Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

sprzedawczyni brudaska

Polecane posty

Gość gosc

Mam obok domu sklep społem. Taki trochę ze starymi zasadami, ale go lubię bo wszystkie panie są bardzo miłe. Mam natomiast problem z jedną sprzedawczynią. Zazwyczaj pani jest na mięsie i garmażerce. Wszystkie panie pracują w fartuchach. Zwykłe babki. A ta jedna ma narysowane kreski w których wygląda jak brudna. W ogóle jej twarz wygląda jakby spała w tym makijażu. Ale ok, może nie umie sobie ładnie zrobić. Ale ma ZAWSZE brudne, czarne paznokcie. Normalnie syf. Do tego wiecznie brudny fartuch - wymięty i w starych plamach. Włosy nieświeże. Nigdy nie widziałam jej domytej. Jak widzę że jest na mięsie to nie kupuję bo mnie to obrzydza. Myślicie że coś z tym można zrobić?

Gość gosc

Dodam, że reszt pań jest bardzo w porządku - zadbane, czyste, ładnie uczesane, umalowane i sympatyczne. A ta brudna i  naburmuszona. Tej się zdarza dotykać rękami gołymi wędlin. Bez rękawiczek.

Gość zespół wespół

Naślij sanepid.

Sanepid ewentualnie jak to sklep starego typu to maja jakas księgę skarg czy cos i napisac pare razy. Dojdzie takie cos do kierownika to zaraz sie tym zajmje.

Gość gosc
11 minut temu, Madzikkin napisał:

Sanepid ewentualnie jak to sklep starego typu to maja jakas księgę skarg czy cos i napisac pare razy. Dojdzie takie cos do kierownika to zaraz sie tym zajmje.

Tylko że kierowniczka tam ciągle jest w sklepie. Nie wierzę że tego nie widzi. Sama jest w porządku. Nie chce im robić problemów, tym bardziej, że tylko ta jedna jest niechlujna. Wolałabym też nie rezygnować z tego sklepu. Ale mnie to obrzydza.