Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gisc

Haha skasowali wam watek o otrze bardzo dobrze buahhah

Polecane posty

Gość Gość
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Patrząc po tym jak zaczęła, to widać, że nie ma pojęcia o tej branży. Może by coś osiągnęła za kilka lat, ale tylko pod warunkiem, że spędziłaby je na nauce, rozwoju i praktyce w innych firmach. To tak jakby otworzyć salon fryzjerski, wynająć lokal, zarejestrować działalność, ale nie znać się na strzyżeniu, nie mieć pracowników ani sprzętu. Jak wchodzisz do fryzjera, który ma tylko krzesło i grzebień, a w dodatku nie wie co to jest ombre, to idziesz gdzie indziej. Ludzie zakładają biznesy po latach praktyki, jak mają wszystko przygotowane, chociaż na minimalny start. Takie rzucanie się na głęboką wodę kończy się porażką. Nie ma pieniędzy na logo, na stronę www, ale wynajmuje biuro, które nie jest jej do niczego potrzebne. To się nazywa logika 😉 Zleceń nie ma żadnych, nie rozwija się, a rachunki trzeba płacić.

5 lat siedzi na YT, w blogach od 15stu. Progresu nie ma. Jej zdjęcia na IG są ciekawe jak focie kółka parafialnego. Nie ma zmysłu estetyki, co widać po prlowskich wnętrzach, ciuchach, obwieszaniu się ejwonem. Nie umie pisać. Żaden z niej storyteller. Nie jest zabawna, ciekawa. Tu trzeba być otwartym, również na porażki. W tym zawodzie umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną to podstawa. Do tego komunikatywność, która u Magdy jest zerowa. Umiejętność wykonania dobrego researchu - czasochłonne, dla inteligentnych, którzy nie zgubią clou. Ważna jest też dbałość o szczegóły. Głupia literówka, przeoczenie jakiegoś zbędnego elementu na zdjęciu i post do wyrzucenia. I teraz po opublikowaniu postu trzeba włączyć empatię i zdolności analityczne, żeby kminić, co stoi za brakiem ruchu pod postem. W postach warto inspirować się bieżącymi wydarzeniami. Należy sporo czytać, obserwować, żeby czerpać inspiracje. Wiedzieć, w którym momencie opublikować post. Pisać należy krótko i przekonująco (ona 15 minut umie powtarzać zapętloną informację o pogodzie). A jak się walnie kiksa, to trzeba mieć jaja, żeby wybrnąć z twarzą. To nie jest branża Otry. 

Gość Kiki
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

5 lat siedzi na YT, w blogach od 15stu. Progresu nie ma. Jej zdjęcia na IG są ciekawe jak focie kółka parafialnego. Nie ma zmysłu estetyki, co widać po prlowskich wnętrzach, ciuchach, obwieszaniu się ejwonem. Nie umie pisać. Żaden z niej storyteller. Nie jest zabawna, ciekawa. Tu trzeba być otwartym, również na porażki. W tym zawodzie umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną to podstawa. Do tego komunikatywność, która u Magdy jest zerowa. Umiejętność wykonania dobrego researchu - czasochłonne, dla inteligentnych, którzy nie zgubią clou. Ważna jest też dbałość o szczegóły. Głupia literówka, przeoczenie jakiegoś zbędnego elementu na zdjęciu i post do wyrzucenia. I teraz po opublikowaniu postu trzeba włączyć empatię i zdolności analityczne, żeby kminić, co stoi za brakiem ruchu pod postem. W postach warto inspirować się bieżącymi wydarzeniami. Należy sporo czytać, obserwować, żeby czerpać inspiracje. Wiedzieć, w którym momencie opublikować post. Pisać należy krótko i przekonująco (ona 15 minut umie powtarzać zapętloną informację o pogodzie). A jak się walnie kiksa, to trzeba mieć jaja, żeby wybrnąć z twarzą. To nie jest branża Otry. 

