz się cieszyć, że nie zawracał Ci głowy przez kilka miesięcy i nie wciskał kitów, że mu na Tobie zależy.

Gość Gosc

A największą mentalną szmatą to jesteś ty bo wylewasz na dziewczynie frustracje swoje koniotrzepie pie.do.lo.ny! Tacy święci kurva! Właśnie widać jak gnoic lubisz, Masz ode mnie więc to samo gnido ludzka. Zapewne katolik, ojciec polski tfuuu

Jestem kobieta, tępa strzalo ile razy mam Ci to pisać? Katolicy zachowuje się właśnie jak Ty rOchaja się ze wszystkimi a później swieci. Co? Dajesz jak autorka i biedna nie możesz złapać żadnego frajera? Naprawdę przykre haha

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem kobieta, tępa strzalo. On to zwykli rOchacz, ale ona sama dała mu się wykorzystac. Jest jeszcze gorsza od niego

Ty jestes najgorszy, hipokryzja to najgorsze co może być,  zakompleksion gnido ludzka udająca moralnie wyższą, widac że ciebie nikt nei szanował jako kobiety a teraz sobie odbijasz, żal mi ciebie 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem kobieta, tępa strzalo ile razy mam Ci to pisać? Katolicy zachowuje się właśnie jak Ty rOchaja się ze wszystkimi a później swieci. Co? Dajesz jak autorka i biedna nie możesz złapać żadnego frajera? Naprawdę przykre haha

Tak daję kazdemu....naprawde ktoś cię ostro gnoił że teraz sobie odbijasz na innych, wmoili ci że jesteś govno warta i chodzisz przekazujesz dalej, najgorszy sort człowieka jaki moze chodzić po swiecie...

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

No i teraz na hura, bo autorka się puszcza. Miała ochotę, to się z nim przespała. Tyle. Przynajmniej poszła z kimś przystojnym i zadnabym, z kim miała fajny kontakt, a nie z "Sebkiem" w sandałach i białych skarpetach. Fakt, błędem było zakładać, że skoro poszła z nim do łóżka, to od razu będą z tego związki i inne takie. Na takich portalach można spotkać różny przekrój ludzi: jeden chce przygody, drugi chce poważnych relacji, trzeci chce tylko rozmów, czwarty nie wiadomo czego jeszcze. Nie jest powiedziane, że każdy tam to zbok i ruchawica. Autorko, mogę jedynie dodać, że możesz się cieszyć, że nie zawracał Ci głowy przez kilka miesięcy i nie wciskał kitów, że mu na Tobie zależy.

Sorry, ale to z kim to nie ma znaczenia bo potraktowla ja tak samo jak sebik. Sama jest sobie winna bo takich sobie facetow wybiera. Nie pomysli, ze przystojny, zadbany facet w nowiutkim mercedesie moze miec lepsza partie do zwiazku niz kelnerka z tindera 

Gość Gosc

Ty jestes najgorszy, hipokryzja to najgorsze co może być,  zakompleksion gnido ludzka udająca moralnie wyższą, widac że ciebie nikt nei szanował jako kobiety a teraz sobie odbijasz, żal mi ciebie 

Człowiek musi sam siebie szpanować. Ty najwidoczniej tego nie potrafisz o teraz mi chcesz wmówić jakieś dziwne rzeczy. Idź dawać dOpy jak autorka, bo widać, ze jesteś taka sama jak ona. 

Gość CzarnaMar

ohoho widze, że wylew bulwersacji na forum, ale tego się spodziewałam

pytacie, czemu dałam mu tak szybko? bo po prostu mnie też mega pociągał, on do tego dążył, było fajnie  no i poszło..., na co miałam czekać? na gwiazdkę? podejrzewam, że jakbym go przetrzymywała miesiąc albo dłużej to by sobie darował..

a tak swoją drogą to wydaje mi się, że on ma dziewczynę na stałe, bo zakazał dzwonić do siebie kiedy jest w domu, nie zabrał mnie do siebie, sciemniając, że teraz jego chora siostra tam leży itp...

według mnie też się we mnie zauroczył, bo to było widać, tylko z racji tego, że ma żone/dziewczynę to nie chciał dalej tego ciągnąc... troche to smutne, ale takie jest życie :/ a ja podejrzewam, że długo nie poznam już faceta, który mnie tak zauroczy

