Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gisc

Haha skasowali wam watek o otrze bardzo dobrze buahhah

Polecane posty

Gość ;;)
6 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie są rzeczy ścigane z urzędu. Autor musiałby złożyć doniesienie, a nie Ty. Poza tym ona już tego logo nie używa. A te screeny są mało wiarygodne, bo ja mogę dokleić tam wszystko i powiedzieć, że ukradła logo Diora. Że wstawiła to sobie na chwilę na profilowe to o niczym nie świadczy. Musiała by czerpać z tego jakieś korzyści lub gdzieś z tym oficjalnie wystąpić. Więc możesz Magda spokojnie śmiać się im w twarz.

Jesteś tak samo głupia jak idolka. Wmawiaj jej dalej ze nie robi nic zlego

Gość 🐷🐷🐷
10 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie są rzeczy ścigane z urzędu. Autor musiałby złożyć doniesienie, a nie Ty. Poza tym ona już tego logo nie używa. A te screeny są mało wiarygodne, bo ja mogę dokleić tam wszystko i powiedzieć, że ukradła logo Diora. Że wstawiła to sobie na chwilę na profilowe to o niczym nie świadczy. Musiała by czerpać z tego jakieś korzyści lub gdzieś z tym oficjalnie wystąpić. Więc możesz Magda spokojnie śmiać się im w twarz.

Idąc twoim tokiem myślenia- straszycie turaj grupę dziewczyn, bo „macie skriny”. Tez sfabrykowane zatem ✌️

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 🐷🐷🐷 napisał:

Idąc twoim tokiem myślenia- straszycie turaj grupę dziewczyn, bo „macie skriny”. Tez sfabrykowane zatem ✌️

Ja nikogo nie straszę.

Gość Hahah
6 minut temu, Gość ;;) napisał:

Jesteś tak samo głupia jak idolka. Wmawiaj jej dalej ze nie robi nic zlego

Zapomniała, ze google przechowuje kopie stron ✌️Upsss

Gość 🤣🤣🤣

Wariatki opamiętajcie się z tym straszeniem- bo za to faktycznie można komuś wytoczyć sprawę z urzędu 😂😂

Gość Gość
5 minut temu, Gość Hahah napisał:

Zapomniała, ze google przechowuje kopie stron ✌️Upsss

I co z tego? Już pisałam, że to niska szkodliwość czynu.

Gość http:www.ipsbeyond.pl

TYLKO  ZLY  CZLOWIEK  CIESZY  SIE  Z  CZYJEGOS  NIESZCZESCIA  I  TY  NIM  JESTES !

Gość Gog
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Niska nie niska to sąd osądzi. Madzia jako prawniczka powinna o tym wiedziec. Wstyd dla jej wykładowców 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gog napisał:

Niska nie niska to sąd osądzi. Madzia jako prawniczka powinna o tym wiedziec. Wstyd dla jej wykładowców 

Przestań się ośmieszać z tym sądem. Nic jej nie grozi.

Ja poinformowalam autora ukradzionych obrazów i on sie zajmuje teraz tym. Zostal okradziony, taka prawda.

Gość Gość
8 minut temu, Halko7 napisał:

Ja poinformowalam autora ukradzionych obrazów i on sie zajmuje teraz tym. Zostal okradziony, taka prawda.

A myślisz że on podejmie jakieś działania?

Gość Gość
7 minut temu, Halko7 napisał:

Przestań te bajeczki wciskać. Akurat byś znalazła autora randomowego obrazka i on na pewno pozew szykuje. Hahaha. Żałosna jesteś... I oczywiście dowodów na to nie masz, bo nie musisz mieć. Jesteś przewidywalna jak telenowela. Nie szkoda ci czasu na pisanie głupot i wymyślanie durnot? Nie będzie ci wstyd za miesiąc jak żaden autor się nie odezwie... Kit wciskasz jak Bogumiła.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

To jest kradzież. I tu nie chodzi o to, że kalekę ktoś do kazamat strąci. Jej firma jest spalona. Czego nie rozumiesz? Jeśli Ostra pójdzie zajepać dodatek do Simsów z Empiku, to nawet gdy ją złapią, do więzienia nie wsadzą. Ale jest złodziejką. Kumasz? ZŁODZIEJ! 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Poza tym, że jej jednoosobowa firma zajmująca się SM kradnie cudzą pracę w obszarze, którym się zajmuje. Myśl. 

Zdjecie ma autora i on sprzedaje je na licencji, bardzo łatwo jest znaleźć wlasciciela obrazu, polecam wypróbować opcje wyszukiwania obrazów, ss są na grupie.

Gość Gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie baw się w prawnika. Znikoma szkodliwość czynu, jesli już i nijak ma się do praw autorskich, bo to jest kradzież i tyle.

Art. 115. 1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

2. Tej samej karze podlega, kto rozpowszechnia bez podania nazwiska lub pseudonimu twórcy cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie albo publicznie zniekształca taki utwór, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nagranie.