Bardzo dobry, rzeczowy komentarz 👍 Tak właśnie jest, Otra nie ma pojęcia o tym, za co się wzięła.

Gość Gość

Napiszcie raz jeszcze, że Otra nie wie co robi, bo te sto tysięcy tych samych komentarzy to za mało. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Napiszcie raz jeszcze, że Otra nie wie co robi, bo te sto tysięcy tych samych komentarzy to za mało. 

A do Ciebie to widzę że tak samo jak do niej nie dociera 😆😅😂

Gość godlewska eleonora

No właśnie nie może do niektórych dotrzeć, że to nie żadna nienawiść, tylko krytyka beznadziejnego kanału. A teraz ocena beznadziejnego pomysłu na prowadzenie firmy. Ciąg dalszy dokładnie tego samego. I gdyby dotarła do niej krytyka kanału, nie otwierałaby firmy z d/u/py. 

Gość gosc
27 minut temu, Gość Gość napisał:

A do Ciebie to widzę że tak samo jak do niej nie dociera 😆😅😂

A ona i tak powie, że zazdrościsz kalendarza😂

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Otra nie wie co robi.

Gość Gosc123

A dobrze. Niech się kompromituje i może znikną obie z yt. Najpierw bjuti guru i dennymi paciajami, a potem mecenas ogłosi upadłość konsumencką 

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość godlewska eleonora napisał:

No właśnie nie może do niektórych dotrzeć, że to nie żadna nienawiść, tylko krytyka beznadziejnego kanału. A teraz ocena beznadziejnego pomysłu na prowadzenie firmy. Ciąg dalszy dokładnie tego samego. I gdyby dotarła do niej krytyka kanału, nie otwierałaby firmy z d/u/py. 

👏🏻👏🏻

Gość Gość

5 lat na YT. Raz jej ktoś jakąś plastikową bransoletkę wysłał w zamian za reklamę. Wartość bransoletki podana na stronie 8.90, wartość rzeczywista 5 gr. Gadała o tym pół roku jako o tajemniczym projekcie. Kiedy miłosierne skumają, że to chora osoba? 

Gość gość
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

Słuszna uwaga . Mnie  ona  jest  najzupełniej  obojętna . Niech  sobie zakłada i  tysiąc  firm .

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Słuszna uwaga . Mnie  ona  jest  najzupełniej  obojętna . Niech  sobie zakłada i  tysiąc  firm .

Tak Ci obojętna, Mariolko, że śledzisz każdy wątek o niej z zazdrości. Akurat Ty masz jej czego zazdrościć.

Gość gosc

Magda jest jaka jest, ale jednak mimo wszystko się rozwija. Zaczęła sama wychodzi z domu, robi zakupy, założyła działalność, a także mimo wszystko lepiej znosi krytykę. W tym samym czasie Bogusia podąża w kierunku dokładnie odwrotnym, ale podejrzewam że u niej znacznie większy wpływ niż nam się wydaje mają kwestie zdrowotne (tusza i jej konsekwencje).

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Magda jest jaka jest, ale jednak mimo wszystko się rozwija. Zaczęła sama wychodzi z domu, robi zakupy, założyła działalność, a także mimo wszystko lepiej znosi krytykę. W tym samym czasie Bogusia podąża w kierunku dokładnie odwrotnym, ale podejrzewam że u niej znacznie większy wpływ niż nam się wydaje mają kwestie zdrowotne (tusza i jej konsekwencje).

Więcej ulepkow 😉 jakby nie patrzec Magda się powoli wyrabia, na wielki plus, że nie ma nadwagi. Ale łączy je jedno- paskudny charakter. Tylko Buka jeszcze czasem udaje miłą, bo wie, ze to się oplaca. Magda jeszcze nie zauważyła zależności 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Rozwija się? W jakim temacie? Ta firma to jej kolejny super pomysł, który za chwilę upadnie. Wcześniej było kilkanaście blogów, które miały podbić świat. Ja tu widzę zapiertalanie w kółko. Lepiej znosi krytykę? Kasuje komentarze, które nie są słodkim pierdem. 

