Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potem sypanko

Baba ma 10 lat dobrej urody przy dobrych wiatrach

Polecane posty

Gość potem sypanko

od 15-25 i amen, a jak chla i ćpa to i szybciej sypanko, po 30 98% to próchna w 1500 wymagań których nikt kijem nie ruszy ( chyba że na bzykanko i do widzenia )

Gość Panowie za to

Luki  w uzebieniu  Łysna i mięsień  piwny ze kufle  można  postawić  do tego  dochodzi  nerwica 

Gość świat wiosek

na jakiej wiosce takich przegrywów widujesz?

Gość Wioska

Kaffee

Gość gość

15-25 ??? Jak mają 15- 17 lat to niektórym jeszcze nawet cycki nie urosły i pryszczy z ryja nie znikły 😄 😄  Powiedziałbym, że kobieta najatrakcyjniejsza jest w przedziale 25-35 lat. Tutaj nawet w sumie nie o wiek chodzi. Może być zajebista z wyglądu 40stka (patrz np.  Joanna Krupa) i nieatrakcyjna 20stka jak i na odwrót. 

Gość zigzag

Krupa to kawał plastiku i kościotrupa, wy takie wzorce sobie bierzecie do naśladowania? jprdl, masakra haha

Szczyt urody to 22-25 max potem robicie się ciotkowate i koniec amen, po 30 to stara doopa już

Gość Piotr Wiśniewski

23 to szczyt urody, potem coraz więcej tapety i makijażu potrzebują bo chcą być wiecznie modelkami, głupie to jak but, omijam takie niunie z daleka bo to tępe

Gość Malinowy krem

Hej ! :classic_cool: ja się z Wami nie zgadzam panowie 😄 sama mam 31 lat i nigdy wcześniej nie czułam się bardziej atrakcyjna niż teraz. Mogę przyznać Wam rację jedynie z tym że spora część kobiet niespecjalnie o siebie dba. Można przy odrobinie wysiłku cieszyć się urodą przez wiele lat i nie ma w tym nic a nic nadzwyczajnego.

Gość heyhey

ja mam 29 lat i jak patrzę na swoje zdjęcia z okresu jak miałam 20ścia to bierze mnie zażenowanie. Zdecydowanie wyglądam teraz lepiej pod każdym względem. Na studiach dużo utyłam przez uczenie się i jedzenie po nocach ze stresu. Cera też była w dużo gorszym stanie. Teraz mam lepszą figurę, problemy skórne zniknęły dopiero po 23 roku życia, lepiej się ubieram. Oczywiście wszystko zależy od człowieka. Moja koleżanka faktycznie lepiej wyglądała jak miała 20 lat niż teraz ale urodziła trójkę dzieci więc wiadomo, że figura już nie ta. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Malinowy krem napisał:

Hej ! :classic_cool: ja się z Wami nie zgadzam panowie 😄 sama mam 31 lat i nigdy wcześniej nie czułam się bardziej atrakcyjna niż teraz. Mogę przyznać Wam rację jedynie z tym że spora część kobiet niespecjalnie o siebie dba. Można przy odrobinie wysiłku cieszyć się urodą przez wiele lat i nie ma w tym nic a nic nadzwyczajnego.

Zgadzam się w 100%. Dopiero około 30-stki poczułam się atrakcyjna, znalazłam swój styl i tak czuję się do dziś (39 lat).

Gość muzyka
4 minuty temu, Gość Malinowy krem napisał:

ty się czujesz bardziej atrakcyjna bo nabrałaś pewności siebie i pogodziłaś się z tym co masz bo zwyczajnie wydoroślałaś, zamiast naśladować i klonować, twoja uroda się sypie ale umysłowo zyskujesz

Gość Malinowy krem
6 minut temu, Gość muzyka napisał:

ty się czujesz bardziej atrakcyjna bo nabrałaś pewności siebie i pogodziłaś się z tym co masz bo zwyczajnie wydoroślałaś, zamiast naśladować i klonować, twoja uroda się sypie ale umysłowo zyskujesz

Dokładnie tak , czuję się atrakcyjna rowniez wizualnie. A pewność siebie nie wynika tylko z atrakcyjności😎

Gość ona

To bzdura. Przy dzisiejszej kosmetologii sam krem odmładza cerę o 5 lat. A 40 po zabiegach wyglądają na 30. ściemniają z wiekiem i nawet nie wiecie. Wiele piosenkarek i aktorek z lat 80 tych i 90 tych wyglada lepiej teraz niż 20 lat temu. Np. Mylene Farmer.

