Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnaleziona na Schio

W kilku objawieniach Najświętsza Maria zachęcała ludzi by przynosili swe różańce i krzyżyki, by mogła je ucałować

Polecane posty

Od chwili pierwszych objawień w Garabandal dzieci przedstawiały do pocałowania Matce Boskiej różańce, krzyżyki, medaliki, obrączki ślubne itp. Działo się to na prośbę Niepokalanej Dziewicy Maryi.

Dzieci otrzymywały przedmioty do pocałowania w przeróżny sposób. Ludzie pozostawiali je niekiedy, gdy dziewczynki były nieobecne, a także podawali je przez osoby drugie, wykluczając możliwość rozpoznania właścicieli tych przedmiotów w sposób naturalny. Podczas ekstazy dziewczynki kierowane przez Matkę Bożą zwracały medaliki, obrączki ślubne i inne przedmioty ich właścicielom bez trudności.

Matka Boska w jednym z ostatnich objawień powiedziała do Conchity: "Poprzez pocałunki, którymi obdarzyłam te przedmioty, mój Syn Jezus spełni wiele cudów". Obietnica ta spełnia się wieloma uzdrowieniami i duchowymi nawróceniami, o których donoszą czciciele Matki Bożej Garabandalskiej z całego świata.

Zjawa czy demon nie jest w stanie ucałować poświęcone: krzyżyk czy różaniec. Duchy i szatani są w permanentnej nienawiści do dzieł i zwycięstw bożych a tym bardziej do krzyża Jezusa, i nigdy go nie pocałują.To jest niemożliwe by zły duch to uczynił.

A właśnie podczas niektórych objawień Maryi , np: w Garabandal, Matka Najświętsza kazała przynosić na miejsce objawień różańce i poświęcone krzyżyki by mogła je ucałować. Osoby widzące zbierały te krzyżyki od pielgrzymów i zanosiły do Maryi a ona po kolei je całowała. Obiecała ludziom, że odmawianie z nich modlitw spowoduję, że będą się działy cuda.

To, co właśnie dokonała Maryja jest pokonaniem tych uprzedzeń do niej i dementuje niesłuszne  oskarżenia wobec Najświętszej Marii.

Gość 666

To objawienia prywatne. Nic nie są warte.

Gość mój sąsiad to diabeł

mnie wygrali szatani, są nieskończonym złem, zabierają mnie do piekła i żaden z nich nie ma wstrętu ani nienawiści do krzyżyka czy wody święconej.

napisałem prawde, przysięgam na boga,  ze to prawda. Jedynie ledwo pisze bo umieram na raka i nie mam siły ani ochoty pisac wiecej tego co mnie spotkało. 

Gość gość

@martyna 33 interweniuj Martyna! Obrzydz im Matkę Bożą tak jak ty to najlepiej potrafisz...

Gość zagubionywtłumie
39 minut temu, Gość mój sąsiad to diabeł napisał:

napisałem prawde, przysięgam na boga,  ze to prawda. Jedynie ledwo pisze bo umieram na raka i nie mam siły ani ochoty pisac wiecej tego co mnie spotkało. 

Może nie mieć nienawiści do krzyża ale go nigdy nie pocałuję, to jest pewne bo diabeł jest nieskończoną pychą.

Nie takie choroby Maryja potrafi u Boga uzyskać, np. w miejscowości   Gidle (60 km za Częstochową) Matka Najświętsza wypraszała skutecznie nawet wskrzeszenia. Są dokumenty kilkunastu wskrzeszeń.

Odmówię za ciebie modlitwę o godz. 15.00, ale musisz podać swe imię, może być drugie imie.

napisz gdzie się teraz leczysz i ile masz teraz HGM (hemoglobiny).

Gość gosc
43 minuty temu, Gość zagubionywtłumie napisał:

Może nie mieć nienawiści do krzyża ale go nigdy nie pocałuję, to jest pewne bo diabeł jest nieskończoną pychą.

Nie takie choroby Maryja potrafi u Boga uzyskać, np. w miejscowości   Gidle (60 km za Częstochową) Matka Najświętsza wypraszała skutecznie nawet wskrzeszenia. Są dokumenty kilkunastu wskrzeszeń.

Odmówię za ciebie modlitwę o godz. 15.00, ale musisz podać swe imię, może być drugie imie.

napisz gdzie się teraz leczysz i ile masz teraz HGM (hemoglobiny).

nie musisz tego typu rzeczy wiedzieć, Pan Bóg będzie wiedział o kogo chodzi, nawet jest taki cytat w Biblii że jeszcze słowa nie wypowiesz a Pan Bóg już wszystko wie, bo sam Cię stworzył, znał cię doskonale zanim się począłeś w łonie matki, on wie wszystko co jest w twoim sercu, także naprawdę imie tamtej osoby nie jest Ci niezbędne ;)

robert, twoja modlitwa nic nie da, ja nawet nie wiem czy to zło nie jest bogiem. ja mało pamietam ale scieto mi drzewo zycia i nic nie mozna zrobic bo jak mowił jezus"drzewa zycia martwe i nie przynoszace owocu beda w ogien wrzucone" 

Gość zagubionywtłumie
50 minut temu, Gość mój sąsiad to diabeł napisał:

robert, twoja modlitwa nic nie da, ja nawet nie wiem czy to zło nie jest bogiem. ja mało pamietam ale scieto mi drzewo zycia i nic nie mozna zrobic bo jak mowił jezus"drzewa zycia martwe i nie przynoszace owocu beda w ogien wrzucone" 

Czy ty aby nie dałeś się zwieść , że diabeł jest mocny ? To nie prawda , ale te siły zawsze się tak kłamliwie prezentują i reklamują. Biada temu kto uwierzy, że szatani mają władzę nad ludźmi. Archanioł Michał zapewnił w swych objawieniach , że wezwany w modlitwie, natychmiast przybywa i przegania czarta skutecznie.

