Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka

Zostawil mnie w ciąży

Polecane posty

Gość Takajaja

Rozumiem że i jest ciężko. Nie zazdroszczę. 

Trafiłaś na nieodpowiedniego faceta niestety i szybko potwierdził jaka to dla niego jesteś ważna i jak bardzo Cię kocha. 

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Wiedzieć a mieć pewność to dwie różne sprawy. Kobiet, które świadomie "wpadly" jest mnóstwo,  w konsekwencji sobie i mężczyźnie zmarnowały życie.

biadolicie, jakby dziecko to był koniec świata.

znam ludzi, którzy mają dzieci i jakoś żyją - serio. odchowa sobie za młodu i będzie miała w wieku 30 lat już ogarnięte dziecko. 

mleko już się wylało, teraz nie ma co płakać, trzeba jakoś to życie układać. lepsza ciąża niż np. nowotwór albo ciężki wypadek.

Gość Anka

Nie wrobilam go w dziecko. Ja też nie chciałam tej ciąży i on dobrze o tym wie. Brałam tabletki, on nie chciał używać prezerwatyw. 

Gość Anka

Chciałbym, żeby on do mnie wrócił, żeby było jak dawniej. 

Gość gość

nie wróci, jak już powiedział takie coś, że cię nienawidzi. Nawet na skutek szoku takich rzeczy sie nie gada bezpodstawnie. A nawet jak coś go tknie i wróci na chwilę, to zaraz i tak to j)e)b)nie. Zwiewaj od niego, bo to zły człowiek. Nie każ dziecku dorastać w patologii

Gość Takajaja

A Ty jak nakręcony katarynka. Nigdy nie będzie tak jak dawniej. Zawiódł Cię w momencie w którym najbardziej potrzebujesz jego wsparcia. On cię atakuje a Ty podkulasz ogon i skomlesz żeby wrócił.

Dawno mu powiedziała o ciąży? 

nie będzie jak dawniej, bo będziesz miała dziecko. facet może jeszcze przemyśli swoją postawę, a może nie - póki co nie licz na zbyt wiele.

szkoda, że nie znasz jego rodziny, może w jego rodzicach znalazłabyś również wsparcie, a tak to nawet może nie przyzna się, że zostanie ojcem. 

Gość szczery gosc

Jeszcze mozesz miec nadzieje, ze poronisz jak nie chcesz usunac. Inaczej zje/bane zycie

Gość gość

Sama jesteś sobie winna trzeba było poczekać z seksem do ślubu a nie dawać dupy po tak krótkiej znajomości.

Gość gość

A autorka dała dupy po pół roku jak typowa dupodajka.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Sama jesteś sobie winna trzeba było poczekać z seksem do ślubu a nie dawać dupy po tak krótkiej znajomości.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

A autorka dała dupy po pół roku jak typowa dupodajka.

Weź się lecz, sfrustrowany prawiczku. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się lepiej nie udzielaj. 

Gość puk i hop
9 godzin temu, Gość Anka napisał:

Poznałam rok temu chłopaka  w pracy. Zaczęliśmy się spotykać po  pracy ja się w nim zakochałam on we mnie niby tez. Teraz okazało się, ze jestem w ciazy i od  tego czasu mnie unika. Jestem załamana, myślałam, ze będzie inaczej. 

kolorowy?

Gość gittara
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Co za ch.... Baba ma się zabezpieczać żeby ten sobie swobodnie mógł zamoczyć bez konsekwencji. 

No ale moment, to ona mu pozwoliła wsadzić a nie on sobie sam wsadził bez pytania. Dała szpary ma konsekwencje.

Gość babsztyle
7 godzin temu, Gość Anka napisał:

Przecież wiedział, że biorę tabletki. Ja nie planowałam tej ciąży. 

może brałaś a może NIE, baby to kłamliwe koorfy, pewnie myślałaś że jak zaciążysz to go złapiesz już na zawsze

Gość Jkhgyk

Ty jakac głupia jesteś. Sorry za szczerosc.

