Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Swiss

moją S65 v12 cabrio muszę co 2 dni tankować za 100 sfr, a wy?!

Polecane posty

Gość cOOle from Swiss

✌️😉😎

Gość manonthemoon

Mój pełnoletni Nissan (R4) przez pewien czas pił tyle ile mu wlałem, a i teraz, gdy już zdrowy jest zbyt oszczędny nie jest i 14-17l/100km połknie w mieście. Za to na trasie jest mega oszczędny, bo 9l tylko zjarał, mierzone tankowaniem. Kochałbym bardzo, gdyby nie rdzewiały podłużnice. 

Gość Gosc
7 minut temu, manonthemoon napisał:

Mój pełnoletni Nissan (R4) przez pewien czas pił tyle ile mu wlałem, a i teraz, gdy już zdrowy jest zbyt oszczędny nie jest i 14-17l/100km połknie w mieście. Za to na trasie jest mega oszczędny, bo 9l tylko zjarał, mierzone tankowaniem. Kochałbym bardzo, gdyby nie rdzewiały podłużnice. 

Taki stary złom nie powinien być dopuszczony nawet do ruchu. Nie masz biedaku pieniędzy na normalne auto?

Gość manonthemoon
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Taki stary złom nie powinien być dopuszczony nawet do ruchu. Nie masz biedaku pieniędzy na normalne auto?

Mam dwa, a ten złom odkąd przestał na analizie spalin klękać i wzbudzać uśmiech diagnosty, przechodzi każdy przegląd bez szemrania od 92 roku. 

Gość manonthemoon
1 minutę temu, man on the moon napisał:

SKĄD MASZ KALEKO DWA SAMOCHODY?

ŻYCIE MI DAŁO. W SUMIE TO MAM TRZY, JEŚLI LICZYĆ FORDA KA KTÓREGO SOBIE MOGĘ UŻYWAĆ KIEDY CHCĘ. 😆

Gość manonthemoon
7 minut temu, man on the moon napisał:

Ciekawe skąd pieniążki na to kaleko,  jak przemo i kotarbus pisali ze siedzisz na bezrobociu

Przemek wygrał puchar KIA, a kotarba posuwa 200 lasek rocznie, radzę zachować dystans. XD