Gość gość

Autorko ciesz się że spiertolił szybciej niż później i tyle   w temacie 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Człowiek musi sam siebie szpanować. Ty najwidoczniej tego nie potrafisz o teraz mi chcesz wmówić jakieś dziwne rzeczy. Idź dawać dOpy jak autorka, bo widać, ze jesteś taka sama jak ona. 

czemu sie tak do niej przyjepałaś...ja sama bym tak nei zrobiła co nie znaczy że mam kogoś gnoić gnido ludzka...ty robisz z jakichś względów to z rozkoszą 

Gość gość

Rzeczywiście wspaniały z niego mężczyzna nie ma co.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

czemu sie tak do niej przyjepałaś...ja sama bym tak nei zrobiła co nie znaczy że mam kogoś gnoić gnido ludzka...ty robisz z jakichś względów to z rozkoszą 

Ja tylko napisałam prawdę o niej. Ona robi z siebie jakas księżna co mnie strasznie bawi a jest zwykla dajka 

Gość Malutka
2 minuty temu, Gość CzarnaMar napisał:

pytacie, czemu dałam mu tak szybko? bo po prostu mnie też mega pociągał, on do tego dążył, było fajnie  no i poszło..., na co miałam czekać? na gwiazdkę? podejrzewam, że jakbym go przetrzymywała miesiąc albo dłużej to by sobie darował..

a tak swoją drogą to wydaje mi się, że on ma dziewczynę na stałe, bo zakazał dzwonić do siebie kiedy jest w domu, nie zabrał mnie do siebie, sciemniając, że teraz jego chora siostra tam leży itp...

według mnie też się we mnie zauroczył, bo to było widać, tylko z racji tego, że ma żone/dziewczynę to nie chciał dalej tego ciągnąc... troche to smutne, ale takie jest życie 😕 a ja podejrzewam, że długo nie poznam już faceta, który mnie tak zauroczy

No to pokazalas jaka glupia jestes, mimo ze widzialas ,,lampki ostrzegawcze" np takie ze nie chcial żebyś dzwoniła to i tak z nim się przespalas licząc na związek. Co innego gdybyś potraktowała to tylko jako przygodę, ale Ty mialas jeszcze nadzieję. Wbij to sobie do głowy ze łatwych kobiet się Nie szanuje i właśnie mogloby być odwrotnie, jakby musiał dłużej poczekać na seks to nabralby szacunku do Ciebie i mógłby się zaangażować. A tak, pokazalas ze się niczym nie roznisz od setek innych które przeleciał, były tak samo latwe zapewne, zatem skorzystał i poszedł. I po czym niby byli widać ze się ,,zauroczyl"? Bo głęboko patrzal Ci w oczy, przytulal i całował? Tez mi wielka sztuka przy ladnej kobiecie. Każdy to potrafi, nie rozsmieszaj mnie 

Gość zaskoczony gość
29 minut temu, Gość Malutka napisał:

Niestety, taki przystojniak ma pewnie seks na skinienie palcem czy u Ciebie czy u innych, pewnie inne tak samo szybko lądowały z nim w łóżku i on juz jest tym znudzony, może chciałby pozdobywać, a Ty się dla niego okazalas tak samo łatwa jak inne

Jeśli chodzi mu o sam fakt zdobywania, to nawet jeśli trzymałaby go rok z dala od łóżka, to on i tak by się ulotnił po pierwszym zbliżeniu. Co więcej, miałby dziką satysfakcję, bo miałby świadomość, że prędzej czy później każda mu ulegnie. Jeśli złapali fajny kontakt, to pewnie przyciągnęła go czymś z osobowości, więc to, że szybko poszli do łóżka, nie przekreśla jako kandydatki na dziewczynę. W tym przypadku przekreślona jest KAŻDA kobieta, bo to jest taki typ faceta.

Gość gość

On dopiero zasługuje na potępienie, ale dopóki właśnie społeczeństwo będzie takie jak widac to oni niczego się nei naucza, wszyscy potępią laskę chociaż ona nie zdradząła nikogo, wspaniali Polacy bu hahah banda pieprzonych hipokrytów.