Bogusia podąża w odwrotnym kierunku? Że w przeciwieństwie do Otry w dobrym? Nie zauważyłam.

Gość gosc

Pod jej filmami widzę sporo krytycznych komentarzy, które wiszą i niektóre nawet nie doczekały się złośliwej odpowiedzi. To jest postęp w porównaniu z tym, co było. Wychodzi z domu sama, stała się nieco mniej zależna od innych. Co do firmy to może i upadnie, choć niepełnosprawni zostają takie wsparcie na działalność, że może nawet się utrzyma i coś tam dorobi do renty. No i zaczęła bardziej dbać o wygląd.

Nie oczekujcie od niej, że z dnia na dzień stanie się Matką Teresą w ciele Angeliny Jolie 😉

Gość gość
40 minut temu, Gość Gość napisał:

Akurat Ty masz jej czego zazdrościć.

Wózka może ?  A to się uśmiałam .

Gość gość
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

Rozwija się? W jakim temacie? Ta firma to jej kolejny super pomysł, który za chwilę upadnie. Wcześniej było kilkanaście blogów, które miały podbić świat. Ja tu widzę zapiertalanie w kółko. Lepiej znosi krytykę? Kasuje komentarze, które nie są słodkim pierdem. 

Bogusia podąża w odwrotnym kierunku? Że w przeciwieństwie do Otry w dobrym? Nie zauważyłam.

No raczej

Gość Gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Pod jej filmami widzę sporo krytycznych komentarzy, które wiszą i niektóre nawet nie doczekały się złośliwej odpowiedzi. To jest postęp w porównaniu z tym, co było. Wychodzi z domu sama, stała się nieco mniej zależna od innych. Co do firmy to może i upadnie, choć niepełnosprawni zostają takie wsparcie na działalność, że może nawet się utrzyma i coś tam dorobi do renty. No i zaczęła bardziej dbać o wygląd.

Nie oczekujcie od niej, że z dnia na dzień stanie się Matką Teresą w ciele Angeliny Jolie 😉

Gdzie je widzisz, te krytyczne komentarze? Pod ostatnim gniotem same zachwyty nad jej pięknem i samodzielnością, chociaż ewidentnie widać, że żadnych zakupów nie robi sama, bo produktami rzuca z góry. Dodatkowo jeszcze wzięła siostrę i nakłamała, że filmik powstał dzięki sponsorom. Jakim sponsorom? Co to za kolejne psychiatryczne bzdury? Po tym co stało się pod filmikiem CJC zaczęła zostawiać niektóre krytyczne komentarze, bo wie, że koleś z kanału zajrzy i "sprawdzi ją". Teraz już trochę czasu minęło od katastrofy z filmikiem o hejcie i znowu wszystko kasuje. W rozmowie z potencjalnymi klientami firmy kłamstwa, chamówa i kasowanie.

Z domu sama nie wychodzi. Zawsze jest z kimś. Tylko kłamie. Jak żerowała na siostrze, tak żeruje.

Jak ma dorobić do renty, skoro jej się nie zwrócą nawet składki na firmę? Przecież umoczyła, a to dopiero początek.

Dba o wygląd? W którym miejscu? Zniszczona, sucha skóra i łaskawie matka głowę umyła, jak zawsze raz w tygodniu. Brwi do brody namazane tępą kredką.

Nie oczekujemy od niej nawet, że będzie umiarkowanie normalna albo chociaż umiarkowanie nieatrakcyjna. Nie wiem skąd wzięłaś Jolie czy tę zakonnicę. 

Mam wrażenie, że niektórzy tak nie lubią Boguśki, że na siłę chwalą Otrę. Nawet widziałam jakieś komentarze, jakoby filmiki Magdy były ciekawsze od anielskich😄

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam wrażenie, że niektórzy tak nie lubią Boguśki, że na siłę chwalą Otrę. Nawet widziałam jakieś komentarze, jakoby filmiki Magdy były ciekawsze od anielskich😄

Hahaha . I ja też takie  komentarze widziałam .