Ciągle się powtarzasz, pisałas że nie gadaliscie a teraz że on wie że nie planowana. Skąd ma to wiedzieć?? Możesz usunąć. Jak nie to odwal się od niego. Mnóstwo 22 latek chce dziecka. 

Mi go trochę żal bo naprawdę jesteś niekumata. 

"Przecież wie że brałam tabletki"..  Pomyśl trochę. 

Gdybyś nie chciała ciaży tobys usunęła. Ale ty chcesz.

Wcale mi cię nie żal. Jego też nie, ale doskonale rozumiem czemu nie chce z tobą gadać. I wcale nie musi. Będzie gadać z dzieckiem jak się urodzi.

Nie rozumiesz wogole słowa nie, on nie chce ciebie i nie chce dziecka. A ty jak glucha. Tylko go utwierdzasz w tym że zrobiłaś to specjalnie. On cię nie chce a ty chcesz jego i dziecka to co ma myslec. 

On wcześniej też cię nie kochał ...ko. 

Gość gość

Zostawil mnie w ciąży brzmi jak zostawił mnie w chorobie...

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Jkhgyk napisał:

Ty jakac głupia jesteś. Sorry za szczerosc.

Ciągle się powtarzasz, pisałas że nie gadaliscie a teraz że on wie że nie planowana. Skąd ma to wiedzieć?? Możesz usunąć. Jak nie to odwal się od niego. Mnóstwo 22 latek chce dziecka. 

Mi go trochę żal bo naprawdę jesteś niekumata. 

"Przecież wie że brałam tabletki"..  Pomyśl trochę. 

Gdybyś nie chciała ciaży tobys usunęła. Ale ty chcesz.

Wcale mi cię nie żal. Jego też nie, ale doskonale rozumiem czemu nie chce z tobą gadać. I wcale nie musi. Będzie gadać z dzieckiem jak się urodzi.

Nie rozumiesz wogole słowa nie, on nie chce ciebie i nie chce dziecka. A ty jak glucha. Tylko go utwierdzasz w tym że zrobiłaś to specjalnie. On cię nie chce a ty chcesz jego i dziecka to co ma myslec. 

On wcześniej też cię nie kochał ...ko. 

To Ty masz cos nie tak z lbem.Jesli facet nie byl pewny ze bierze tabletki to mogl pomyslec o zabezpieczeniu,ale on zbyt wygodny jest.Poza tym,zdarzylo sie,wpadla to poniesie konsekwencje,dlaczego ma usuwac?Nie musiala tego planowac,ale moze nie jest taka wyrzuta z uczuc itp.To ze nie usunie nie oznacza ze planowala.

Gość karyna

Tez uwazam ze aborcja w twojej sytuacji i twoim wieku jest jedynym dobrym wyjsciem. Ani nue masz partnera, w tym wieku to i brak wyksztalcenia. Teraz nie ten czas.

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Anka napisał:

Poznałam rok temu chłopaka  w pracy. Zaczęliśmy się spotykać po  pracy ja się w nim zakochałam on we mnie niby tez. Teraz okazało się, ze jestem w ciazy i od  tego czasu mnie unika. Jestem załamana, myślałam, ze będzie inaczej. 

A byliscie oficjalnie parą? Czy ,,spotykaliscie się"?

Gość Anka

Jeszcze raz pisze, że nie planowałam tej ciąży, ale jak już w nią zaszłam to nie usunę jej, tylko dlatego, że jakiś facet na kafeterii sugeruje mi, że specjalnie wpadłam.

Gość Anka
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A byliscie oficjalnie parą? Czy ,,spotykaliscie się"?

Tak byliśmy oficjalną parą. 

Gość Anka
12 godzin temu, Gość puk i hop napisał:

kolorowy?

Nie, nie kolorowy. Skąd w ogóle takie pytanie?