Gość CzarnaMar

Dobra ja uciekam na uczelnie, dzięki za wszystkie odpowiedzi, te mniej przychylne również :)  wy tutaj ublizacie, smiejecie się itp a ja naprawdę mam problem..., bo nie mogę sobie znaleźć faceta do którego "czuje to coś", po co mi przecietniak, którego moge miec na skinienie palcem i mnie nie podnieca? ja chce wlasnie takiego.... a tacy robią takie rzeczy jakie robią, chyba, że ma się farta. No coz, z delikatnie złamanym serduszkiem uciekam na zajęcia, czesc wam

Gość Klaus
3 minuty temu, Gość CzarnaMar napisał:

według mnie też się we mnie zauroczył, bo to było widać, tylko z racji tego, że ma żone/dziewczynę to nie chciał dalej tego ciągnąc... troche to smutne, ale takie jest życie 😕 a ja podejrzewam, że długo nie poznam już faceta, który mnie tak zauroczy

Kochana a wiesz że zemsta smaluje na zimno

Dlaczego mu nie zrobisz po górkę? Ty masz wyrzuty itp a on co ma wygraną w lotto.

Jestem facetem ale jak bym był na twoim miejscu zrobił bym tak by mu się odechciało takich numerów. 

Zrób wszytko by "chora siostra" się o tym dowiedziała. A co zrobi "siostra" to jej sprawa.

Gość Gosc

On dopiero zasługuje na potępienie, ale dopóki właśnie społeczeństwo będzie takie jak widac to oni niczego się nei naucza, wszyscy potępią laskę chociaż ona nie zdradząła nikogo, wspaniali Polacy bu hahah banda pieprzonych hipokrytów.

Gdyby nie takie „kobiety” jak autorka to faceci nie mieliby możliwości  i korzystania z chwilowych worów na  spermę. 

Gość gość

Jeszcze do tej larwy co pisała o szanowaniu...nie wazne jak ja bym szanowała siebie wyrocznio to jak się trafi na chvja to nic nie pomoże. Ale twoje czarno białe postrzeganie świata chyba i tak niewiele jest w stanie pojąć. I dobrze ktos napisał, taki typ faceta!

Gość Klaus
8 minut temu, Gość gość napisał:

Rzeczywiście wspaniały z niego mężczyzna nie ma co.

W jego oczach na 100000000% jest z siebie zadowilony i dumny. Nawet będzie mógł opowiadać jaką to okazję wyrawał na wyprzedaży w super cenie. Bo dla niego ta dziewczyna to jak torebka lub bluzeczka na wyprzedaży czyli OKAZJA.

Gość gość

A ja mysle, ze mylisz zauroczenie z pozadaniem. To co ty nazywasz zlapaniem kontaktu, dla niego pewnie bylo fajnym spedzaniem czasu. Nie z toba jako osoba, tylko mloda, atrakcyjna kobieta. Pewnie nawet nie tylko z toba. Tym bardziej jak ma kogos i byl nastawiony tylko na seks. Teraz sobie wmawiasz bo boli cie, ze widzial w tobie tylko okazje

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Gdyby nie takie „kobiety” jak autorka to faceci nie mieliby możliwości  i korzystania z chwilowych worów na  spermę. 

Brawo Ty! Zamiast walić, lepiej do wora .

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

przykro mi że mezczyźni w twoim otoczeniu nie używają mózgu, ale możesz zmienić bieg historii swojego rodu, pamiętaj!

Gość gość
2 minuty temu, Gość Klaus napisał:

W jego oczach na 100000000% jest z siebie zadowilony i dumny. Nawet będzie mógł opowiadać jaką to okazję wyrawał na wyprzedaży w super cenie. Bo dla niego ta dziewczyna to jak torebka lub bluzeczka na wyprzedaży czyli OKAZJA.

jak on czerpie jakąś chora satysfakcję to ma coś z banią nie tak, i zapewne już się nei zmieni bo się zatrzymał gdzies w rozwoju bardzo dawno temu

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

przykro mi że mezczyźni w twoim otoczeniu nie używają mózgu, ale możesz zmienić bieg historii swojego rodu, pamiętaj!

Na ten temat to możesz podyskutować z autorka, bo ona jest właśnie takim worem. Zrób dyskusje z worem na spermę 

Gość gość

Ty chcesz takiego bo mierzysz wysoko ponad swoja lige. Zastanow jest. Studiujaca kelnerka, tylko tyle, ze atrakcyjna. Takich kobiet jest na peczki. Po co mialabys byc temu facetowi? Co masz takiego, poza uroda ktora ma duzo mlodych kobiet?

Gość gość

Dałaś się wydu...yć po tygodniu i dziwisz się że cię olał? On pewnie następne imię w kalendarzu napisał ;)