Gość gosc

Buka jest leniem, nudziarą, ale dalej porównując choćby IG obu pań, widoczna jest przepaść między ich umiejętnościami. Wystarczy porównać zdjęcia dłoni, które wrzucają, zdjęcia produktów, które testują, krajobrazów. Wystarczy spojrzeć na opisy. Buka jest leniem, ale te opisy stara się pisać dłuższe, zabawne. Magdy opis "nie zawsze muszę siedzieć na wózku", "pracowity dzień, załatwiam różne sprawy".

Gość gosc

Dodam jeszcze, że Magdy stale zagrania to klamstwo i manipulacje. Gdy to nie działa, oznacza na IG Hajzerów, Prokopów, Owsiaków, Rusiny itd. Patrzcie, jestem niepełnosprawna, ludzie mnie krytykują. Nie daję rady sama się mścić. Pomożecie?

Gość najciekawsze vlogi na YT

Komentarz OV sprzed miesiąca: Oferta jest przygotowana. Czekam jeszcze na logotyp i na dniach pojawi się strona

Gość najciekawsze vlogi na YT

I skąd te łapki w dół 😞

Tez mnie to wkurza, zazdrosni ludzie nie potrafia się cieszyc czyims szczęściem i sukcesem...

powinnismy się wspierać a szczególnie pokazać Madzi, że się cieszymy z Jej sukcesu!

Pewnie zazdrosnych ludzi,ktorzy mimo ze są zdrowi to zapewnie mają nudne życie. Zamiast podziwiac ze osoba niepelnosprawna swietnie sobie radzi w życiu i nie liczy na to ze panstwo da,to dobijają tymi łapami w dół i glupimi komentarzami. No ale witajmy w Polsce.Tu to normalka. Jak nie nawijasz o 50-tym błyszczyku do kolekcji to nie liczysz sie. Takie realia

frustraci, którzy obgryzają paznokcie że taki mały człowiek jest wenetrzenie taki wielki. Współczujmy im a Madzie wspierajmy 🙂

Magdalena Augustynowicz3 tygodnie temu

niestety ludzka zazdrość jest ogromna 🙃

xxx

Komcie zaserduszkowane przez Madzię.

Gość GOŚĆ
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

No bo obecne są ciekawsze (co nie oznacza, że ciekawe). Serio widzisz coś interesującego w 153 teście paletek? I to jeszcze w wykonaniu osoby, nie mającej większego pojęcia o makijażu...

Gość Zuzka

Dawno jej nie oglądałam. Czy ona prowadzenie działalności zaczęła od zakupu... niszczarki? To jeszcze zamówienie pieczątki, odrestaurowanie plastikowej kasy fiskalnej i zapowiada się niezła zabawa. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość GOŚĆ napisał:

No bo obecne są ciekawsze (co nie oznacza, że ciekawe). Serio widzisz coś interesującego w 153 teście paletek? I to jeszcze w wykonaniu osoby, nie mającej większego pojęcia o makijażu...

Nie, nie, nieeeeee. Mów za siebie. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość najciekawsze vlogi na YT napisał:

I skąd te łapki w dół 😞

Tez mnie to wkurza, zazdrosni ludzie nie potrafia się cieszyc czyims szczęściem i sukcesem...

powinnismy się wspierać a szczególnie pokazać Madzi, że się cieszymy z Jej sukcesu!

Pewnie zazdrosnych ludzi,ktorzy mimo ze są zdrowi to zapewnie mają nudne życie. Zamiast podziwiac ze osoba niepelnosprawna swietnie sobie radzi w życiu i nie liczy na to ze panstwo da,to dobijają tymi łapami w dół i glupimi komentarzami. No ale witajmy w Polsce.Tu to normalka. Jak nie nawijasz o 50-tym błyszczyku do kolekcji to nie liczysz sie. Takie realia

frustraci, którzy obgryzają paznokcie że taki mały człowiek jest wenetrzenie taki wielki. Współczujmy im a Madzie wspierajmy 🙂

xxx

Komcie zaserduszkowane przez Madzię.