Choć autor wątku raczej nie wie kto to...

Gość uwielbiamstarsze

A mnie się najbardziej podobają kobiety po 30. Tylko takie mnie interesują mimo że jestem młodszy.

Gość mrowaaaaa
14 minut temu, Gość ona napisał:

To bzdura. Przy dzisiejszej kosmetologii sam krem odmładza cerę o 5 lat. A 40 po zabiegach wyglądają na 30. ściemniają z wiekiem i nawet nie wiecie. Wiele piosenkarek i aktorek z lat 80 tych i 90 tych wyglada lepiej teraz niż 20 lat temu. Np. Mylene Farmer.

Choć autor wątku raczej nie wie kto to...

albo pierwsza z brzegu Doda...jak kiczowato wyglądała na początku kariery...a teraz duuuużo lepiej.

Podobnie Agnieszka Szulim i Małgorzata Rozenek...teraz mają po 40 lat i są piękne (zrobione bo zrobione, ale liczy się efekt) a zobaczcie sobie ich foty sprzed dekady...masakra.

Gość gość
49 minut temu, Gość Piotr Wiśniewski napisał:

23 to szczyt urody, potem coraz więcej tapety i makijażu potrzebują bo chcą być wiecznie modelkami, głupie to jak but, omijam takie niunie z daleka bo to tępe

serio, Twoim zdaniem taka 25 letnia Demi Lovato wygląda lepiej niż 37 letnia Adriana Lima ?  Dziś medycyna estetyczna poszła tak do przodu, że zadbana, zamożna  kobieta może dobrze wyglądać nawet do 50tki - patrz J.Lo.  

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

15-25 ??? Jak mają 15- 17 lat to niektórym jeszcze nawet cycki nie urosły i pryszczy z ryja nie znikły 😄 😄  Powiedziałbym, że kobieta najatrakcyjniejsza jest w przedziale 25-35 lat. Tutaj nawet w sumie nie o wiek chodzi. Może być zajebista z wyglądu 40stka (patrz np.  Joanna Krupa) i nieatrakcyjna 20stka jak i na odwrót. 

zgodze się i bynajmniej nie tylko o wygląd to chodzi. Kobieta dopiero po 25tce zaczyna życie zawodowe, powoli staje się niezależna finansowo (własny dom, auto), ma wyrobiony gust i własne zdanie. Jest już wykształcona. Jest atrakcyjniejsza pod względem "statusu społecznego" niż licealistka czy studentka. Oczywiście nie każda. Piszę o kobietach, które mają jakieś ambicje a nie o tych co w wieku 20 lat wzięły sie za rodzenie i przed 30stką są bez szkoły i po 3 ciążach. 

Podobnie faceci w przedziale wiekowym 30-35 lat to lepsze materiały na partnera bo przeważnie już wiedzą czego chcą, a wczesniej to "hulaj dusza piekła nie ma" i zmienianie dziewczyn jak rękawiczek. Nie wspomnę o tym, że taki studenciak czy osoba bezpośrednio po nie za wiele ma do zaoferowania pod względem materialnym.

Gość ona

A 49 letnia Celin Dion ma 32 letniego kochanka ;)))

Gość gość
5 minut temu, Gość ona napisał:

A 49 letnia Celin Dion ma 32 letniego kochanka ;)))

to, że jest znana i bogata pewnie ma tu istotne znaczenie 😛 

Gość gosc

Czy ja wiem czy tak zle z kobietami jest? 😛 porownujac moich rodzicow w podobnym wieku (48 lat) to uwazam, ze mama lepiej wyglada... bo kobiety ogolnie sa atrakcyjniejsze i bardziej o siebie dbaja. nie ma jakiejs reguły.

Gość ona

A 49 letnia Celin Dion ma 32 letniego kochanka ;)))

to, że jest znana i bogata pewnie ma tu istotne znaczenie  .

Pewnie tak. Ale jak 25 latka romnasuje z 50 latkiem to też nie z biednym szaraczkiem.