Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona

Zostawił mnie po pierwszym seksie

Polecane posty

Gość oczywiscie
1 minutę temu, Gość muminekkk napisał:

kazdy powienien zajac sie wlasnymi grzechami

Jak najbardziej, dlatego zajmij się swoimi. Tylko nie wiem dlaczego mam być z dala od kościoła? Jesteś świadkiem jehowy, czy jakimś innym sekciarzem???

Gość gość

Rozbijanie kościoła to jest duzo większy grzech niż nazwanie kogoś szlorą. Swoją drogą ciekawe dlaczego muminek jej tak broni. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Rozbijanie kościoła to jest duzo większy grzech niż nazwanie kogoś szlorą. Swoją drogą ciekawe dlaczego muminek jej tak broni. 

Bo to jest pewnie jego prowokacja. Albo kogoś z jego rodziny. 

Gość Bicu
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A jakby puściła się z Polakiem to by było ok? 

Ten cygański grubas to może się puścić co najwyżej z wibratorem z allegro.Przestańmy karmić trola.

Gość gość
55 minut temu, KsioncChrabonszcz napisał:

Wiem co teraz przechodzisz. Mi kiedyś Wałęsa powiedział, że mi da sto milionów. Zostaliśmy wy/ru/cha/ni.

😂😉😜🙂🤨😂😉😜🙂🤨

Gość Gość

Bicu, a Ty coś się tak przyczepił tej Cyganki? Kosza Ci dała czy co? Bo widzę, że masz jakiś straszny ból d/u/p/y. 

A może każdy stary, sfrustrowany prawiczek tak ma? 

Gość przegość
1 godzinę temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Poznałam chłopaka z Ukrainy pół roku temu. Trzy dni temu straciłam z nim dziewictwo, a on teraz się do mnie nie odzywa, nie odbiera moich telefonów, nie mam z nim kontaktu. Nie wiem co teraz mam robić. Jest mi tak źle. Mówił, że mnie kocha, obiecywał ślub. Moje życie nie ma sensu bez niego. 

A kto Ci Drogie Dziecko nabił do głowy, że po seksie to się trzeba wiązać na stałe? Przez pół roku handlowałaś seksem, a teraz jesteś bardzo zdziwiona, że nie wyszło? Myślałaś, że się z tobą ożeni za ten seks? Nigdy nie zrozumiem kobiecej logiki.

Gość Bicu

Bicu, a Ty coś się tak przyczepił tej Cyganki? Kosza Ci dała czy co? Bo widzę, że masz jakiś straszny ból d/u/p/y. 

Bo cyganka miała obsesję ba punkcie Ukraińców a wieśniara Paulina która z tych dwóch bab jest bardziej jébnięta miała obsesję na punkcie ruskich. Prosta dedukcja.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Bicu napisał:

Bo cyganka miała obsesję ba punkcie Ukraińców a wieśniara Paulina która z tych dwóch bab jest bardziej jébnięta miała obsesję na punkcie ruskich. Prosta dedukcja.

Kto to jest Paulina i dlaczego wiesniara? 

Gość gość
Przed chwilą, Gość przegość napisał:

A kto Ci Drogie Dziecko nabił do głowy, że po seksie to się trzeba wiązać na stałe? Przez pół roku handlowałaś seksem, a teraz jesteś bardzo zdziwiona, że nie wyszło? Myślałaś, że się z tobą ożeni za ten seks? Nigdy nie zrozumiem kobiecej logiki.

Umiesz czytać? Nie. Pół roku temu to go poznała......Wróć i czytaj pierwszy post.

Gość Bicu

Kto to jest Paulina i dlaczego wiesniara? 

Bo ma wiejską gębę,  pisała że nazywa się paulina. 

Gość przegość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Umiesz czytać? Nie. Pół roku temu to go poznała......Wróć i czytaj pierwszy post.

No przecież mówię. Od pół roku macha mu tyłkiem przed oczami i zdziwiona że jak mu dała to sobie poszedł. Też bym poszedł jakbym miał tyle czekać.

Gość gość
10 minut temu, KsioncChrabonszcz napisał:

Ważne, że zaru/chał. Na ch/uj się zagłębiać?

