Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka

Zostawil mnie w ciąży

Polecane posty

Gość Anka

Poznałam rok temu chłopaka  w pracy. Zaczęliśmy się spotykać po  pracy ja się w nim zakochałam on we mnie niby tez. Teraz okazało się, ze jestem w ciazy i od  tego czasu mnie unika. Jestem załamana, myślałam, ze będzie inaczej. 

Gość Kawa

Wspolczuje ale tak to w zyciu bywa. Nie zawsze nasze oczekiwania pokrywaja sie z rzeczywistością. 

Gość Anka

Nie wiem co teraz mam robić, ja go kocham.

Gość gosc

Wspolczuje,wierze ze czujesz sie strasznie.

Gość gosc

Co teraz, bedzie placil na dziecko na wiecej chyba nie mozesz liczyc. Chcialas zlapac go na dziecko, niestety nie kazdy sie da.

Gość Anka
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Co teraz, bedzie placil na dziecko na wiecej chyba nie mozesz liczyc. Chcialas zlapac go na dziecko, niestety nie kazdy sie da.

Nie chciałam go złapać na dziecko. Nie planowałam tej ciąży. Ja nie chce pieniędzy. 

Ja go kocham. 

Gość Ell.

Spokojnie podejdz do tego. Dla wielu mezczyzn ciaza jest szokiem. Sama nie rozumiem tego, bo skoro jest seks, to ciaza na wyciagniecie reki. Coz dla niektorych to jest nadal "niespodzianka". 

Moze on z tych, ktory musi miec wiecej czasu, by zakumac oczywistosc. Daj czas, nie pros, nie tlumacz. Skup sie na twoim ogromnym wyzwaniu. Nawet gdyby "chloptas" nie poukladal sobie w glowie, to zostaniesz i bez niego mama. Bedzie placil alimenty.Zbieraj wszystkie paragony, ktore wydasz w zwiazku z wyprawka, wizytami lekarskimi. Przydadza sie w sadzie w razie godziny" W". Tez nie umrzecie od tego. Powodzenia. 

Gość gwoli wyjasnienia

No i co z tego ze go kochasz. Do tanca trzeba dwojga. Nie zmusisz go do uczucia ani do do bycia z toba. Ile ty masz lat? Rozumujesz jak male dziecko.

Gość Kobieta
22 minuty temu, Gość gwoli wyjasnienia napisał:

No i co z tego ze go kochasz. Do tanca trzeba dwojga. Nie zmusisz go do uczucia ani do do bycia z toba. Ile ty masz lat? Rozumujesz jak male dziecko.

Dokładnie.

Miłość miłością a życie życiem.

Teraz dla Ciebie i miłością i życiem będzie maleństwo... 

Gość Anka
2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Dokładnie.

Miłość miłością a życie życiem.

Teraz dla Ciebie i miłością i życiem będzie maleństwo... 

Ale może on jeszcze zmieni zdanie. Przecież mówił, że mnie kocha, że chce ze mną być. Może jest po prostu zaskoczony? 

Dziecko z kimś kogo zna się rok to zdecydowanie za szybko. Nawet jeśli mówił "kocham".

Jak można zajść w ciążę w dobie pigułek?

Gość Gość

Wyobraź sobie że nie każda kobieta może się poddać takiej antykoncepcji. Poza tym nie każda chce się truć  hormonami. No I pozostaje ten 1 procent którym może zostać każda. I jak zawsze wychodzi na to że winna jest kobieta 😂

Gość gośc
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Wyobraź sobie że nie każda kobieta może się poddać takiej antykoncepcji. Poza tym nie każda chce się truć  hormonami. No I pozostaje ten 1 procent którym może zostać każda. I jak zawsze wychodzi na to że winna jest kobieta 😂

Dokładnie, kobieta ma się truć żeby im wygodnie było. 

Gość gwoli wyjasnienia
29 minut temu, Gość Anka napisał:

Ale może on jeszcze zmieni zdanie. Przecież mówił, że mnie kocha, że chce ze mną być. Może jest po prostu zaskoczony? 

Czy w ogole z nim rozmawialas? Co to znaczy, ze cie unika?

W chowanego sie bawicie?

Stalo sie i sie nie odstanie. Chyba, ze chcesz ta ciaze usunac jak on nie zmieni zdania.

Trzeba usiasc i porozmawiac jak dwoje doroslych ludzi, co dalej?

Co ci powiedzial jak mu oznajmilas ze jestes w ciazy?

Gość Gość

Olej go. Nie warto rozpaczać. Zobaczysz, że potem zmieni zdanie. Musi płacić alimenty i o to walcz  

A teksty o łapaniu na dziecko piszą pewnie te co same tak męża łapały. 

Kobieta ma tabletkami się truć, a facet gumy nie założy bo lepiej bez? Wina jest po obu stronach. 

Gość Gość

O ile to nie prowo to trafiłaś na mentalnego gowniarza. Bzykać by chciał ale odpowiedzialność na klatę wziąć już nie chce. Pozwiesz o alimenty i tyle. Albo się ogarnie jak mu szok minie. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Olej go. Nie warto rozpaczać. Zobaczysz, że potem zmieni zdanie. Musi płacić alimenty i o to walcz  

A teksty o łapaniu na dziecko piszą pewnie te co same tak męża łapały. 

Kobieta ma tabletkami się truć, a facet gumy nie założy bo lepiej bez? Wina jest po obu stronach. 

