Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal ze mna po 8 miesiacach

Polecane posty

Gość gość

Zostawil mnie po 8 miesiacach myslalam ze to ten jedyny rozmawialismy nawet o slubie,poznal cala moja rodzine, wigilie spedzilam z jego rodzina,wlasciwie to zylismy jak stare dobre malzenstwo a on mnie zostawia okolo 2 tygodnie po wigili i po rozstaniu kasuje wszystkie wspolne zdjecia z FB i mnie wyrzucil ze znajomych,co jest z tymi facetami??

Gość Zranionaona

Faceci teraz to duże dzieci. Jakby wybuchła teraz wojna to poddali, by się walkowerem 😕

Gość Xxxx

Ale dlaczego tak?

Gość gośc

Tak mają. Tchórze. Najbardziej mnie śmieszy, że nagłe milczenie niektórzy uznają za lepsze rozwiązanie niż trzy kończące zdania prosto w oczy. U mnie po 1,5 roku  zwiastunem końca było to, ze zamilkł dzień przed moimi urodzinami i nie złożył mi życzeń :D Wiadomo, że zrobiło mi  się przykro, wiec się nie odzywałam i on tez już więcej się nie odezwał :D Kiedyś jeszcze myślałam, że trzeba patrzeć co facet robi a nie co mówi, bo w gębie teraz każdy jest dobry po przeczytaniu poradników uwodzenia, ale nie! Teraz się stara, dba, zabiega, widzisz, ze się angażuje a i tak zniknie bez słowa.

Dajcie spokój...śmiać mi się chce bo co innego

Gość gość

Znaczy to tylko tyle, że zauroczenie minęło i facet stwierdził, że to nie to. 8 miesięcy to bardzo świeży związek więc nie ma co się załamywać. Nauczka na przyszłość, żeby nie planować po kilku miesiącach ślubu.

Gość gość
14 minut temu, Gość gośc napisał:

Tak mają. Tchórze. Najbardziej mnie śmieszy, że nagłe milczenie niektórzy uznają za lepsze rozwiązanie niż trzy kończące zdania prosto w oczy. U mnie po 1,5 roku  zwiastunem końca było to, ze zamilkł dzień przed moimi urodzinami i nie złożył mi życzeń 😄 Wiadomo, że zrobiło mi  się przykro, wiec się nie odzywałam i on tez już więcej się nie odezwał 😄 Kiedyś jeszcze myślałam, że trzeba patrzeć co facet robi a nie co mówi, bo w gębie teraz każdy jest dobry po przeczytaniu poradników uwodzenia, ale nie! Teraz się stara, dba, zabiega, widzisz, ze się angażuje a i tak zniknie bez słowa.

Dajcie spokój...śmiać mi się chce bo co innego

On byl dla mnie taki dobry bardzo sie staral spedzalismy razem kazdy dzien wiem ze zanim sie ze mna zwiazal byla w jego zyciu dziewczyna ktora pusciala sie z jego wrogiem,mowil o niej same zle rzeczy ze jest taka i owaka nie myslalam ze cos do niej czuje ale teraz podejrzewam ze to przez nia mnie zostawil i bedzie chcial z nia byc ;( a wiem to bo dowiedzialam sie ze jej powiedzial ze ma mi sie oswiadczyc w lutym!! i ze kupil juz dla mnie pierscionek zareczynowy! co oczywiscie jest nieprawda! bo mnie zostawil! a nie sie oswiadczyl! wiec chcial tylko wzbudzic w niej zazdrosc albo zobaczyc jej reakcje??sama nie wiem

Gość gość
16 minut temu, Gość gość napisał:

Znaczy to tylko tyle, że zauroczenie minęło i facet stwierdził, że to nie to. 8 miesięcy to bardzo świeży związek więc nie ma co się załamywać. Nauczka na przyszłość, żeby nie planować po kilku miesiącach ślubu.

ale to on zaczal temat o slubie juz po paru tygodniach nazywal mnie swoja malzonka ! i mowil ze jestem jego ostatnia milosc faceci to swinie!

Gość gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

ale to on zaczal temat o slubie juz po paru tygodniach nazywal mnie swoja malzonka ! i mowil ze jestem jego ostatnia milosc faceci to swinie!

