Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Heh potrzebuje jej jak tlenu do oddychania ❤

Polecane posty

Gość gość

ahh

Gość Montenegro

nie ma.to jak cudowna, kochana kobieta. Tego każdy facet potrzebuje 🙂

Gość gość

Nie ty jeden

Gość gość

ona jest taka mądra, i kochana i piękna, unikat!

Gość Fff

moja perełka też:classic_love:

Gość Hihihi

Kazdy pustak leci tylko na wyglad.

Gość Gość

Ciapulku/misiu/koteczku, w podkarpackim na prowincji,  w warminsko-mazurskim na terenach popegeerowskich bogaty starszy  pan znany z TV znajdzie jeszcze więcej chętnych do ciupciania  niż w podlaskim, nie rozpaczaj po jednej, która ciebie nie chce:/

Gość ...
4 minuty temu, Gość Hihihi napisał:

Kazdy pustak leci tylko na wyglad.

więc każdy człowiek to pustak

Gość Gosc

Wyglad to nie wszystko co z tego z ladna jak pusta wazny jest mozg i charakter.

Gość Dtrd

Każdemu co innego się podoba. Mezczyzna nie może wybrać brzydkiej baby bo nie da rady uprawiać z nią seksu- to czysta biologia. Nie krytykujecie ludzi za to że mają gust i lubią to co lubią bo wy też nie chcielibyście żeby np.mieszkanie meblowalaby wam wasza pra prababka. Ja nie lubię nawet komplementów od facetów którzy mi się nie podobają bo np są niscy i starzy. 

Gość ...

Wazny jest i wygląd i mózg i charakter

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Wazny jest i wygląd i mózg i charakter

Czasami preferuje się inny wygląd a kocha się przeciwieństwo tego. To "cos" decyduje o wyborze a jest to seksapil.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Czasami preferuje się inny wygląd a kocha się przeciwieństwo tego. To "cos" decyduje o wyborze a jest to seksapil.

I charakter, mentalność, osobowość 

Gość gość

ona mnie zachwyciła tym czymś, a dokładnie to nie zapomne jak pierwszy raz spojrzała mi głęboko w oczy przez 2-3 dłuugie sekundy. Mam to cały czas w głowie.

Gość Dtrd
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zgadzam się. Dawno temu zakochałam Się w grubawym facecie który nie był w moim typie a coś takiego w sposobie patrzenia na mnie co mnie doprowadzało do szaleństwa. Patrzył jakbym była cudem. Uśmiechał się tak nieśmiało.  Był mi pomocny. Czas człowiek potrafi się zakochać w stylu mowy albo w jakimś sposobie robienia czegoś. Nie badane są ścieżki miłości 😉

Gość Dtrd
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ona mnie zachwyciła tym czymś, a dokładnie to nie zapomne jak pierwszy raz spojrzała mi głęboko w oczy przez 2-3 dłuugie sekundy. Mam to cały czas w głowie.

To w sumie niezbyt długo.  Mówi się że uczucia mogą rozwinąć się powyżej , czyli ok 5 sekund.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Dtrd napisał:

Zgadzam się. Dawno temu zakochałam Się w grubawym facecie który nie był w moim typie a coś takiego w sposobie patrzenia na mnie co mnie doprowadzało do szaleństwa. Patrzył jakbym była cudem. Uśmiechał się tak nieśmiało.  Był mi pomocny. Czas człowiek potrafi się zakochać w stylu mowy albo w jakimś sposobie robienia czegoś. Nie badane są ścieżki miłości 😉

Tak właśnie brzydale zdobywają najlepsze kobiety, które mogłyby mieć każdego a chcą jego, spojrzeniem, uśmiechem,  wyrozumiałością.

Gość Dtrd
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak właśnie brzydale zdobywają najlepsze kobiety, które mogłyby mieć każdego a chcą jego, spojrzeniem, uśmiechem,  wyrozumiałością.

Nie tylko. Są ludzie którzy mają jakiś taki czar i urok że powalają na kolana np Jack Nicholson, on mógłby być moim ojcem a ma.cos takiego do dziś że czuję mrowienie w brzuchu. Nie wiem jak, dlaczego ale widocznie jest to związane z jakimiś wspomnieniami z dzo ci stwarza albo genami i mi to nieświadomie koreluje z nim jako seksownoscia sensu stricte.

Gość ...

to jest chemia czynnik biologiczny którego nie widać, różnice genowe i feromony, to powoduje zakochanie a nie charakter, czy fajna ...

Gość gość
22 minuty temu, Gość gość napisał:

a kiedy ją widziałeś ostatnio?

Gość Dtrd

1937 a to mógłby być nawet dziadkiem 😉

Gość gość
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Co wtedy czułeś? 

Gość Gosc

Milosc nie istnieje w tych czasach tylko w filmach i bajkach.

Gość Ojoj

Nadal mnie kochasz? Dobrze wiedzieć. Bo się od razu zakochałam to jak miałam patrzeć 

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Co wtedy czułeś? 

miłość. To było dawno temu a ja mógłbym narysować ją z zamkniętymi oczami, gdzie stałem, jak wyglądała. Akurat ona siedziała, odwróciła sie i spojrzała mi do góry prosto w oczy. 

Gość woo
27 minut temu, Gość gość napisał:

miłość. To było dawno temu a ja mógłbym narysować ją z zamkniętymi oczami, gdzie stałem, jak wyglądała. Akurat ona siedziała, odwróciła sie i spojrzała mi do góry prosto w oczy. 

to dlaczego ją olewasz?

Gość ...
43 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Istnieje

Gość gość
9 minut temu, Gość woo napisał:

to dlaczego ją olewasz?

nie robie tego, cały czas sie staram, w środku wiruje i miotam sie szukając sposobu. Dawniej chciałem "ją", od jakiegoś czasu chce "jej coś dać". Dlatego tak to cenie, nigdy nie czułem takiej sympatii, żeby dawać a nie brać. A dawać sie dopiero ucze 😟

Gość Kalinka

3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Do niedawna też tak uważałam .Do pewnego mometu.On nawet się nie domyśla bo postawiłam to sobie za cel.

Gość Kalinka
3 godziny temu, Gość gość napisał:

nie robie tego, cały czas sie staram, w środku wiruje i miotam sie szukając sposobu. Dawniej chciałem "ją", od jakiegoś czasu chce "jej coś dać". Dlatego tak to cenie, nigdy nie czułem takiej sympatii, żeby dawać a nie brać. A dawać sie dopiero ucze 😟

🤛 Mądrze mówisz .Bo jeśli die