Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Cechy faceta, który nigdy nie będzie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość Gość

Wymieniajcie, ku przestrodze dla tutejszych prawików stulejarzy.

Gość Kiss

- Nie lubi kobiet

- Jest przekonany o własnej wyższości

- Skąpy

- Zaniedbany

- Niezaradny

Gość Ssik
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

- Nie lubi kobiet

- Skąpy

- Zaniedbany

- Niezaradny

Raczej:

- Lubi i chciałby mieć kobietę ale się boi, wstydzi

- Ma niskie poczucie własnej wartości

- Biedny

- Wyniszczony przez udrękę, samotność i ciężkie życie

- Nie odziedziczył majątku po przodkach

Gość Monika

-agresja

-upierdliwosc

-postawa : "moja racja jest bardziej mojsza" ;)

-generalizowanie ( wszystkie kobiety to..., bo wy wszystkie)

-brak taktu

-brak dystansu do wlasnej osoby i autoironii

-brak poczucia humoru

...a wszystko powyzsze wynika niestety z kompleksow.

Gość ania

z moich obserwacji wynika, ze osoby samotne sa to osoby wycofane, niekontaktowe, niesmiale, zahukane, niepewne. Ja takim osobom nad charakterem bym radzila popracowac, poniewaz czesto sa to panowie przystojni 😎.

Gość zxczcz
5 minut temu, Gość Kiss napisał:

- Nie lubi kobiet

- Skąpy

- Zaniedbany

- Niezaradny

- nie lubi kobiet - racja

- jest przekonany o włąsnej wyższosci ? błąd, każdy ekscentryk ma multum kobiet

- skąpy ? chyba cie porąbało pani GOLDDIGGER

- zaniedbany - racja

- niezaradny - pół na pół

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Monika napisał:

-agresja

-upierdliwosc

-postawa : "moja racja jest bardziej mojsza" 😉

-generalizowanie ( wszystkie kobiety to..., bo wy wszystkie)

-brak taktu

-brak dystansu do wlasnej osoby i autoironii

-brak poczucia humoru

...a wszystko powyzsze wynika niestety z kompleksow.

Bzdury. Większość dożywotnich prawików to straszne  fajtłapy. Ot co 😄

Gość Jacek

Tak poza tym, to wiązanie się z jakąkolwiek polką jest raczej średnim rozwiązaniem. Nie ma co sobie robić problemów dodatkowych. Nie brakuje pięknych cudzoziemek. ;)

Gość Jola

Agresja, , narkoman, alkoholik, przestępca,klamca, babiarz.Chocoaz i oni mają kobiety ale raczej są to cechy nie atrakcyjne. 

Z ladgodnejszych nie dbający o higienę osobista, lekkoduch, bardzo depresyjne usposobienie (ale jak chce to zmienić i potrafi okazywać radość i emocje nie jest źle ☺️),labilnosc emocjonalna, opryskliwosc, częste posługiwanie się rynsztokowym słownictwem(robienie przecinkow z przekleństw np.). 

-jest prawiczkiem 30+

-na utrzymaniu matki

-choroby psychiczne

-kalectwo

-sika do butelek 5 lirów po oligoceńskiej

Gość Monika
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzdury. Większość dożywotnich prawików to straszne  fajtłapy. Ot co 😄

Pisze o facetach ogolnie- jak w temacie, ale byc moze masz racje...taki facet znajdzie kobiete...ale rowna sobie i swojemu poziomowi.

Gość gość
16 minut temu, LvciferAvgvstvs napisał:

sika do butelek 5 lirów po oligoceńskiej

You make my day 😄😂😂

Gość Stilllka

Prawiczek który gledzi do znudzenia że kobiety lecą na kasę i wolą drani(porazka),facet przesadnie nieśmiały i niezdecydowany,osobiście nigdy już nie spojrzałabym na faceta agresywnego i ciągnącego do alkoholu oraz innych kobiet,maminsynek też odpada, koleś który traktuje mnie jako gorszą od siebie i daje mi to odczuć,generalnie wydaje mi się że mężczyźni zniewiesciali,tchórzliwi też mają małe szanse 

Gość gość

Mieszka z mamą która pierze mu majtki, gotuje zupki i kupuje ubrania.