Ksionc takiiii przystojny  😉 Jak parafianki chodzą koło  księnca  to też handlują  seksem ? No niechże coś ksionc powie.Temu wyżej😂

Gość gość
21 minut temu, Gość przegość napisał:

No przecież mówię. Od pół roku macha mu tyłkiem przed oczami i zdziwiona że jak mu dała to sobie poszedł. Też bym poszedł jakbym miał tyle czekać.

On to miał tam kilka co ino czekał aż dadzą😂Ten ukrainiec.

Gość gość
23 minuty temu, Gość przegość napisał:

To trzeba brać i brać a nie iść w siną dal.

3 godziny temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Poznałam chłopaka z Ukrainy pół roku temu. Trzy dni temu straciłam z nim dziewictwo, a on teraz się do mnie nie odzywa, nie odbiera moich telefonów, nie mam z nim kontaktu. Nie wiem co teraz mam robić. Jest mi tak źle. Mówił, że mnie kocha, obiecywał ślub. Moje życie nie ma sensu bez niego. 

zaliczył i prysnął, dlatego przed ślubem nie dawaj szpary, nauczka na przyszłość, sprawdź czy nie zaciążyłaś 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A jakby puściła się z Polakiem to by było ok? 

moje pytanie dlaczego daje dvpy przed ślubem?? nie ważne komu

2 godziny temu, Gość przegość napisał:

nie można zrozumieć czegoś czego nie ma ;)

Gość Gość

ta od ruskich razem z ta od ukraincow wieszaly sie na ukraincow w katowickim klubie Marquee Info potwierdzone to na 1000%% te dwie. Milo czyscily ...y gostkom z rosji ukrainy to nie jest pierwsza tego typu akcja tych dwoch to zwykle prostytutki 

Gość przegość
4 godziny temu, samepytania napisał:

zaliczył i prysnął, dlatego przed ślubem nie dawaj szpary, nauczka na przyszłość, sprawdź czy nie zaciążyłaś 

Wręcz przeciwnie. Gdyby mu dała od razu, nie straciłaby pół roku.

Gość Czart

Jak się kłucie to aż miło Was się czyta . 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Czart napisał:

Jak się kłucie to aż miło Was się czyta . 

Naucz się pisać. 

Gość dzidy

głupia ciipa założyła prowo a inne głupie ciipy je łykaja, wszystko łykają do ostatniej kropelki z pałki

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

To Paulinka dała mu kosza. 

I teraz się na niej mści, wyzywa ją i wymyśla różne rzeczy na jej temat. Psychopata 

Gość Ha ha ha
11 godzin temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Nie rozpaczaj, pozbył cię tego balastu. Drugi będzie miał lepiej  ;)

Gość gość
49 minut temu, Gość dzidy napisał:

głupia ciipa założyła prowo a inne głupie ciipy je łykaja, wszystko łykają do ostatniej kropelki z pałki

Wiem że prowo 😂😂😂kto czeka znowóż pół roku ......

Gość Bicu
48 minut temu, Gość Gość napisał:

To Paulinka dała mu kosza. 

I teraz się na niej mści, wyzywa ją i wymyśla różne rzeczy na jej temat. Psychopata 

Chyba sobie kpisz mitomanko, za przystojny i wysportowany jestem dla ciebie.  Ciebie to tylko jakiś stary brzydki pijak może chcieć,  stąd uczepiłaś się tych ruskich tak.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Bicu napisał:

Chyba sobie kpisz mitomanko, za przystojny i wysportowany jestem dla ciebie.  Ciebie to tylko jakiś stary brzydki pijak może chcieć,  stąd uczepiłaś się tych ruskich tak.

Buhahaha. Przystojny i wysportowany 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Z której strony niby.

Ciekawe dlaczego ciągle o niej piszesz, skoro Cię nie  interesuje.

Jesteś żałosnym przegrywem. Nie dziwie sie, że żadna Cie nie chce. 

Z takim podejściem do kobiet to tylko ręka Ci została. Nawet do dmuchanej lalki się nie nadajesz.