Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czemu wszyscy traktują mnie jak geja?

Polecane posty

Gość Gość

Nie rozumiem o co im chodzi. To że lepiej się ubiorę i nie ma sześciopaku ani wielkich "bicków" nie oznacza że jestem gejem. Zawsze jak patrzę na pary idące ulicą to aż mnie ściska że żadna nawet na mnie nie spojrzy. W czym niby jestem gorszy od innych chłopaków? Bo nie mam twarzy jak model bo nie mam metra osiemdziesiąt wzrostu? O co wam chodzi? Pomówcie mi to zrozumieć bo nie ogarniam was dziewczyny. Nie rozumiem czemu lecicie na prostaków którzy mówią co drugie słowo k**** a na osoby czytające w wolnych chwilach książkę i noszące okulary od razu traktujecie jak gejów i jak już zrobią pierwszy krok to wy po prostu się śmiejecie w twarz?            

Gość Sen

Naprawdę tak jest? Nie wierzę... 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Sen napisał:

Naprawdę tak jest? Nie wierzę... 

To nie jest kwestia wiary tylko faktu.

Gość Moonwalker

Skad wiesz, ze traktuja Cie jak geja? Moze to po prostu brak zainteresowania?

Gość Gość

Ee 🤨

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Moonwalker napisał:

Skad wiesz, ze traktuja Cie jak geja? Moze to po prostu brak zainteresowania?

No sory ale jak za plecami na ulicy słyszę w swoim kierunku "o patrzcie pedał idzie" no to chyba jednak brzmi jednoznacznie  nie uważasz?  

Gość Gość

Widocznie w patologii siedzisz. Albo rzeczywiście wyglądasz jak pedal typowy.

Gość Sen
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

No sory ale jak za plecami na ulicy słyszę w swoim kierunku "o patrzcie pedał idzie" no to chyba jednak brzmi jednoznacznie  nie uważasz?  

Ludzie muszą sobie jakoś nastrój poprawić;) 

Gość Moonwalker

Wczesniej tego nie pisales. To dziwne, ze tak mowia. Obecnie trudno ocenic, kto jakiej jest orientacji, jest moda na „zniewiescialy styl” u mlodych chlopakow i na wyglupy o podtekscie homoseksualnym. Ludzie sa bardziej otwarci i wiecej eksperymentuja seksualnie.

A po ... tracisz czas? Miłości nigdy nie było, a ten czas który poświęcisz na jej szukanie lepiej przeznacz na zarobienie forsy. Wtedy to się każda będzie do ciebie lepić jak mucha do lepu 😉

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie rozumiem o co im chodzi. To że lepiej się ubiorę i nie ma sześciopaku ani wielkich "bicków" nie oznacza że jestem gejem. Zawsze jak patrzę na pary idące ulicą to aż mnie ściska że żadna nawet na mnie nie spojrzy. W czym niby jestem gorszy od innych chłopaków? Bo nie mam twarzy jak model bo nie mam metra osiemdziesiąt wzrostu? O co wam chodzi? Pomówcie mi to zrozumieć bo nie ogarniam was dziewczyny. Nie rozumiem czemu lecicie na prostaków którzy mówią co drugie słowo k**** a na osoby czytające w wolnych chwilach książkę i noszące okulary od razu traktujecie jak gejów i jak już zrobią pierwszy krok to wy po prostu się śmiejecie w twarz?            

Znam przyczynę tego , po prostu jesteś gejem 🤣

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Znam przyczynę tego , po prostu jesteś gejem 🤣

... się szmaciarzu. Jeżeli cię to śmieszy mnie po prostu w...ia takie coś. Ten świat schodzi na psy i taka jest prawda 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

... się szmaciarzu. Jeżeli cię to śmieszy mnie po prostu w...ia takie coś. Ten świat schodzi na psy i taka jest prawda 

Masz rację gałga,nie i takich pedzi-ow jak ty należy tępić 

7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jeśli ktoś twierdzi, że wyglądasz jak pedał, to wyzwij go natychmiast na pojedynek w tańcu.