Gość Gość

Trzynasty tryn leżaczek. Więcej nie trzeba 

Gość Ft3ehkioo

gościu który kontroluje kobietę na każdym kroku bo się boi że to zdradzi ,z takim nie da się życ

Gość Ft3ehkioo

notoryczny kłamca,facet który nie potrafi obronić kobiety ani zadbać o nią,pierdołowaci rozgadani też nie są męscy....sknery bez klasy  którzy chcą żeby kobiety płaciły za siebie np w kawiarni czy kinie

Gość Prav
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Trzynasty tryn leżaczek. Więcej nie trzeba 

Chodzi o osobnika, który całymi dniami gra w gierki, nocami pisze na kafe z wirtualnym tygrysem i jest przekonany o swojej wyższości z powodu jakichś tam oszczędności które zgromadził? Nie lubię dziada, chociaż sam jestem prawikiem.

Gość Gość

Prawi są dziwni z zasady. 

Gość Gość

Przede wszystkim :  szowinista, zwolennik  patriarchatu lub incel - takich frustratów od razu kobiety odrzucają

W dalszej kolejności: skrajnie nudny, flegmatyczny, bierny, gburowaty. No i typowy roochacz z ogromnym przebiegiem i po dziesiatkach "przygód"- takich to kobiety jedynie na jedną noc mogą chcieć, żadna nie zwiąże się z takim na poważnie.  No CHYBA ŻE sama miała dziesiątki facetów.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Przede wszystkim :  szowinista, zwolennik  patriarchatu lub incel - takich frustratów od razu kobiety odrzucają

W dalszej kolejności: skrajnie nudny, flegmatyczny, bierny, gburowaty. No i typowy roochacz z ogromnym przebiegiem i po dziesiatkach "przygód"- takich to kobiety jedynie na jedną noc mogą chcieć, żadna nie zwiąże się z takim na poważnie.  No CHYBA ŻE sama miała dziesiątki facetów.

Zgadzam się

Gość Gość

A fajtłapy to co? Bo z tego co widzę, roochacze mają akurat powodzenie, a niezaradne i ciche prawiki po 30 zostają same już do końca. Sam tak skończę, choć wiele razy starałem się zmienić. Z kuraka nie da rady zrobić orła. 

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość zxczcz napisał:

- nie lubi kobiet - racja

- jest przekonany o włąsnej wyższosci ? błąd, każdy ekscentryk ma multum kobiet

- skąpy ? chyba cie porąbało pani GOLDDIGGER

- zaniedbany - racja

- niezaradny - pół na pół

Sama na siebie zarabiam misiaczku. 
Ale nie wyobrażam sobie, by chłopak nie zaprosił mnie do kina czy restauracji.

Gość Esox
1 godzinę temu, Gość ania napisał:

z moich obserwacji wynika, ze osoby samotne sa to osoby wycofane, niekontaktowe, niesmiale, zahukane, niepewne. Ja takim osobom nad charakterem bym radzila popracowac, poniewaz czesto sa to panowie przystojni 😎.

Ja taki byłem. Przesadnie nieśmiały w stosunku do dziewczyn. To nie była jednak totalna nieśmiałość gdyż tańczyłem z dziewczynami na imprezach czy dyskotekach oraz z nimi rozmawiałem i żartowałem. Bariera nie do przejścia pojawiała się w momencie gdy trzeba było przejść do intymności czyli pocałunku itp. To straszne uczucie gdy wiesz, że podobasz się dziewczynie, która tobie się podoba, ale nie jesteś w stanie nic zrobić gdyż wstydzisz się bliskości z nią z tego powodu, że nigdy jeszcze nie byłeś blisko z dziewczyną. 