To Jezus jest panem naszych losów a jego serce nie chce śmierci kogokolwiek, tylko zbawienia.

Nie ma czegoś takiego jak drzewo życia pojedynczej osoby, drzewo życia jest jedno dla  całej ludzkości , rośnie w raju . Człowiek może odczuć co najwyżej to, że odszczepił się od winnicy pańskiej.  Ale na to jest sposób by na powrót się do niej zaszczepić.

Nie wpadaj w panikę , starszy brat ma hemoglobinę 8.5 i chodzi po mieście, przynosi zakupy.

Gość Koneser

Strasznie głosno się ...ziałem.

2 godziny temu, Gość zagubionywtłumie napisał:

Czy ty aby nie dałeś się zwieść , że diabeł jest mocny ? To nie prawda , ale te siły zawsze się tak kłamliwie prezentują i reklamują. Biada temu kto uwierzy, że szatani mają władzę nad ludźmi. Archanioł Michał zapewnił w swych objawieniach , że wezwany w modlitwie, natychmiast przybywa i przegania czarta skutecznie.

To Jezus jest panem naszych losów a jego serce nie chce śmierci kogokolwiek, tylko zbawienia.

Nie ma czegoś takiego jak drzewo życia pojedynczej osoby, drzewo życia jest jedno dla  całej ludzkości , rośnie w raju . Człowiek może odczuć co najwyżej to, że odszczepił się od winnicy pańskiej.  Ale na to jest sposób by na powrót się do niej zaszczepić.

Nie wpadaj w panikę , starszy brat ma hemoglobinę 8.5 i chodzi po mieście, przynosi zakupy.

Ja też za ciebie będę się modlić , dziś o 21:00 podczas apelu jasnogórskiego. Bądź dobrej myśli . Dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.

Gość Iliria

Ja też bardzo kocham Najświętszą Marię, każdego 8 dnia i 28 dnia miesiąca jest jej dzień.

Gość guardian

Najświętsza Maria, Biała Podlaska 15 II 2019 r.:

" ... Pragnę, abyście pozwolili Mi działać w waszych sercach i umysłach. 
Z Woli Boga, pośredniczę wszelkim Łaskom Bożym, a wynika to z tytułu Królowej Nieba i Ziemi. Nie Ja sama nadałam sobie te wszelkie godności, to uczyniła Trójca Święta. 
Działam wiele dla ratowania dusz, lecz nie wszystkie mogę uratować, dlatego muszę prosić was o pomoc, aby wyrwać dusze, którym grozie wieczne potępienie w piekle.

Modląc się, oddając swe modlitwy  Bogu przez Moje Niepokalane Serce, dajecie przez to Mi możliwość większego ratowania, jeszcze większej pomocy, osobom zagrożonym wiecznym potępieniem.
                 Jeżeli się nie opamiętacie, jeżeli nie zaczniecie dostatecznie pokutować, to także w Mojej umiłowanej Polsce będzie to samo, co jest teraz na Zachodzie. 
Można ratować Kościół i Naród, lecz do tego, potrzebna jest modlitwa, post o chlebie i wodzie oraz ofiary wielu, wielu modlących się i pokutujących.   Cieszy Trójcę Świętą i Mnie Matkę Jezusa fakt, że jest jednak już mała grupka wiernych Bogu osób, które się modlą i ofiarują Bogu. 
Ostrzegam i proszę módlcie się do Boga o pomoc i o ratunek, bo w inaczej zło zaleje wasz kraj, Waszą umiłowaną Polskę, nową zwielokrotnioną siłą .....".

Gość zagubiony w tłumie

Już teraz widać to zło, które z zachodu zalewa nasz kraj i przez unijne ustawy. Przenika do oświaty i szkolnictwa, urzędów sprawiedliwości, nowych technologii żywienia, itp.

Gość gość x

18 listopad 2018 r. Najświętsza Maria: " ...   Ufajcie waszej Niebieskiej Mamie do końca, tak bezgranicznie, Ja pomogę wam z chęcią dojść do wyżyn Nieba!!! Nie lękajcie się o nic, ale oprzyjcie się z miłością na Mnie, bo chcę prowadzić was za rękę do zbawienia, tak jak prowadzi małe dziecię matka.
Nie lękajcie się piekielnego przeciwnika, bo Ja go depczę każdego dnia!
Kto z was pomoże Mi ratować dusze, idące tak wielkim potokiem na wieczne potępienie każdego dnia?
Czy stać jest was na to, aby Mnie posłuchać? Jak bardzo Mnie kochacie?
 Nie opuszczę was w potrzebie i mimo waszej niestałości i przewrotności, wszystkie was bardzo, bardzo mocno kocham i błogosławię.. ". Maryja.

Gość guardian

Ok.