Bo może się zauroczył ale nie zakochał, motylki mu uniemożliwiły umiejętność myślenia i paplał to co wtedy czuł. A później zauroczenie minęło.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Bo może się zauroczył ale nie zakochał, motylki mu uniemożliwiły umiejętność myślenia i paplał to co wtedy czuł. A później zauroczenie minęło.

podejrzewam ze wykorzystal mnie tylko po to zeby sie zemscic na tamtej dziewczynie czy mozna byc az tak perfidnym???jakim to trzeba byc czlowiekiem zeby tak kogos potraktowac??z dnia na dzien przestalam dla niego istniec

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

podejrzewam ze wykorzystal mnie tylko po to zeby sie zemscic na tamtej dziewczynie czy mozna byc az tak perfidnym???jakim to trzeba byc czlowiekiem zeby tak kogos potraktowac??z dnia na dzien przestalam dla niego istniec 

I co 8 osiem miesięcy się mścił?  Po prostu się nie zakochał i tyle. Jakbym miała brać na serio wszystkie obietnice moich byłych to bym już miała kilku mężów 😉 Daj spokój, jak ludzie są w związku to różne rzeczy sobie obiecują, a później czas to weryfikuje. Ludzie się zmieniają, uczucia przemijają, czasem pojawia się ktoś inny - i co, mamy tkwić w związku, bo na początku obiecaliśmy sobie miłość aż do śmierci?

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

I co 8 osiem miesięcy się mścił?  Po prostu się nie zakochał i tyle. Jakbym miała brać na serio wszystkie obietnice moich byłych to bym już miała kilku mężów 😉 Daj spokój, jak ludzie są w związku to różne rzeczy sobie obiecują, a później czas to weryfikuje. Ludzie się zmieniają, uczucia przemijają, czasem pojawia się ktoś inny - i co, mamy tkwić w związku, bo na początku obiecaliśmy sobie miłość aż do śmierci?

Od samego poczatku wiedzial ze nic z tego nie bedzie tylko mi klamal! mowil ze tamtej nienawidzi itp a ja wiem ze urzyl mnie do swoich celow,mamy wspolnych znajomych i ja sie dowiem czy z nia sie spotyka i czy maja kontakt,mysli ze jak mnie wyrzucl z FB to ja o niczym sie nie dowiem palant

Gość gosć
2 minuty temu, Gość gość napisał:

,mamy wspolnych znajomych i ja sie dowiem czy z nia sie spotyka i czy maja kontakt,mysli ze jak mnie wyrzucl z FB to ja o niczym sie nie dowiem palant

ale zastanów się po co. Tylko sobie zrobisz krzywdę tym drążeniem. Jemu nie

Gość gość
8 minut temu, Gość gosć napisał:

ale zastanów się po co. Tylko sobie zrobisz krzywdę tym drążeniem. Jemu nie

bo jak sie okaze ze nia jest to znaczy ze mi klamal na jej temat i mnie tylko wykorzystal i ja tego tak nie zostawie!!

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

bo jak sie okaze ze nia jest to znaczy ze mi klamal na jej temat i mnie tylko wykorzystal i ja tego tak nie zostawie!!

Zajmij się lepiej sobą. Za jakiś czas emocje opadną i będzie Ci wstyd za odstawianie takich cyrków.

Ja zawsze po rozstaniu, gdy chciałam zrobić coś głupiego, zastanawiałam się czy za parę lat jak o tym pomyślę to będę się pukać w głowę, że coś takiego zrobiłam. I działało.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

zylismy jak stare dobre malzenstwo

I być może właśnie to rozłożyło relację. Za dużo, za szybko. Tym bardziej, że facet nie ustabilizował się po przykrościach z poprzedniego związku (pogodzony z faktami w ogóle by o byłej nie wspominał, a już na pewno nie wykazywał emocji w jej kontekście). Autorko, popełniłaś błąd wybierając sobie tego faceta na partnera. Zajmij się teraz wyciąganiem wniosków na przyszłość i pracą nad samą sobą.

Gość gosc
21 godzin temu, Gość gość napisał:

i ja tego tak nie zostawie!!

i co z tego będziesz miała?

Gość gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

i co z tego będziesz miała?

jeszcze nie wiem