Byłem kiedyś świadkiem sytuacji gdy na imprezie u mojego kumpla,nieznany mi chłopak poderwał dziewczynę. W ciągu godziny po przyjściu na imprezę oni trzymali się już za rączki,a wcześniej w ogóle się nie znali. Fakt, mieliśmy wtedy naście lat więc takie sytuacje to była normalka- nie dla mnie niestety. W późniejszym wieku czyli w wieku mniej więcej 25+ jest trudniej. Tu rzadziej się zdarza aby ludzie w ten sposób się poznawali i tak szybko tworzyli związki. Dla mnie przerażające było wtedy to , że ja z powodu nieśmiałości nie byłem w stanie odważyć się na to aby chwycić jaką dziewczynę za rękę i patrzyć się jej w oczy. Nie wiedziałbym też jak i o czym z nią rozmawiać w takiej sytuacji. Dla jednego taka sytuacja to bułka z masłem, a dla innego mur nie do przejścia. To nie jest sprawiedliwe. Szkoda, że ja byłem tym drugim przypadkiem. Z tego powodu miałem kilkuletnie opóźnienie w stosunku do większości osób w moim wieku jeśli chodzi o sprawy damsko męskie. Później niż większość przeżyłem pierwszy pocałunek, pierwsze pieszczoty i pierwszy stosunek seksualny. 

Gość Kaska
20 minut temu, Gość Gość napisał:

No i typowy roochacz z ogromnym przebiegiem i po dziesiatkach "przygód"- takich to kobiety jedynie na jedną noc mogą chcieć, żadna nie zwiąże się z takim na poważnie.  No CHYBA ŻE sama miała dziesiątki facetów.

Znam takiego. Pierwsza zona przylapala go we wlasnym lozku z inna. Druga zona jest z nim nadal , maja dzieci. Ona nie jest stad wiec pewnie wie o nim tyle ile sam powiedzial. On kiedys Adonis ,zaniedbany teraz go granic mozliwosci, doslownie knur. Mysle ,ze gdyby mial okazje nadal by zdradzal.

Gość odpowiadam

Cechy wysoce niekorzystne : kłamca, erotoman, babiarz, tchórz, agresor, niezaradny życiowo, bez ikry, z obniżonym nastrojem, nudny, bez pasji, narcyz, ofiara losu-popychadło, nietaktowny, ubogi; brzydki, niski, slaby fizycznie, niewysportowany, powolny, oferma, ulany grubas, leniwy, egoistyczny, niewykazujący inicjatyw w życiu codziennym, chytry, z niskim ilorazem inteligencji, chorobami fizycznymi/psychicznymi, z nałogami, brudas, z dużą wadą wymowy lub innym, krępującym defektem, kiepski w łóżku, nielubiany w towarzystwie, maminsynek, sprzedawczyk, pozer, włóczykij-powsinoga, gbur, sztywniak, nielojalny, nieodpowiedzialny, krytykujący, pesymista, niezdecydowany, z brakiem dystansu, wydelikacony, nie uczący się na błędach, z problemami rodzinnymi, długami, niezakończonymi negatywnymi sprawami z przeszłości.

Gość dodam
8 minut temu, Gość odpowiadam napisał:

Cechy wysoce niekorzystne : kłamca, erotoman, babiarz, tchórz, agresor, niezaradny życiowo, bez ikry, z obniżonym nastrojem, nudny, bez pasji, narcyz, ofiara losu-popychadło, nietaktowny, ubogi; brzydki, niski, slaby fizycznie, niewysportowany, powolny, oferma, ulany grubas, leniwy, egoistyczny, niewykazujący inicjatyw w życiu codziennym, chytry, z niskim ilorazem inteligencji, chorobami fizycznymi/psychicznymi, z nałogami, brudas, z dużą wadą wymowy lub innym, krępującym defektem, kiepski w łóżku, nielubiany w towarzystwie, maminsynek, sprzedawczyk, pozer, włóczykij-powsinoga, gbur, sztywniak, nielojalny, nieodpowiedzialny, krytykujący, pesymista, niezdecydowany, z brakiem dystansu, wydelikacony, nie uczący się na błędach, z problemami rodzinnymi, długami, niezakończonymi negatywnymi sprawami z przeszłości.

do tego bym jeszcze dodała niekulturalny źle wychowany z którym wstyd do towarzystwa wyjść, + typ pana i władcy + flegmatyczny i bierny.

Gość Gość
14 minut temu, Gość odpowiadam napisał:

Znajdź kogoś bez przynajmniej 1 wady z tej listy. Powodzenia.

Gość Gość
1 minutę temu, LvciferAvgvstvs napisał:

-robi prawo jazdy 10 lat

Albo nie ma go w ogóle jak i nigdy nie zrobi bo nie jest w stanie tak jak ja 😞