3. Kto w celu osiągnięcia korzyści majątkowej w inny sposób niż określony w ust. 1 lub ust. 2 narusza cudze prawa autorskie lub prawa pokrewne określone w art. 16, art. 17, art. 18, art. 19 ust. 1, art. 191, art. 86, art. 94 ust. 4 lub art. 97, albo nie wykonuje obowiązków określonych w art. 193 ust. 2, art. 20 ust. 1-4, art. 40 ust. 1 lub ust. 2,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Istota przestępstwa przywłaszczenia polega na bezprawnym, a więc niezgodnym z obowiązującymi przepisami, przypisaniu sobie autorstwa utworu lub artystycznego wykonania

Gość Gość

Naprawdę ktoś tu w szkole szukał schronienia przed deszczem. My mamy się bać odsiadki z powodu komentarzy, że Otra kasuje, banuje, jest niechlujna, ma tłuste włosy, kłamie. Ona kradnie logo, co udokumentowane jest w sieci, do czego sama przyznaje się w komentarzach, podczas gdy autor logo WYMAGA WYKUPIENIA GO. A tu dyskusja, że ojojoj nic nie zrobiła, nic złego się nie stało.

Idę do pracy. Na wczoraj cały zespół miał przygotować logo kampanii. Wolałam grać w Simsy, dlatego nie mam żadnego projektu. Moja koleżanka idzie do łazienki, a ja podpie*dalam jej teczkę z projektem i przedstawiam szefowi jako swój. A tu Ludwisia twierdzi, że nic się nie stało.

Złodziejska firma oferuje, że jak jej zapłacisz, będzie kraść dla ciebie logo z sieci. I potem ty bekniesz. Otra zaświeci wózkiem, a twórca logo, które ona ukradła, bo woli oglądać Kosci, zglosi się do twojej firmy po odszkodowanie. 

Gość Gość
3 minuty temu, Halko7 napisał:

Ona z pełną świadomością okradla czlowieka

Nieważne czy ona ma świadomość. Jest coś takiego jak paserstwo. Każdy by się tłumaczył, że on nie ukradł, tylko dostał od Kazika, a Kazik od Miecia. 

Gość Gość
16 minut temu, Halko7 napisał:

Zdjecie ma autora i on sprzedaje je na licencji, bardzo łatwo jest znaleźć wlasciciela obrazu, polecam wypróbować opcje wyszukiwania obrazów, ss są na grupie.

Tak, tak... na tej swojej grupie masz słonia na złotym łańcuszku. Ośmieszyłaś się tym, że autor zdjęcia działa przeciw Otrze i akurat tobie się zwierzył?

Czy posiadasz zdolność czytania ze zrozumieniem? Przeczytaj sobie to co napisałam to moze dotrze do ciebie 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak, tak... na tej swojej grupie masz słonia na złotym łańcuszku. Ośmieszyłaś się tym, że autor zdjęcia działa przeciw Otrze i akurat tobie się zwierzył?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Magda nie dość, że nie ma żadnych kwalifikacji do prowadzenia takiej działalności, nikogo nie zatrudnia, ma działalność 1osobową, a jednocześnie zespół ludzi, to jeszcze preferuje złodziejskie praktyki. Już widzę jak firmy walą do niej drzwiami i oknami.

Szkoda mi jej, jest żałosna. I może nawet z litości zleciłabym jej coś. Jednak ja nie będę za nią chodzić i sprawdzać jej roboty. Ona coś wrzuci w moich SM, a ja będę musiała weryfikować błędy i latać po stronach, sprawdzać czy nie zajepała znowu. 

Gdy byłam dzieckiem dziadek zapraszał mnie do obierania ziemniaków. Dostawałam obieraczkę i męczyłam jednego ziemniaka w czasie, gdy on obrał wszystkie. Oczywiście musiał za mnie skończyć, poprawić po mnie i jeszcze pilnować żebym się nie skaleczyła, umyła ręce przed i po i żeby mi się w trakcie nie nudziło, bo to jednak średnia frajda. I podobnie jest z Madzią. Pokaż jej jak ma to zrobić, pilnuj, żeby to dobrze zrobiła, popraw po niej i jeszcze najlepiej zmotywuj ją do pracy. Ludwika, dorośnij. Twoja litość tylko jej szkodzi.

36 minut temu, Gość Gość napisał:

A myślisz że on podejmie jakieś działania?

Nie wiem, ja tylko mu to przekazalam

Gość gosc

Otra skończyła prawo i wie co robi.

4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tak właśnie 

Gość Gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Skończyła prawo, a działa na lewo 🤔

Gość Ccc
18 minut temu, Gość gosc napisał:

Chodząca reklama wydziału 😂😂 brawa dla wykładowców i tych co jej magistra po litości dali 

Gość fgh

Ona to przez całe swoje życie idzie z mottem "wezmę ich na litość", przecież kaleki są nietykalne, bo już wystarczająco w dniu narodzin po dupie dostali (jeśli ją mają) 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Chodząca reklama wydziału 😂😂 brawa dla wykładowców i tych co jej magistra po litości dali 

Wizytówka jej liceum, wydziału na studiach, mamusi i teraz jej firmy.

Gość Gość
5 minut temu, Gość fgh napisał:

Ona to przez całe swoje życie idzie z mottem "wezmę ich na litość", przecież kaleki są nietykalne, bo już wystarczająco w dniu narodzin po dupie dostali (jeśli ją mają) 

Oczywiście, że tak. I ona robi to z premedytacją. Odważyłabyś się mając 20k subskrypcji nazwać GlossyBox złodziejami? Ja nie. Przecież to im obniża znacznie sprzedaż. A ona zrobiła to. Bo przecież kaleki nie ruszo. 

Dlatego właśnie, że ludzie litują się nad nią i wypisują jej brednie w komentarzach oraz że z litości nikt nie rozlicza jej z tego, co odpiertala, to ona żyje w swoim chorym śnie. Niech piszą jej dalej, że jest piękna, a może salon kosmetyczny otworzy albo zgłosi się do agencji modelek. To drugie ma większy sens niż obecna firemka. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.