Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryy

dlaczego kobiety raz okazują zainteresowanie a raz olewają

Polecane posty

Gość rex
1 godzinę temu, Gość hmn napisał:

czasem chodzi o sprawdzenie prawdziwej determinacji czy powaznie chce czy było to od niechcenia jak do kazdej

Tylko że dla nas tak to tak, a nie to nie. Powiedz prosto z mostu, czy chcesz czy nie. Jeżeli słyszę odmowę, to nawet jeśli mi zależy, to zrezygnuję, bo po co mam podrywać niezainteresowaną dziewczynę? Żeby wysłuchiwać "ile razy mam ci powtarzać, że nie"? Zbędne, raz wystarczy. Nie każdy jest na tyle pewny siebie, żeby próbować po 20 razy.

Gość taboret
9 godzin temu, Gość rex napisał:

Tylko że dla nas tak to tak, a nie to nie. Powiedz prosto z mostu, czy chcesz czy nie. Jeżeli słyszę odmowę, to nawet jeśli mi zależy, to zrezygnuję, bo po co mam podrywać niezainteresowaną dziewczynę? Żeby wysłuchiwać "ile razy mam ci powtarzać, że nie"? Zbędne, raz wystarczy. Nie każdy jest na tyle pewny siebie, żeby próbować po 20 razy.

Moze punkt widzenia zalezy od tego kto jakiego faceta ,dziewczyna oczekuje, moja ziomalka nigdy się nie umawiała za pierwszym i drugim razem  az w koncu spotkała chłopaka ktoremu na serrio sie podobała i są do dzisiaj ze sobą, bo on wiedział kogo i czego chce, potrzrebowal dziewczyny ktora umiała powiedzieć NIE. A ona zyskała tą pewność, że nie bujał  i był zdecydowany. Oczywiście to są silne osobowości z nich nie  jakies lelum poleum

Gość gosc
22 godziny temu, Gość henryy napisał:

a potem facet skołowany :classic_sleep:

a może za dużo oczekujesz na raz? stąd masz takie widzenie sytuacji

Gość boo
14 godzin temu, Gość rex napisał:

Zainteresowana też odmówi, bo chce, żeby on dalej próbował ją zdobyć i zapytał jeszcze raz po jakimś czasie.

kategorie som 4 jedne ,od razu lecą,drugie wybrzydzajom,trzecie nie wiedzom czego chcom a czwarte same zarywają do ciebie

Gość Prawda was wyzwoli

Prawda jest taka!

Gdyby nie takie pieski jak wy które lataja calymi latami za ksiezniczką to takie zachowanie kobiet by nie istniało i jeśli by były zainteresowane to by się zgodzily za 1 razem a jeśli nie to by się nie zgodzily. Ale przez facetow bez jaj jest jak jest