25% niechcianych ciąż to skutek używania gumek. Statystyka podana przez ginekologa, który na boku dorabiał skrobankami.

Ta parka tez pewnie zabezpieczała się gumkami.

Gość kasia

a ja myślę i wierzę że będzie dobrze i tego Co życzę 🙂 większość młodych mężczyzn przeżywa szok na wiadomość o ciąży bo nie wiedzą czy dadzą radę utrzymać dziecko ale kiedy już się oswoją z tą myślą bardzo często stają na wysokości zadania. Ja mojemu dałam czas na oswojenie się i nie wyliczałam mu co trzeba kupić dla malucha i ile to będzie kosztować ale starałam się żeby pokochał tego malucha i proponowałam wspólne wizyty u lekarza pokazałam zdjęcie i mówiłam żeby wygrał imię a kiedy mały zaczął kopać i on to poczuł wtedy już kochał go bardzo i nie mógł się doczekać żeby się urodził nasz synek. Mam nadzieję że u Ciebie też się wszystko ułoży i dobrze skomczy. A łzy jakie pojawia się w Twoich oczach to będę łzy wzruszenia kiedy zobaczysz np jak Twój facet zasnął z dzieckiem 🙂 dbaj o siebie i o to maleństwo powodzenia 🙂

Gość gosciowka

poprostu usun! 

Gość gośc
3 minuty temu, Piaskun napisał:

25% niechcianych ciąż to skutek używania gumek. Statystyka podana przez ginekologa, który na boku dorabiał skrobankami.

Ta parka tez pewnie zabezpieczała się gumkami.

To se zakładaj podwójną  

Gość Kghuytr

Ja bym usunęła dziecko które powstało w ten sposób. Nie wyobrażam sobie wiedzieć że facet dziecka nie chce, nie ma związku a mimo to iść w to.

Bardzo się dziwię że się na to decydujesz. 

Może cię unika bo myśli że specjalnie to zrobilas i jest zły. Ok nie chciałaś ale co on ma myśleć?

Gość Gość

Niech sobie każdy chłop podwiaze a nie wciska wspaniałą antykoncepcję hormonalna kobiecie. Co to ma być? Chcesz się bzykać to ponieś ofiarę najpierw. Myślicie że branie tabletek przez lata pozostaje bez wpływu na zdrowie? To jesteście w błędzie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Kghuytr napisał:

Ja bym usunęła dziecko które powstało w ten sposób. Nie wyobrażam sobie wiedzieć że facet dziecka nie chce, nie ma związku a mimo to iść w to.

Bardzo się dziwię że się na to decydujesz. 

Może cię unika bo myśli że specjalnie to zrobilas i jest zły. Ok nie chciałaś ale co on ma myśleć?

Kobieta kobiecie takie coś pisze? Jak co ma pomyśleć? Że się spuscil i zaszła w ciążę. 

Gość Jhygfr

Tylko że to nie jest już jej facet bo ją zostawił więc raczej nie będzie oglądała jak "śpi z dzieckiem". Może i gówniarz ale tym bardziej, po co jej ta ciąża w takim razie?

Gość Gość

Co za ch.... Baba ma się zabezpieczać żeby ten sobie swobodnie mógł zamoczyć bez konsekwencji. 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niech sobie każdy chłop podwiaze a nie wciska wspaniałą antykoncepcję hormonalna kobiecie. Co to ma być? Chcesz się bzykać to ponieś ofiarę najpierw. Myślicie że branie tabletek przez lata pozostaje bez wpływu na zdrowie? To jesteście w błędzie.

Bólem przy podwiązaniu jest to że ma się mniej spermy i co wtedy kobieta będzie jadła?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Jhygfr napisał:

Tylko że to nie jest już jej facet bo ją zostawił więc raczej nie będzie oglądała jak "śpi z dzieckiem". Może i gówniarz ale tym bardziej, po co jej ta ciąża w takim razie?

Wystarczy że będzie miala kasę która się należy jak psu buda w takim przypadku. Sugerowania aborcji nie skomentuję bo to trol.

Gość Gość
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Bólem przy podwiązaniu jest to że ma się mniej spermy i co wtedy kobieta będzie jadła?

Jestes zalosny.

Gość Kghuytr
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobieta kobiecie takie coś pisze? Jak co ma pomyśleć? Że się spuscil i zaszła w ciążę. 

Co takiego że usunęlabym przypadkowa ciążę? Tak pisze to bo bym tak zrobiła. Widać że facet nie chce jej i na pewno do niej nie wróci.

Informuje tylko dzbanie co on może myśleć i co masz z nim wyjaśnić. Nie mam żadnego osobistego przesłania dla autorki. A kobiety są różne, ja nie wyobrażam sobie na siłę rodzić dziecko wiedząc że facet go nie chce.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kghuytr napisał:

Co takiego że usunęlabym przypadkowa ciążę? Tak pisze to bo bym tak zrobiła. Widać że facet nie chce jej i na pewno do niej nie wróci.

Informuje tylko dzbanie co on może myśleć i co masz z nim wyjaśnić. Nie mam żadnego osobistego przesłania dla autorki. A kobiety są różne, ja nie wyobrażam sobie na siłę rodzić dziecko wiedząc że facet go nie chce.

Przecież ona nie napisała, że nie chce tej ciąży. To on jej nie chce,a nie ona.