Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa

troszkę grubszy chłopak a ja się zakochałam

Polecane posty

Gość Uio

Ty chcesz żeby  facet 180 cm 75 kg ważył?Masz coś z głową kobieto??

Gość aaaa
9 godzin temu, Gość Uio napisał:

Ty chcesz żeby  facet 180 cm 75 kg ważył?Masz coś z głową kobieto??

nie, nie chce żeby tyle ważył, ale po tym chłopaku o którym pisze naprawdę widać że jest większej budowy, a nie "normalnej"... zresztą ja tam myślę że dla jego zdrowia lepiej będzie jak zrzuci troszkę.. a ja mu w tym naprawdę chce pomóc 🙂 

Gość Anna
2 godziny temu, Gość aaaa napisał:

nie, nie chce żeby tyle ważył, ale po tym chłopaku o którym pisze naprawdę widać że jest większej budowy, a nie "normalnej"... zresztą ja tam myślę że dla jego zdrowia lepiej będzie jak zrzuci troszkę.. a ja mu w tym naprawdę chce pomóc 🙂 

Wg mnie facet mierzacy 180cm powinien wazyc od 70 do 80 kg, co w tym dziwnego? 75 to normalna waga dla tego wzrostu. Powyzej to albo przesadne miesnie wspierane anabolikami, albo zwyczajnie tlusciutki pulpet.

Gość aaaa
2 godziny temu, Gość Anna napisał:

Wg mnie facet mierzacy 180cm powinien wazyc od 70 do 80 kg, co w tym dziwnego? 75 to normalna waga dla tego wzrostu. Powyzej to albo przesadne miesnie wspierane anabolikami, albo zwyczajnie tlusciutki pulpet.

no oceniając po tym chłopaku to jestem bliska zgodzenia sie Twoją opinią, bo ten chłopak ważąc 90 kg przy tam wzroście około 1,78m naprawdę przypomina takiego misia 🙂 ale mojego, dlatego bardzo chce mu pomóc...tylko że on mi powiedział że lubi treściwe jedzenie dlatego też pewnie ciężko może nam to iść