Ludzie to mają jednak pusto w tych głowach... Ja się cieszę ludzkim sukcesem, tylko gdzie jest ten sukces? Bo jak na razie widać tylko porażkę. Wsparcie to nie tylko słodkie pierdy, ale też słowa prawdy, gdy jest ciężko i trzeba wziąć się do roboty. Piękny komentarz napisany, ale kto zapłaci teraz za nią rachunki? Za firmę która nie zarabia? Ale cieszmy się... wspierajmy ten tonący okręt 😉

A za co niby mam Magdę podziwiać? Przecież ta firma powstała tylko dlatego że państwo dało jej zniżki, a ktoś to musi wyrównać. Może też wpadła dotacja. Nie mam nic przeciwko pomocy niepełnosprawnym, ale nie bądźmy bezkrytyczni. W tym przypadku to szansa, która się marnuje. Ona nie generuje żadnego zysku, nie da miejsc pracy, będzie tylko pasożytem na niskich opłatach. Ciągnie ten "biznes", bo gdzie indziej jest zatrudniona ze względu na orzeczenie i ktoś dokłada pracodawcy do takiego pracownika. A ona z tej pensji może wirtualne biuro opłacić. No faktycznie, ta firma wcale nie żeruje na Państwie 😉 

I w czym objawia się wielkość Magdy, w tym, że zaciągnęła Asię do urzędy by zarejestrować działalność. No to ja ją przebiję jutro też zarejestruje swoją i to samo. Napiszę swoje nazwisko w paincie, założę fp, i już mam firmę, jestem wielka 😉 

Gość gośc

Otra robi tak ogromne postępy, że już sama popyla na wózku manualnym.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Ludzie to mają jednak pusto w tych głowach... Ja się cieszę ludzkim sukcesem, tylko gdzie jest ten sukces? Bo jak na razie widać tylko porażkę. Wsparcie to nie tylko słodkie pierdy, ale też słowa prawdy, gdy jest ciężko i trzeba wziąć się do roboty. Piękny komentarz napisany, ale kto zapłaci teraz za nią rachunki? Za firmę która nie zarabia? Ale cieszmy się... wspierajmy ten tonący okręt 😉

A za co niby mam Magdę podziwiać? Przecież ta firma powstała tylko dlatego że państwo dało jej zniżki, a ktoś to musi wyrównać. Może też wpadła dotacja. Nie mam nic przeciwko pomocy niepełnosprawnym, ale nie bądźmy bezkrytyczni. W tym przypadku to szansa, która się marnuje. Ona nie generuje żadnego zysku, nie da miejsc pracy, będzie tylko pasożytem na niskich opłatach. Ciągnie ten "biznes", bo gdzie indziej jest zatrudniona ze względu na orzeczenie i ktoś dokłada pracodawcy do takiego pracownika. A ona z tej pensji może wirtualne biuro opłacić. No faktycznie, ta firma wcale nie żeruje na Państwie 😉 

I w czym objawia się wielkość Magdy, w tym, że zaciągnęła Asię do urzędy by zarejestrować działalność. No to ja ją przebiję jutro też zarejestruje swoją i to samo. Napiszę swoje nazwisko w paincie, założę fp, i już mam firmę, jestem wielka 😉 

To chyba jakieś dzieci z trudnych środowisk piszą, którym wydaje się (tak jak Magdzie), że prawdziwe życie wygląda jak serial. Z tego co wiem, Magda nie otrzymała dotacji na start firmy, bo nie umiała tego zorganizować. A to jest banalnie proste. Wszyscy to biorą. Natomiast - jak czytam - ma niszczarkę, zajumanie logo i kilka wojenek na fp firmy za sobą, buńczuczne filmiki zapowiadające wielkie tajemnicze przedsięwzięcie, fotkę na krześle i biuro, którego nie używa.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.